tiistai 2. heinäkuuta 2019

Huh-hah-hei ? Halla-ahostako globaalikapitalismin haastaja ?


Perussuomalaiset ovat kivunneet suurimmaksi puolueeksi.
Jussi Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi ilman haastajia.
Yltääkö Halla-aho suomalaiseen valtiomiessarjaan, vai onko kansakunnalla edessään Soiniakin pahempi pettymys ?

Onko valtiosta ja sen puolueliitistä leikkioppositiota myöten syntynyt kansan pahin vihollinen ?

Suomen Perustuslaki on Brysselin roskiksessa.
80 % Suomen lainsäädännöstä tulee Brysselistä.
EU:ssa valta ei kuulu kansalle, vaan ylikansallisille suuryhtiöille ja yksityisille pankeille, jotka eivät ole minkään parlamentaarisen järjestelmän kontrollissa.

Miten tähän kansanvallan ja kansalaisyhteiskunnan romuttamiseen on sitten sorruttu ?
Miten kansallista poliittista järjestelmää voi enää edes uudistaa, jos enemmistö ministereistä, puoluejohtajista tai muista kansallisista edustajista ei ymmärrä mitään nykyisen ylikansallisen globaalikapitalismin kansantalouksia tuhoavista rakenteista, joiden perimmäinen syy on perustuslain hävittämisessä ; -  kansanvaltaisuuden ja kansalaisyhteiskunnan tuhoamisessa.

Suomalainen kansanvalta ja demokratia on puolueitten vallankaappauksen jälkeen ollut syöksykierteessä jo yli puoli vuosisataa.
Jäljet ovat karmaisevat. Yhtä pelottavaa on yhden asian äärioikeistolaisten liikkeen nousu ja uho maan suurimmaksi puolueeksi ilman minkäänlaista käsitystä globaalikapitalismin rakenteista.

Valtio, joka nuoren itsenäisyytensä synnytystuskissa loi kansanvaltaisen perustuslakinsa, ymmärsi, että valtio ja kansallinen itsemääräysoikeus oli pienen kansan tärkein turva ja henkivakuutus.
Miten kävi ?
Puolueitten vallankaappauksen jälkeen jo 60 – luvulla alkoi kansalaisyhteiskunnan alasajo.
Puoluetuki oli viimeinen niitti kansalaisyhteiskunnan arkkuun ja valtiosta, sekä sen puolue-edustuksesta tuli kansanvallan vihollinen.

Puoluevalta loi korruptoituneen hyvävelijärjestelmän, maan tavan, jossa yhteiskunnan avainpaikat jaetaan kavereille pätevyydestä välittämättä.
Suomalainen maan tapa, rakenteellinen korruptio oli matala kynnys valtiovallan lopulliseksi romuttamiseksi laittomassa eu-liittymissopimuksessa, jossa suomalainen valtiovalta dumpattiin Brysselin globaalikapitalistiselle Bilderberg-järjestölle.

Nyt Suomen entinen yhteinen kansallisvarallisuus on yksityistetty ja hävinnyt taivaan tuuliin. Maa elää velaksi. Kansan huiputukselle ei ole loppua näkyvissä.

Kansakunta luottaa totalitarismin vaihtoehdottomassa kriisissä  persuihin, joilla ei ole minkäänlaista syvempää poliittista agendaa, - pelkkä maahanmuuttokriittisyys !?

Persut Halla-ahon johdolla ovat nykyisen eu-globaalikapitalismin äärioikeistolainen kontrolloitu leikkioppositio, joka kasvaa valtamedian tuella,
koska Nato- myönteinen Halla-aho on nykyisille globaalikapitalismin valtarakenteille vaaraton.

Valtiosta ja sen nykyisistä valtapuolueista on tullut demokratian vihollinen.

Eu ei ole sosiaalinen markkintalous, vaan kapitalistinen totalitarismi, harvainvaltainen suuryhtiöiden ehdoilla toimiva maailmanvalta, jolle kaikki nykyiset valtiot on alistettu orjatalouteen


Puoluetuki on äärimmäistä valtakorruptiota

Kaukana on kansanvalta.
Soini älämöi aikoinaan populistisesti puoluetukea kritisoiden. Miten kävi ?
Jytkyn jälkeen Soini kähmi kansalaisten verovaroilla ylläpidetystä budjetista ulosmitatut puoluetuet Senaattikiinteistöihin persujen säätiölle ja jätti paikallisyhdistykset nuolemaan näppejään.
Nyt pääministeri Antti Rinne valtansa kukkulolla on todennut puoluetuen jääneen vaille indeksitarkarkastuksia ja aikoo korottaa vuosittaista puoluetukea 25 %. 
2018 puoluetuki oli n. 29 miljoonaa euroa. Korotuksen jälkeen valtaeliitti koplaa kansalaisten verorahoja n. 40 miljoonaa euroa laittomaan vallanpitoon.

Olisi hyvä selvittää puolueensa nousukiidossa rikastuvan Halla-ahon käsitykset puolutuesta ja sen kohdentamisesta, varsinkin kun eläkkeitten taitettu indeksi on edelleen hiertävä kivi jokaisen hallituspuolueen kengissä ?
Olisiko eläkkeitä oikeudenmukaisuuden hengessä myös korotettava 25% ?


Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta Suomi ei koskaan nouse länsimaisten oikeusvaltioiden joukkoon.

Ei kommentteja: