sunnuntai 3. marraskuuta 2019

FinFluHD-rokotetutkimus yli 65-vuotiaille


Suomalaiset ovat rokotetutkimuksen koekaniineja
Lapset ovat olleet jo vuosikymmeniä rotkotetukimuksen vapaata riistaa. Sanaakaan ei ole hiiskuttu johtuuko lasten neuropsykiatristen oireitten lisääntyminen vuosi vuodelta tehokkaimmista rokotusohjelmista ja rokotteisiin sisältyvistä keskushermostomyrkyistä ?

Tehokas neuvolaverkosto ja läheiset yhteydet THL:ään ovat voidelleet lääketeollisuuden rattaita viranomaisiin ja poliitikkoihin. Vasta H1N1 sikainfluenssarokotukset paljastivat rokotebisneksen karut seuraukset, kun lapset ja aikuiset saivat elinikäiset vammat. Sikainfluenssahysterian jälkeen narkolepsia on jo haudattu ja uhrit unohdettu.

Rokotebisnes porskuttaa. 
Kyseessä on valtavat rahat ja taustalla mahtavat hyväveli- ja lobbausverkostot.
Ja mitäs muuta ne nykyajan lääkärit tänä päivänä ovatkaan kuin lääketeollisuuden markkinamiehiä ?

FinFluHD
Tänä syksynä tutkitaan korkea-annoksisia influenssarokotteita yli 65-vuotiaille.
Tutkimuksissa käytetään Sanofi Pasteurin uutta tuotetta, joka suojaa samoilta neljältä influenssa-viruskannalta kuin kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluva influenssarokote.
Tutkimusrokote sisältää nelinkertaisen määrän vaikuttavia aineita nykyisin käytettävissä olevaan rokotteeseen verrattuna. Kuulemma turvallisuus on varmistettu aikaisemmissa tutkimuksissa. Rokote saa aikaan elimistössä korkeampia määriä vasta-aineita tavanomaiseen annokseen verrattuna…

Joopa.
Aikaisemmin kehitetty korkea-annoksinen, kolmea influenssavirusta vastaan suunnattu rokote on ollut käytössä 65 vuotta täyttäneille Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Brasiliassa ja iso-ritanniassa.  Rokotusta on tökätty yli 100 miljoonaa annosta.

Joopa.
Hyvä muistaa, että erilaisia viruksia on olemassa noin pari sataa. Rokotteilla on siis hirmuinen maailmanvalloitus edessään, ennen kuin kaikki virukset on nitistetty. Sitä ennen bisneksen voitot on jo tähtitieteellisiä.

Joopa.
Harmi, ettei influenssarokotteiden todellista tehoa ole koskaan pystytty osittamaan.
Lääkebisneksen omat tutkimukset lienee epäselviä ilmeisen jääviyden osalta.
Ainut mitä tutkimukset paljastavat, on vasta-aineiden kohoaminen. 
Jatkuvat rokotukset heikentävät ihmisen luontaista immuniteettia ja siitähän kukaan ei ole huolissaan ?

Mistä sitten on kyse pakkorokotuksissa ?
Mitä sairauksia niillä hoidetaan ?

Tutkimuksissa on selvinnyt, että 2018 influenssaan sairastuneista otetuista näytteistä vain 14,7 % pystyttiin osoittamaan influenssavirus.  Suurin osa sairastumisista oli muita taudin aiheuttajia.

Joopa.
Lääkebisneksen mainostuloilla elävä media luo kuvaa, että virus tappaa ihmisiä.
Virukset itse eivät ole tappajia, eivätkä ihmiset menehdy influenssaan, vaan sen aiheuttamiin komplikaatioihin.

Kun maailmalla liikkuu pari sataa erilaista virusta, kannatta laittaa jäitä hattuun ja muistaa terve järki. Influenssakaudella käsien pesu on kaikkein tärkeintä. Kädet on pestävä saippulla ja hierottava ne puhtaiksi mahdollisimman hyvin kuivaamista unohtamatta.
Myös arkipäiväinen ja rasvaliukoinen D-vitamiini on hyvä lisätä päivittäiseen käyttöön levon ohella kaikkiin hengitysinfektioihin.


THL:n  FinFluHD-rokotetutkimuksen kirjeessä painotetaan, että erityisesti ikääntyneillä influenssaan liittyvät terveysongelmat voivat vaatia sairaalahoitoa ja johtaa jopa kuolemaan.

Joopa.
Ikääntyvät ovat aina keskimäärin enemmän kuolemanvaarassa kuin nuoremmat.
Jossakin tutkimuksessa on selvitetty, että terveellä ihmisellä rokotteen teho on ainoastaan n. 1% sairastumisen ehkäisemisessä tai  joutumisesta sairaalahoitoon.

Kun influenssarokotteet ovat tehottomia ja haitallisia, kannattaa vakavasti miettiä ryhtyykö vapaaehtoisesti lobbaamaan rokotebisnestä oman terveyden menettämisen uhalla ?

Ei kommentteja: