torstai 28. elokuuta 2014

Suomesta tehtiin laiton Naton tukikohta !

Suomen isäntämaatukisopimus Naton kanssa on Perustuslain vastainen. 
Suomen tilanne ilman perustuslakituomioistuinta on täysin kestämätön. 


Suomi ja Nato sopivat järjestelyistä hätätilanteissa 
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/sunnuntaisuomal...lyista-hatatilanteissa/1803106 
Ja Katainen loikkasi länteen juuri ennen isäntämaatukisopimuksen julkituloa ?
 

Suomella on sitten valmius vastaanottaa satamissaan ja lentokentillään liittolaisten joukkoja ja kalustoa. 
Naton nopean toiminnan joukot voidaan sitten tarvittaessa komentaa Suomeen varmistamaan sillanpäätä muiden joukkojen saapumiselle. Sitten tulevat Naton Ilmavoimat ja laivasto !? 
Käytännössä Suomen lentokentille voitaisiin tilanteen mukaan siirtää lyhyemmäksi tai pitemmäksi aikaa 100-400 hävittäjää. Suomen rannikko ja Suomen merireitit suojattaisiin Nato-maiden ohjushävittäjillä ja sukellusveneillä. 

: )

Pääministeri Stubbin valtakausi alkoi hienosti : 
Suomi on tehty uhkaksi venäläisille ja suomalaisille: 
Suomen"isäntämaasopimus" ( HNS ) Naton kanssa ja ''Yhteisymmärrysasiakirja'' (MOU) paljastavat kuinka Murmanskin ja Pietarin portit avataan NATO-joukoille ja Venäjän Itämeren laivaston turvallisuus vaarannetaan. 
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=11538 

''Isäntämaasopimus'' tekee Naton komentajasta Pohjolan isännän.
Kun poliittinen Yhteisymmärrysasiakirja" (Memorandum of Understanding ), MOU on vahvistettu NATO:n huippukokouksessa Walesissa yhdessä Ruotsin kanssa, sen tulkintaoikeus siirtyy HNS-sopimukseen kirjatusti NATO:n päämajalle. 
Koska NATO pitää MOU:ta poliittisesti sitovana, tulee lännen valtaliitosta Pohjolassa tapahtuvien sotilaallisten operaatioitten isäntä. Jo asiakirjan ensimmäisellä sivulla tehdään selväksi, että kyseessä on sitova NATO-sopimus, toisin kuin suomalaisille yritetään väittää. 

Kun Suomen NATO-niittiset poliitiikot ovat avoimesti koplanneet suomalaiset sitovan NATO-sopimuksen osapuoleksi tapahtuu jatkettu valtiopetos ja samalla rikotaan Venäjän kanssa tehty kumppanuussopimus. 

Jo Vuonna 2011 uutisoitiin, että Alexander Stubbin erityisavustaja Jori Arvonen oli luvannut Yhdysvaltain lähetystön edustajalle, että seuraava kokoomusvetoinen hallitus vie Suomen sotilasliitto Natoon. Asia paljastui tuolloin Wikileaks-vuodoista.
Vaikka täysjäsenyyteen ei nyt menty, siihen ei kenties enää HNS-sopimuksen myötä tarvitsekaan mennä, koska allekirjoitettava "isäntämaasopimus" on räätälöity antamaan Suomesta ja Ruotsista juuri se, jotka meiltä on lännen valtaliitossa haluttu: 
NATO:n sotilasvoiman keskittämis- ja kauttakulkuoikeudet Venäjää vastaan. 

Suomen vastuulle kuuluu mm. lentokenttien, satamien ja rautateiden antaminen NATO:n käyttöön. Puolustusvoimien ilma- ja meritukikohdat on myös annettava sotilasliiton käyttöön. Lisäksi NATO-joukoille on taattava mm. huoltopalveluja, lääkintäpalveluja, kuljetuskaluston rakennuksia ja tietoliikenneyhteyksiä, minkä lisäksi Suomen on tuettava joukkojen suojauksen tarpeita ja NATO:n operaatioiden logistiikkaa. 

Merivoimat johtaa monikansallista Northern Coasts -harjoitusta (NOCO) 
29. elokuuta - 12. syyskuuta 2014 Suomessa. Aikaisemmin harjoitus pidettiin Suomessa syyskuussa 2010. Yleisö näkee harjoituksen viimeisenä viikonloppuna Turussa, kun kymmenet koti- ja ulkomaiset sota-alukset purjehtivat Aurajokeen ennen siirtymistä harjoitusalueille. " 
ps.
Isäntämaasopimuksen todellinen luonne, mitä tulikaan tehtyä.. 
http://rikureinikka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/17308...en-luonne-mita-tulikaan-tehtya 

Entäs milloin monikansallinen sotaharjoitus aletaan Lapissa ? 
Muurmanskin alue on Mustanmeren lisäksi toinen tärkeä tukikohta USAn suunnitellessa hyokkäystä Venäjälle. Venäjä ei tule hyväksymään USAn joukkoja Lapissa. 
Venäjä tarvitsee pohjois-kalottia suojatakseen itseään Pohjois-Norjan Natomiehitykseltä. 

Missä on oikeusoppineet ? 
Miten on mahdollista tehdä perustuslainvastainen ja sitova isäntämaasopimus Naton kanssa, vaikka se rikkoo Venäjän kanssa tehdyn naapurisopimuksen ? 

Nyt Suomi on väkisin ja täysin mielivaltaisesti ja harhauttaen vedetty USA:n ja Venäjän selkkauksen osapuoleksi kansan enemmistön vastustuksesta huolimatta ! 
Suomesta on tehty uusi ja äärimmäisen tulenarka Naton tukikohta ! 

Kun maassa on Suomen historian surkein ja laittomin esivalta, 
mitä on odotettavissa ? 

Putin on todennut saman kuin Paasikivi, että pienten maiden kohtalo on jäädä suurvaltapolitiikan jalkoihin. Paasikivi ja Mannerheim olivat sitä mieltä, että Talvisota olisi voitu välttää, jos olisimme suostuneet aluevaihtoihin. 

Suurvallat eivät sodi omalla vaan toisten maaperällä! 
Onko Suomen kohtalo luovuttaa nyt vastavuoroisesti Lappi Venäjälle Nato-tukikohdan 
hintana ? 
Vai jäädäänkö sodan jalkoihin ? 

ps. 
Euroopassa riittää Nato-tukikohtia /


Ei kommentteja: