keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Suomi 100 – ME KANSA                                                                                                        
Tänä aamuna oli suuri ilo jutella Jukka Davidssonin kanssa.        

Esittelen tarkemmin Jukka Davidssonin ME KANSA - kansanliikkeen manifestia, joka on hyvin lähellä omaa arvomaailmaani.  Olemmehan myös kumpikin olleet aiemmin ehdokkaina Ipun listoilla.

Hyvät Suomen kansalaiskollegat !

” Olen taustaltani taloustieteilijä mutta joutunut perehtymään kansainväliseen oikeuteen ja erityisesti kansainväliseen rikosoikeuteen oman henkilökohtaisen taisteluni aikana. Olen myös isänmaan ystävä, yksityisen yrittämisen puolustaja ja kansanvallan vaalija. Kannatan kansainvälistä itsenäistä ylpeää Suomea. 

Tänään koettava painajainen alkoi 1980 luvulla presidentti Koiviston ja erityisesti pääministeri Holkerin aikana. Tuolloin omaksuttiin doktriini tai tavoitetila, jonka kovana kuorena tulisi olemaan se, että Suomi kuuluu länteen. Maantiede ja geopoliittiset faktat unohdettiin ja samalla uskottiin utopistisiin haaveisiin. Saattaa myös olla, että valtion ylin johto lankesi ansaan ja käveli suoraan miinaan, jonka niin sanottu ”ystävällinen länsi” viritti. 

Oli miten oli, Suomi oli tuolloin kuuluisa Euroopan Japani, lähes velaton valtio ja työttömyyskin 4 prosentin tuntumassa. Tutkimus ja kehitys yliopistoissa tuotti tulosta. Kansallakin meni kohtuullisesti.

Katsokaamme mittareita mitä sen jälkeen on tapahtunut. 
Valtion velka on yli 100 mrd. euroa, valtion takausvastuut noin 49 mrd. euroa, kotitalouksien velkataakka noin 123 mrd. euroa vastaten noin 53 prosenttia kaikista kotitalouksista, työttömyys nostettu yli 500.000 yksilöön, köyhiä maassa yli 1.000.000 henkilöä, oikeushallinto tuhottu, terveyshuolto ajettu rotkoon jne. Lista on pitkä.

Kysynkin lauluyhtye Sleepy Sleepersin laulun sanoin – kuka mitä häh?

Kysymykseen kuka – voidaan todeta se, että Suomea ovat johtaneet pääasiassa kolme pääpuoluetta vaihtelevalla kokoonpanolla. Hallitusvastuuta ovat kantaneet puolueet sitten vuoden 1987 Harri Holkerin hallituksen seuraavasti:

RKP 100%
Kokoomus 86%
SDP 71%
Vihreät 57%
Kepu 43%
Vasemmistoliitto 43%
KD 29%

Kysymykseen mitä – edellä kertomani talouden painajainen kertoo omaa kieltään. Tarkoituksena on upottaa Suomi Kreikan tavoin velkasuohon. Lisäksi on todettava mitä kysymykseen se, että 1990 luvun pankkiriisi oli paljon muutakin kuin kansalaisten ja yrittäjien kokema järjetön tuho. Se oli ensinnäkin prosessi, jonka aikana valtion vallan kolmijako niputettiin yksiin käsiin ja luovutettiin ulkomaisen tahon hallintaan. Toiseksi, prosessin aikana uudistettiin vaivihkaa Suomen yhteiskunnan tavoiterakenne kansalaisia väheksyväksi. Keskiöön tuotiin korporaatio politiikka yhdessä rahan kanssa. Toisin sanoen tuolloin tapahtui pankkien ja erityisesti ulkomaisen finanssimafian esiinmarssi ja kansalaiset heitettiin ulos yhteiskunnan rattaista. Yritysten pääasialliseksi tehtäväksi määriteltiin voiton tuottaminen omistajille eli yritys ja sen yhteiskunnallinen vastuu kumottiin. Tämä tehtiin ilmeisesti AY liikkeen johtajien suosiollisella avustuksella. Kolmantena kokonaisuutena on tietenkin liittyminen Euroopan Yhteisöön järjestetyn kaaoksen suojissa sekä avulla.

Toteamukseen häh – voidaan todeta vai se, että mitä ihmettä on meneillään. 
Suomen valuu ulkomaisia taistelijoita viranomaisten silmääkään räpäyttämättä. 

Kansallisomaisuutta myydään kiihtyvällä tahdilla ulkomaiseen omistukseen. Sosiaali- ja terveyshuolto yksityistetään niin ikään veroparatiisisaarille jne. Jälleen, lista on pitkä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Suomea on johdettu kansainvälisen pankkiirimafian toimesta ja suomalaisten avustajiensa ystävällisellä tuella toteamalla, että me kuulumme länteen. Tämä historiallinen perspektiivi todellakin pitää sisällään hyvin vakavan epäilyn siitä, että korkeat tahot ovat yhdistettävissä erityisen vakaviin tekoihin, jotka ovat kirjattuna rikoslakiimme. 

On siis epäiltävissä, että EY ja euro liittymiset sekä Naton isäntämaasopimus olisi liitettävissä valtio- ja maanpetos tekoihin. Tietyt osiot myös rikkovat Pariisin rauhansopimusta. 
Pankkikriisi 1990 luvulla ja erityisesti vuonna 1993 allekirjoitettu salainen sopimus toimii todistusmateriaalina Suomen taloushistorian laajimpaan petokseen, ollen vähintään 80 mrd. euron kokoluokkaa. 
Yksityisen omaisuuden anastamisen lisäksi mainitsemani sopimus on todisteena rikoksiin ihmisyyttä vastaan. 
Lopuksi, isänmaamme on vakavissa vaikeuksissa ja tarvitsee kansansa apua.

Mikä on ydin ongelmassa?
Ongelman ydin on se, että GLOBALISTIT, siis nämä kansainvälisen eliitin lakeijat, ovat valloittaneet keskeiset poliittiset päätöksentekoistuimet sekä miehittäneet viranhaltijoitten johtopaikat itselleen.

Mikä on ratkaisu?
Suomen kansan tulee itse ja kansainvälisellä avulla puhdistaa Suomi GLOBALISTEISTA. Huomattakoon jo tässä vaiheessa se, että GLOBALISTIT tulee erottaa täydellisesti kansainvälisen Suomen toimista.

Miksi sitten ME KANSA kansanliike?
Kuten totesin edellä haasteemme on Suomen siivoaminen globalisteista. Tämän takana tietenkin ovat sellaiset asiat kuten kansallisvaltion palauttaminen, eroaminen Euroopan Unionista, eurosta ja muista globaalin eliitin ylläpitämistä talutusnuorista kuten kiristämisestä ja lahjonnasta. Yksinkertaisesti palautetaan omalle kansalle itsenäinen, omaan päätöksentekoon kykenevä kansainvälinen Suomi.

ME KANSA kansanliikkeellä on vain yksi tavoite:
Se on tuo edellä mainittu maamme puhdistaminen globalisteista. Voidaksemme saavuttaa tämän tavoitteen on kansan yhdistyttävä. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä etteikö eri liikkeitä tule olla toiminnassa mukana. Päin vastoin, kaikki jatkavat omaa toimintaansa, pitäen mielessään tämän yhteisen tavoitteen. 

Jos emme yhteisen tavoitteen asettamisessa ja tavoittelussa onnistu tulee globalistit viemään voiton. Tulemme tarvitsemaan todisteellisesti miljoonasta kahteen kansalaista viemään tätä soihtua teenpäin. ME KANSA kansanliike on eräänlainen isänmaan asialla oleva maajoukkue, joka kerää joksikin aikaa mukaansa ”jengin” toteuttamaan kansallisvaltion palauttamisen kansalaisille.

Toisin sanoen ME KANSA kansaliike on olemassa eräänlaisena epäpoliittisena yhtymäkohtana, johon voivat kaikki liittyä. Se ei ole yhdistys eikä mikään formaalinen järjestö. Se on kansanliike, eräänlainen sateenvarjo, kokoamassa suomalaiset yhteen. 

Liittyminekin on tehty helpoksi. Tarvitsee vain antaa oma nimensä kotisivulla merkiksi tuesta. Tämä tapahtuu luottamuksellisesti eli nimiä ei tulla julkistamaan missään. Toki on toivottavaa, että aktiivisia osallistujia tulee mukaan soihtua kantamaan.

ME KANSA kansanliike sisältää paljon positiivista energiaa ja patriootista asiantuntemusta. Me tulemme tuomaan päivänvaloon pikaisesti merkittäviä tietoja. Ne koskevat petosta, jonka perässä Suomen velikullat juoksevat. Tämän petoksen ytimessä on poliittiselta taholta kuulutettu ”luotettava länsi”. Toisin sanoen ME KANSA kansanliike sisältää paljon osaamista, siis patrioottista osaamista.

Arvoisat kuulijat, isänmaamme tarvitsee apua. Jos nyt emme toimi, ei kohta ole enää missä toimia. Hulluuden ja rikollisen toiminnan vauhti on nyt maksimissaan. Viimeinen puhallus on meneillään. 
ME KANSA kansaliike voi niin halutessaan ratkaista ongelman, pysäyttää tämän täydellisen hulluuden, mutta se on kiinni minusta, sinusta ja meistä kaikista. Kysykää itseltänne haluanko säilyttää isänmaan. Jos vastauksesi on haluan, niin tehdään TEAM ISÄNMAA ja hoidetaan turnaus kotiin, omilla voimilla ja ulkomaisella tuella. Kun meitä on miljoona tai enemmän globalistit ovat hävinneet pelin.


Kiitos Jukalle !


                                                                         
ME KANSA on avannut ison sateenvarjon kaikille yhteistyöhaluisille laillisuuden palauttamiseksi tähän rakenteellisen korruption korpikultuuriin, jossa globalistit kyntävät kansallis-omaisuuden ja työn hedelmät veroparatiiseihin poltetun maan taktiikalla....


ps.
kannattaa tutkia tarkemmin Jukan blogia :
Eikö se vieläkään mene jakeluun ?

Ei kommentteja: