perjantai 3. huhtikuuta 2020

Ihmiskunnan pelastussuunnitelma


Globaali eliitti 1%, meitä muita 7,8 miljardia ?
Onko tulonjako oikeudenmukainen, kun 99% maapallon väestöstä on syrjäytetty ja orjuutettu ?

Ihmiskunta on nyt sellaisessa käännekohdassa, jota se ei ole koskaan aikaisemmin kohdannut ? Rahan valta on ottanut niskalenkin koko ihmiskunnasta. Koronavirusepidemia poikkeuslakeineen ja ulkonaliikkumiskieltoineen on synnyttänyt uuden normaalin, kun ihmiset ovat kuuliaisesti alistuneet hallitusten, poliisien ja armeijan kontrolliin. Jääkö tilanne pysyväksi vai väliaikaiseksi ? Kriisin on arveltu kestävän vähintään kaksi vuotta. Paluuta entiseen ei enää ole.

Globaali eliitti on vahvistanut asemaansa ja voimaansa vuosikymmeniä, tavoitteena Uusi Maailmanjärjestys, sama komento idästä länteen. Sen militaristista voittokulkua on johdettu sotilaallisesti ja geopoliittisesti tarkoituksena valloittaa koko maailma eliitin hallintaan. Pakkorokotusohjelmissa ihmiset sirutetaan ja ympäröidään 5G- ja 6G- verkoilla keskitysleireihin, jolloin jokaisen kontrollointi on helppoa. Hitler poloinen pyöriskelee haudassaan vihreänä kateudesta ?


Alistummeko vai aloitammeko taistelun ihmiskunnan puolesta ?
Selvää, ettei taistelua ihmisyydestä eliitin valtaterroria vastaan voiteta ulkonaisin asein, vaan tiedostamalla meitä ja koko sivilisaatiota uhkaavaa avointa ja rakenteellista väkivaltaa, joka kärjistyessään on johtamassa täydelliseen tuhoon. 
Onko vaihtoehtoja ?

Mitä väkivallaton strategia tarkoittaa ?
Kuka on näkymätön vihollinen? Uskallammeko tunnustaa, että meidät on täydellisesti petetty ?  Nykyinen globalisaatio on häkki. Sen valtaeliitin edustajat; - eri maiden hallitukset, valtamedia, suuret pörssiyhtiöt, lääke- ja lääketeollisuus, pankkisektori sekä armeijat ja poliisi palvelevat vain rahan valtaa. Nykyiset globaalit instituutiot ja säätiöt ovat läpeensä korruptoituneita ja edustavat pienintä eliittiä, eivät maailman valtaväestöä.

Käteis- vai virtuaalivaluutta ?
Globaalissa finanssikriisissä suuret pankit yrittävät nyt pelastaa itsensä ja eliitin vallankaappauksen tukemalla rahan vaihtoa sähköisesti eikä käteisvaroin. Tällöin pankkien taseet pysyvät piilossa. Kun velka on luotu tyhjästä, myös pankkien taseista
90 % on tyhjää ja vain 10 % varallisuutta. Trump yrittää pelastaa dollaria Fedcoinilla, uudella virtuaalivaluutalla. Yhdysvaltojen keskuspankin FED:n luoma digitaalinen kolikko voi olla yksi vaarallisimmista huijauksista. Se antaisi hallitukselle mahdollisuuden luoda digitaalinen valuutta, jolla pystytään seuraamaan kaikkia talouden liiketoimia ja kieltämään liiketoimet mistä tahansa mielivaltaisesta syystä. Yksilönvapauden kannalta uudistus olisi painajainen.

Kannattaa muistaa, että keskuspankkirahoituksen velkarahan luontiin perustuva petos kestää täsmälleen niin kauan, kuin kriittisen massan usko pankkijärjestelmään. Onko aika aukaista silmät ? Pandemiakriisin yhteydessä luodut velkamiljardit ja biljardit johtavat valtavaan inflaatioon ja rahan arvon romahtamiseen. Edessä odottaa kurniva nälkä ja entistä pahempi vyönkiristys kaikkein köyhimmille.

Pankit ovat kaatumassa. Vain kaikkein nopeimmat ehtivät nostaa talletuksensa. Kun siirrämme pankkipalvelut pienille yhteisöomistuksessa oleville tileille ja luotto-osuuskunnille, jotka toimivat jäsentensä, eikä yristysten ja suurpankkien piikkiin, olemme ottaneet ensimmäiset askeleet oikeudenmukiaseen tulonjakoon.

Väkivaltatutkija Robert Burrowes on ansiokkaasti luonut pitkän tutkijauransa aikana väkivallattoman pelastusstrategian puolustamaan ihmiskuntaa globaalin eliitin toteuttamalta poliittiselta ja sotilaalliselta vallankaappaukselta. Burrows on laatinut 26 strategista tavoitetta, joista seuraavat yksitoista antavat sysäyksen ihmiskunnan ja maapallon pelastusoperaatioon.


Ihmiskunnan pelastussuunnitelma

(1) Kehottamalla ihmisiä ja ryhmiä ympäri maailmaa liittymään vastarintaan kannattamalla ihmisten solidaarisuuden globaalia symbolia ja moniarvoisuutta.

(2) Kehottamalla ihmiset ja ryhmät ympäri maailmaa liittymään vastarintaan boikotoimalla kaikkia yritysviestimiä (televisio, radio, sanomalehdet, Facebook, Twitter ...) ja etsimällä uutisia edistyksellisistä uutislähteistä, jotka ovat sitoutuneet totuuden kertomiseen.

(3) Saada ihmiset ja ryhmät ympäri maailmaa liittymään vastarintaan vetämällä kaikki varat vallankaappausta tukevilta yrityspankeilta ja tallettamaan rahansa paikallisiin yhteisöpankkeihin tai luottoyhtiöihin.

(4) Saada ihmiset ja ryhmät ympäri maailmaa liittymään resistenssistrategiaan boikotoimalla lääketieteen ja lääketeollisuuden toimia,– kieltäytymällä tunnollisesti suostumasta rokotukseen - ja hakemalla terveysneuvontaa ja hoitoa luonnollisilta terapeuteilta.

(5) Saada ihmiset ja ryhmät ympäri maailmaa liittymään vastustusstrategiaan boikotoimalla pörssiä  ja tukemalla pieniä ja perheyrityksiä sekä paikallisia markkinoita.

(6) Saada ihmiset ja ryhmät ympäri maailmaa liittymään vastustusstrategiaan osallistumalla muihin paikallisesti merkityksellisiin väkivallattomiin toimiin / kamppanjoihin tai rakentavaan ohjelman toimintaan. Katso tämä kohta ja monet sen jälkeiset kohdat luettelosta mahdollisista väkivallattomista toimista asiakirjassa '198 Taktics of Nonviolent Action' .

(7) Saada työntekijät ympäri maailmaa liittymään vastarintaan osallistumalla paikallisesti merkitykselliseen väkivallattomaan toimintaan / kampanjaan / kampanjoihin ja / tai rakentavaan ohjelmaan toimintaa. Tähän voi kuulua esimerkiksi työvoiman vetäminen eliitin ohjaamassa pankissa, tiedotusvälineissä, lääkkeissä tai muussa maassa toimivassa yrityksessä.

(8) Kehottaa pienviljelijät ja maataloustyöntekijät ympäri maailmaa liittymään vastarintaan osallistumalla paikallisesti merkitykselliseen väkivallattomaan toimintaan / kampanjaan / kampanjoihin ja / tai rakentavaan ohjelman toimintaan. Tähän voi kuulua esimerkiksi maataloustuotteiden jakelu ruohonjuuritason verkkojen kautta pienille ja perheyrityksille sekä paikallisille markkinoille kuin yritysten toimitusketjujen kautta.

(9) Kehottaa alkuperäiskansoja ympäri maailmaa liittymään vastarintaan osallistumalla paikallisesti merkitykselliseen väkivallattomaan toimintaan / kampanjaan / kampanjoihin ja / tai rakentavaan ohjelman toimintaan. Tähän voi kuulua esimerkiksi alkuperäiskansojen tiedon hyödyntäminen paikallisen itseluottamuksen parantamiseksi elintarviketuotannossa ja muilla tavoilla.

(10) Kehottaa sotilaita ja sotilaspoliiseja kaikkialla maailmassa kieltäytymään noudattamasta maailmanlaajuisen eliitin ja sen edustajien määräyksiä pidättää, hyökätä, kiduttaa ja ampua väkivallattomia aktivisteja ja muita kansalaisia.

(11) Kehottaa poliiseja  kaikkialla maailmalla, kieltäytymään noudattamasta maailmanlaajuisen eliitin ja sen edustajien määräyksiä pidättää, pahoinpidelllä, kiduttaa ja ampua väkivallattomia aktivisteja ja muita omia kansalaisia...


                                            Suuret Kiitokset
© Robert J. Burrowes, Global Research, 2020


Ei kommentteja: