sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Korkea korrelaatio 5G ja koronatartuntojen välillä


Mitä tutkimus kertoo meille 5G vaikutuksista ?
On olemassa jo vakuuttavaa näyttöä siitä, ​​että 5G-käyttöönotto liittyy Covid-19 -pandemiaan.

Pandemian ja 5G yhteys ?
Tietämys 5G vaaroista on lisääntynyt. Ihmiset ovat tuhonneet jo 5G mastoja ympäri Eurooppaa. Valtamedia syyttää Euroopan 5G sabotöörejä salaliittoteoreetikoiksi selvittämättä mistä oikein on kyse ?

Vuonna 2003 CIA-tutkimus julkisti, että: ”Aivojen sähkökemiallinen aktiivisuus johtaa sähkömagneettisiin aivojen aaltoihin. Aivoaallot muuttavat taajuuksia aivojen hermoaktiivisuuden perusteella. Koska hermoaktiivisuus on sähkökemiallista, aivojen toimintaa voidaan ulkoisesti modifioida muuttamalla aivojen magneettista ympäristöä.

Matkapuhelimet ja wifi-taajuudet edesauttavat sairastumista, unihäiriöitä , pelkoja ja ahdistusta. Spektrin toisessa päässä on sähkömagneettisia laitteita, kuten Monroe-instituutin HemiSynch, jotka voivat stimuloida  aivojen korkeampaa toimintaa; - rauhaa, rakkautta, tasapainoa, iloa ja terveyttä jne.

Matkapuhelimet ja langattomat verkot, jotka lähettävät matalia sähkömagneettisia taajuuksia, voivat joidenkin tutkijoiden mukaan heikentää immuunijärjestelmää , aiheuttaa syöpää, häiritä hapen aineenvaihduntaa ja aiheuttaa keuhkokuumeen kaltaista tilaa, jossa ihminen ei voi ottaa käyttöön ja käyttää riittävästi happea. Onko 5G – käyttöönotto jo pahentanut covid-19 pandemian komplikaatioita ?

Suurin osa matkapuhelimista ja Internet-palveluntarjoajista käyttää tällä hetkellä 4G: tä,  joka käyttää enintään 8 gigahertsin taajuuksia (GHz). 5G, joka käyttää yli 24 GHz: n taajuuksia,  jopa 72 GHz: iin ja takaa huippunopean  tiedonsiirron, vaikka  5G:n biologisia haittavaikutuksia  ei ole selvitetty kansalaisille. Kuka on vastuussa salailusta ?

5G ja pandemia
Kiinalaiset veivät 2019 5G: n ensin Wuhaniin. Kiinassa  on 10 000 5G-antennia, jotka säteilevät 60 gigahertsin taajuuksia. Espanja  http://www.chinadaily.com.cn/a/201906/16/WS5d057dbfa3103dbf143286f0.html
kehitti 5G: n yhteistyössä kiinalaisen jättiläisyhtiö Huawein kanssa kesäkuussa 2019, jolloin se oli yksi ensimmäisistä Euroopan maista, jolla oli erittäin nopea matkapuhelinverkko. Muita paikkoja ympäri maailmaa, joissa käynnistettiin 5G, olivat Pohjois-Italia, Iran ja Etelä-Korea. 5G otettiin käyttöön myös New Yorkissa syyskuun lopussa 2019. 

Korrelaatio 5G:n ja pandemian välillä ?
Covid-19, joka aiheuttaa keuhkoihin tappavaa stressiä, korreloituu 5G:n kanssa: - Erityisiin biologisiin vaikutuksiin  kuuluu hapen aineenvaihdunta. Happi absorboi 60 GHZ:ä; Siksi ihmiset eivät voi helposti absorboida tarvittavaa happea ympäristössä, jossa on 60 GHZ. 60GHZ muuttaa happimolekyylejä ja vahingoittaa hemoglobiinin toimintaa.  5G mahdollistaa virusten, kuten Covid-19:n pääsyn soluihin solukalvon läpi. Siten 5G tehostaa Covid-19: tä ja muita viruksia. Siksi suhteellisen hyvänlaatuinen virus voi tulla tappavaksi 5G: n ympäristössä.

Tutkijat varoittaneet jo 40 vuotta
Arvostetut tutkijat, lääkärit ja aktivistit ovat jo yli 40 vuoden ajan varoittaneet meitä langattoman säteilyn ja sähkömagneettisten kenttien vaaroista.
Paul Brodeur on arvostettu amerikkalainen tutkiva tiedekirjailija, joka antoi ensimmäisen perusteellisen kuvauksen lääketieteellisistä tutkimuksista, jotka osoittivat, että altistuminen mikroaaltosäteilylle aiheuttaa merkittävän terveysriskin,  julkaisi kirjan nimeltä  
The Zapping of America-
Tohtori Robert O. Becker (nimitetty kahdesti Nobelin lääketieteelliseen palkintoon hänen työstään solujen erilaistumisesta ja parantamisprosessin erilaistumisesta) kirjoitti  
The Body Electric -julkaisun ja myöhemmin julkaisi 
Cross Currents: Electropollution-riskit ja Sähkölääketieteen lupaus. 

Tiedonsiirron langaton käyttöönotto on ihmiskunnan historian kaikkien aikojen suurin biologinen koe. Hypätäänkö langatomaan hirttosilmukkaan ja digiloikkaan pussi päässä ?

Tohtori Robert O. Becker kirjoitti jo vuonna 1985, että ”sähköpitoisuuden vaarat ovat todellisia ja hyvin dokumentoituja. Säteily muuttaa jokaista biologista järjestelmää, usein patologisesti. Emme tiedä, kuinka vakavat nämä muutokset ovat. Mitä kauemmin me yhteiskuntana lopetamme tiedon etsimisen, sitä suurempi vahinko on edessä ja sitä vaikeampi on vahinkoa korjata. 
Tohtori Martin Pall ja biokemian ja lääketieteen perustieteiden emeritusprofessori Washingtonin osavaltion yliopistossa ovat äskettäin todenneet, että kymmenien miljoonien 5G-antennien pystyttäminen ilman yhtä biologista turvallisuustestiä on typeräin idea, joka koskaan on ollut maailman historiassa. 


Vuonna 2007  julkaistiin BioInitiative- raportti  , se julkaistiin uudelleen vuonna 2012, ja päivityksiä on tehty jatkuvasti vuosina 2014 - 2019. Sen verkkosivustolla todetaan, että BioInitiative 2012 -raportin on laatinut 29 kirjailijaa kymmenestä maasta. Kirjailijoiden joukossa on kolme entistä Bioelectromagnetiikkayhdistyksen presidenttiä ja viisi BEMS: n varsinaista jäsentä. Nämä ovat erittäin arvostettuja tutkijoita, jotka tulevat eräistä maailman arvostetuimmista yliopistoista ja instituuteista. 
BioInitiative varoittaa edelleen siitä, että todisteet terveysriskeistä ovat lisääntyneet huomattavasti vuodesta 2007 lähtien sähkömagneettisista kentistä ja langattomista tekniikoista. Raportissa tarkastellaan yli 1800 uutta tieteellistä tutkimusta. Terveysaiheita ovat DNA: n ja geenien vaurioituminen, vaikutukset muistiin, oppimiseen, käyttäytymiseen, huomioon, unihäiriöihin, syöpään ja neurologisiin sairauksiin, kuten Alzheimerin tautiin. Uusia turvallisuusstandardeja tarvitaan kiireellisesti suojaamiseksi EMF: ltä ja langattomilta säteilyaltistuksilta, joita esiintyy nyt kaikkialla arkielämässä.

Arthur Firstenberg on tiedemies ja toimittaja. Viimeisen kolmenkymmenenkahdeksan vuoden ajan hän on ollut tutkija, konsultti ja luennoitsija sähkömagneettisen säteilyn terveys- ja ympäristövaikutuksista. The Invisible Rainbow Firstenberg esittelee vuoden 2017 kirjassaan vakuuttavan tapauksen, että monet ympäristöongelmat, samoin kuin teollistuneen sivilisaation tärkeimmät sairaudet, kuten sydänsairaudet, diabetes ja syöpä, liittyvät sähkösaasteisiin. Hänen teoksensa sisältää vaikutukset, joita 5G-käyttöönotolla on meille kaikille.

Dr. Martin Pall, PhD: n artikkeli 17. joulukuuta 2019, 

  1. Massiiviset negatiiviset vaikutukset miesten lisääntymiseen
  2. Yleismaailmalliset tai melkein universaalit hyvin varhaisessa vaiheessa alkavat Alzheimer dementiat 
  3. Universaali tai lähes universaali autismi 
  4. Erittäin korkeat sukusolujen mutaatioiden tasot

Pall muistuttaa:
”Euroopan komissio ei ole tehnyt mitään suojellakseen Euroopan kansalaisia ​​erittäin vakavilta terveysriskeiltä, ​​ja Yhdysvaltojen FDA, EPA ja National Cancer Institute eivät ole tehneet mitään Yhdysvaltain kansalaisten suojelemiseksi.

Johtopäätös:
Tunnetut tutkijat ovat tutkineet sähkömagneettisen taajuuden saastuttamisen riskejä. Vuodesta 1985, jo 45 vuotta sitten, on kehotettu suorittamaan lisätutkimuksia, jotta voitaisiin määrittää yleisölle suunnatut turvallisuusohjeet sähkömagneettisista elektrolyyteistä. Niitä ei ole vielä määritetty. Nyt näemme korkean korrelaation niiden paikkojen välillä, joilla on korkea Covid-19-tartuntojen esiintyvyys, ja niiden paikkojen välillä, joissa 5G on käynnistetty.

Aivojen aaltokuvioiden parantamiseksi tarkoituksella valituilla sähkömagneettisilla taajuuksilla hyvinvoinnin parantamiseksi on suuri potentiaali. On myös mahdollista saada tuhoisia terveysvaikutuksia, kun korkeataajuista sähkömagneettista radio- ja mikroaaltosäteilyä käytetään sopimattomasti telekommunikaatioalalla. Tutkimusta on jatkettava mahdollisimman pian.


Lääkäreiden, tutkijoiden ja kuluttajien on vaadittava lisää tutkimusta 5G: n terveysvaikutuksista ennen kuin se otetaan käyttöön.  Aktiivinen ja tietoinen ryhmä voi vaatia 5G: n sulkemista sielläkin, jossa 5G on jo käytössä.




   Kiitos !
   Emma Bragdon:
       


   


Ei kommentteja: