keskiviikko 16. lokakuuta 2019

25 vuotta mieron tietä



" Tänään tulee kuluneeksi tasan 25 vuotta siitä sunnuntaista, jolloin Suomalaiset äänestivät EU-jäsenyydestä. Tulos oli selvä: 56,89 prosenttia puolesta ja 43,11 prosenttia vastaan. Äänioikeuttaan  käytti 74 prosenttia " – muistelee Savon Sanomien päätomittaja ja lopettaa:
EU-jäsenyyden edut päihittävät haitat ennen muuta siksi, että Suomesta tuli kiinteä osa läntistä arvoyhteisöä. Ratkaisu oli köyhän miehen Nato. Aivan Urho Kekkosen linjauksen mukaisesti puolueettomuus väistyi kansallisen edun tieltä.

EU-jäsenyyden edut päihittävät edelleen haitat

Oma kommenttini :
Keskisuomalainen konsernia ei ole koskaan voinut kiittää tutkivasta journalismista.
Suomalainen valtamedia on ja pysyy hampaattomana eun ylikansallisten markkinoiden lippulaivana. Siksi pääkirjoittajalle on hyvä muistuttaa valtamedian yhteisestä sopimuksesta, kun Hesarin Aatos Erkon puskaradio käynnisti aikoinaan EU-kamppanjan valtamedian tuella suomalaisten pään menoksi.

Suomeen syntyi 1.1.1995 laiton tilanne. 
EU-säädökset ja unionin oikeuskäytäntö syrjäytti voimassa olevat Suomen perustuslait. Hallitusmuodon muuttaminen olisi vaatinut eduskunnassa 5/6:n enemmistöä tai asian lykkäämistä uuden eduskunnan ratkaistavaksi. Koska lainmukaisen menettelyn taakse ei ollut riittävää enemmistöä, ei silloinen valtaeliitti uskaltanut jättää liittymiskysymystä seuraavalle eduskunnalle.

Tapahtuneen laittoman EU-vallankaappauksen seuraukset ovat olleet Suomen kansalle ja sen kansantaloudelle tuhoisat. EUta hallitsevat ylikansalliset markkinavoimat ja suuryritykset yhdessä pienen ylikansallisen pankkiterrorismin tuella, joka luo uutta velkarahaa 10 sekunnin tilisiirrolla.
Suomalaisten valtion velka on noussut v.1995 n. 5 miljardista 110 miljardiin. Kuntien velat ovat jo n 50 miljardia ja valtion takausvastuut n. 50 miljardia. Samassa tahdissa ovat nousseet myös yksityisten velat.

Valtiokaappauksen toimeenpanijat ja valtamedia ovat vuosikausia pyrkineet kaikin tavoin torppaamaan julkisen keskustelun tapahtuneesta vallankaappauksesta, jossa edes markan syrjäyttämisestä ei ole vieläkään eduskunnan päätöstä.
Yhtä hissukseen kansalta salaa solmittiin myös Naton isäntämaasopimus.

Periaatteessa Suomesta tehtiin uusi Naton tukikohta monikansallisine sotaharjoituksineen ilman turvatakuita. Suomesta tehtiin Venäjän eteen puskuri, jonka Venäjä välittömästi noteerasi uusilla ohjustukikohdilla rajan läheisyyteen.
Varsinkin Itämeren turvallistilanne on kärjistynyt ja suomalaisten kansallinen turvallisuus
vakavasti  vaarannettu.

Johtava maailmanpoliisi Trumpin johdolla uhrasi juuri kurdiliittolaisensa Syyriassa.
Laiton EU-liittymissopimus ja Naton kanssa solmittu isäntämaasopimus on johtanut kansan mieron tielle. Kansalaisten tuloerot ovat räjähtäneet. Hyvinvointivaltio tuhottu ja edessä on taas kolmas itsenäisyystaistelu.

Suomen ainoa turva pahenevien kansainvälisten kriisien keskellä on kansanvaltainen perustuslaki, joka suojaa ihmis- ja perusoikeudet.

Koska Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta, kansanvalta on jo kaukana.
Samalla kannatta kuitenkin muistaa, ettei valtiopetos vanhene koskaan.





Ei kommentteja: