lauantai 29. syyskuuta 2012

546 - yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta


Jyväskylässä on 546 kunnallisvaaliehdokasta, nrot 2 - 457.
Kukas on tyttö nro 546 ? 
No joka tapauksessa tältä mummolta poistettiin  eilen myös 16 kk kestänyt bannaus ksml-verkossa !

546 sai kunniatehtävän jo v. 2007, kun minulle jätettiin Kansalaisten Perustuslakikomitean pj.n tehtävä.
Samalla jo nyt vanhat miehet;  Helge Kaalikoski, Viljo Vuoristo ja muut, jotka olivat tehneet koosteen ” Suomen kansan oikeus ” ( löytyy netistä, n. 80 sivua ) Suomen laittomasta EU- liittymissopimuksesta, testamenttasivat minulle valtavan haasteen.
Ilman riippumatonta Perustuslakituomioistuinta Suomen nykyistä laittomuutta ei voi oikaista.

Laittoman EU - liittymissopimuksen jälkeen olen ollut Vapaan Suomen Liiton, Muutosvoimien, nykyisen Itsenäisyyspuolueen sit. kansanedustajaehdokas kaikissa eduskuntavaaleissa, kunnes kunnallisvaaleissa 2012 päätettiin haastaa Simon Wahlroosin ja Ville Rusasen  kanssa koko suomalainen rahavallan näennäisdemokratia; - kunnallistalouksia ja kansantaloutta kurjistava laittomuus suoran demokratian ja kansanvallan haasteisiin. 
Edessä oleva oikeusvaltion periaatteiden ja kansan vallan palauttaminen on valtava haaste.

Muistellaanpa ?
Kun Suomi julisti itsenäisyyden 1917, meillä oli vielä sääty-yhteiskunta ja oli luonnollista, että kansanvaltaa kanavoitiin eri puolueitten kautta.
Itsenäisyysjulistuksen yhteydessä Suomen olisi pitänyt heti varmistaa maahan riippumaton Perustuslakituomioistuin varmistamaan perusoikeuksien toteutumista ja valvomaan eduskunnan vallankäyttöä Perustuslain näkökulmasta.
Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Entäs sitten ?

Maailman historian tärkein rajapyykki Euroopan ja koko maailman  kansalaisten perusoikeuksiin kirjattiin YK:n Ihmisoikeuksien julistuksessa 10.12.1948. 
YK:n ihmisoikeuksien julistus on maailmanhistorian ainoa rauhan tae maailman kansoille, varsinkin nyt, kun Obama on ilmoittanut uudistavansa koko ydinasearsenaalinsa. 

Kansainvälisten ihmisoikeuksien ratifioimisen yhteydessä joka maahan olisi viimeistään jo silloin pitänyt perustaa myös riippumattomat kansalliset ihmis- ja perusoikeustuomioistuimet valvomaan yleismaailmallisen sopimuksen toteutumista kaikilla tasoilla.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut ja ilman oikeusvaltioiden  riippumattomia tuomioistuinlaitoksia EU - vallankaappauskin oli helppo nakki Bilderberg - porukalle, - maailman pankkiterroristeille, jotka ovat nyt saaneet koko maailman sekasortoon katteettomalla dollarilla ja pyramidihuijaukseksi paljastuneella eurolla valtamedian tuella.

Edessä on siis valtava sekasotkun ja sekasorron selvittäminen sekä Suomessa, että kaikkialla maailmassa, ennenkuin laittomasti väärää rahaa painava kansainvälinen pankkiterrorismi on lakaistu maan rakoon ja rahan painaminen palautettu kansalliseen ja kansainväliseen parlamentaarisen kontrolliin.
Ei kommentteja: