sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Jo kaksikymmentä vuotta pahenevaa syöksykierrettä

Suomen talouden syöksykierre ja markan muuttaminen euroiksi ei olisi onnistunut, jos Suomessa olisi ollut oma riippumaton perustuslaki ja länsimaisen oikeusvaltion periaatteet.

Kun oikeusvaltiota ei ole, ei vaaleillakaan ole ollut enää mitään merkitystä vuosikymmeniin. Poliittinen korruptioon vajonnut eliitti ei toisen korpin silmää noki.

 

Nyt Suomen alamäki on jo niin jyrkkä, että vain ihme voi maan pelastaa ?

 

Suomi on varsinkin laittoman EU-liittymisen jälkeen täysin sivuraiteilla.

Monet valtiosääntöjuristimme ovat todenneetkin, että he eivät selitä tai edes yritä selittää muille ulkomaisille kollegoille Suomen järjestelmää.

Meiltä puuttuu tärkein oikeusvaltion peruspilari, perustuslakituomioistuin ja sen seurauksena Suomen syöksykierre syvenee kaikilla yhteiskunnan korruptoituneilla pelikentillä; varsinkin suuryhtiöiden ja politiikkojen hämärissä kytköksissä.

 

Ilman puolueetonta ja pätevää Perustuslain valvontaa meillä on nyt mm. ikärasistinen eläkeläisten taitettu indeksi, tänne rakennetaan järjenvastaisia maailman suurimpia monopoli-ydinvoimaloita, solmitaan Naton kanssa Isäntämaasopimusta, jossa loukataan jopa kuutta eri Perustuslain pykälää kahden oikeustieteen tohtorin mielestä, jne…. ja niin edelleen….

 

Suomi on nyt täysin laittomassa tilassa maailman parhaaseen perustuslakiinsa nähden. Ilman nykyistä Perustuslakiamme, Suomi ei olisi koskaan noussut maailman johtavaksi hyvinvointivaltioksi.

Kun perustuslakimme heitettiin Brysselin roskikseen tapahtui valtiopetos.

Valtiopetos ei vanhene koskaan.

 

Demokratian palauttaminen ei enää onnistu millään vaaleilla, sillä eduskunnassa on enää unionisteja. Laittomuuteen sortuneet puolueet ovat uhranneet koko kansakunnan vain oman edun varmistamiseksi.

 

Kuinka kauan kansaa voi kyykyttää ilman oikeusvaltion periaatteita ?

Olisiko vihdoin aika herätä ?

 

Riippumattomalla Perustuslakituomioistuimella pitää on yksiselitteinen tuomiovalta kaikkiin Perustuslakia rikkoviin tahoihin, esim. eduskuntaan lainsäädäntövirkamiehineen ja sen lausunnonantajiin, presidenttiin ja tuomareihin.

 

Oikeusvaltion palauttamiseksi Perustuslakituomioistuin  varmistaa, ettei mikään alempi laki voi olla ristiriidassa Perustuslain kanssa. 

Lisäksi on varmistettava, että Perustuslain rikkominen kriminalisoidaan.

 


Perustuslakituomioistuin Suomeen
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1494

ps.
Jo kaksikymmentä vuotta pahenevaa syöksykierettä

Ei kommentteja: