perjantai 25. huhtikuuta 2014

Entisen meppiehdokkaan vaalimanifesti 2014

Edessä kolmas Itsenäisyystaistelu !


Euroon siirtymisestä päätettiin v. 1998 eduskunnan yksinkertaisella enemmistöllä vastoin perustuslain säätämisjärjestystä. Tuolloin demareitten pääministeri Paavo Lipponen ja valtiovarainministeri Sauli Niinistö olivat hankkeen keskeiset koijarit:  - kuulemma päätös euroon siirtymisestä oli tehty jo marraskuussa 1994 - vaikka tuolloin eduskunta erikseen päätti, että europäätös tehdään myöhemmin.


Nyt euro on vienyt tuhkatkin pesästä

Europäätöstä v. 1998 tehtäessä Suomen perustuslakiin oli kirjattu, että "Suomen rahayksikkö on markka". Samaan perustuslakiin oli kirjattu, että perustuslain muuttaminen kiireellisenä - eli ilman kahden päätöksen välillä pidettäviä eduskuntavaaleja - vaatii 5/6 enemmistön. Tästä huolimatta päätös markasta luopumisesta ja euroon siirtymisestä tehtiin eduskunnan yksinkertaisella enemmistöllä. Perustuslakia muutettiin myöhemmin sellaiseksi, että siinä ei enää mainita mitään Suomessa käytettävästä rahasta.” /  Euro on tullut kalliiksi - Suomi tarvitsee oman rahan

Kun antaa laittomuudelle pikku sormen, se vie koko käden :

Suomen perustuslaissa ei lue mitään myöskään Suomen uudesta isäntämaasopimukesta Naton kanssa, jonka turvin Nato on valtaamassa itselleen uutta tukikohtaa Suomesta.

Eduskunnalla ei ole ollut laillista oikeutta luovuttaa perustuslain mukaan Suomen kansalle kuuluvaa ylintä valtaa ja eduskunnalle kuuluvaa lainsäädäntövaltaa EU:lle.
Eduskunnalla ei ole ollut laillista oikeutta ratifioida Lissabonin sopimusta, joka sitoo Suomen myös yhteiseen EU:n ulko – ja turvallisuuspolitiikkaan USA:n ja Naton johdolla, minkä koko Suomi on nyt kipeästi oppinut.

Eduskunnalla ei ole täten ja myöskään laillista oikeutta luovuttaa maataan minkään ulkopuolisen sotilasmahdin mandaatiksi. Mutta niin vaan on käymässä. Unohtamatta, että juuri ennen paljastuksen julkituloa pääministeri Katainen ilmoittaa loikkaavansa länteen ja koko Suomen hallituseliitti on asettumassa EU-häntäheikeiksi globaalien suuryhtiöiden lobbareiksi seuraavissa EU-vaaleissa.

Suomen alennustila ja alennusmyynti jatkuu eniten tarjoaville USA – NATO – EU –eliitin ja oman laittoman hallituseliitin toimesta niin kauan kunnes laillisuus on palautettu ja Suomeen saatu oikeusvaltion periaatteita tukeva Perustuslakituomioistuin.

ps.
Ilkka / Edessä kolmas itsenäisyystaistelu
http://www.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/edessa-kolmas-itsenaisyystaistelu-1.1600260?showCommentId=19.148790&commentsElementId=2478704




1 kommentti:

Sinikan oma lisäys kirjoitti...

Suomen isäntämaatukisopimuskin Perustuslain vastainen ?

Suomi ja Nato sopivat järjestelyistä hätätilanteissa
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/sunnuntaisuomalainen-suomi-ja-nato-sopivat-jarjestelyista-hatatilanteissa/1803106

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68483-kansanedustaja-salolainen-raivostui-nato-sopimus-salattiin-eduskunnalta?fb_action_ids=302778926547966&fb_action_types=og.recommends
Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtajan, kansanedustaja Pertti Salolaisen (kok.) mukaan Suomen ja Naton välisen uuden yhteistyösopimuksen valmistelu on salattu eduskunnalta.
Kansanedustajien asema on kestämätön kun tiedotusvälineet tulevat kysymään kommenttia sopimuksesta, josta ei ole tietoakaan, mutta joka on julkaistu hetki sitten jossain tiedotusvälineessä, Salolainen sanoo.

Kas vain ?
Ja Katainen loikkasi länteen juuri ennen isäntämaatukisopimuksen julkituloa ?

Kas vain ?
Isäntämaatukisopimus keskellä Ukrainan kriisiä. Samaan aikaan kun USA, eikä siis Nato alkaa sijoittaa joukkojaan Baltiaan. Jonne myös perustetaan tukikohtia.

Kas vain ?
Suomella on sitten valmius vastaanottaa satamissaan ja lentokentillään liittolaisten joukkoja ja kalustoa.
Naton nopean toiminnan joukot voidaan sitten tarvittaessa komentaa Suomeen varmistamaan sillanpäätä muiden joukkojen saapumiselle. Sitten tulevat Naton Ilmavoimat ja laivasto !?Käytännössä Suomen lentokentille voitaisiin tilanteen mukaan siirtää lyhyemmäksi tai pitemmäksi aikaa 100-400 hävittäjää. Suomen rannikko ja Suomen merireitit suojattaisiin Nato-maiden ohjushävittäjillä ja sukellusveneillä.

Kas vain ?
Kun nyt jo puhutaan Suomesta Naton sillanpäänä, niin sokea Reettakin ymmärtää, että täältähän on selvä tarkoitus hyökätä jonnekin ? Eikä venäjä ole tyhmä ?!