perjantai 2. marraskuuta 2012

Suomi ydinasevaltioksi


22.10.2012 11:54

Suomi päätti ostaa 180 miljoonalla eurolla 70 amerikkalaista Jassm-ohjusta Horneteihin.
Suomen ostoslistalla olevat ilmasta maahan ammuttavat JASSM-risteilyohjukset ovat hyökkäysaseita. Ne voidaan laukaista jopa 400 kilometrin päästä kohteesta ja niissä käytetään edistynyttä häiveteknologiaa.
Kyseessä  viimeisintä sotatekniikkaa oleva risteilyohjus. Ohjus voidaan varustaa biologisilla, kemiallisilla tai ydinaseilla.
Sen lisäksi Suomi aikoo hankkia vielä lyhyen kantaman ilmatorjuntaohjuksia, joiden arvioidaan maksavan 240 miljoonaa euroa.
Vastoin omaa päätösvaltaa, omia puolustusvoimia ja ilman itsenäistä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa Suomi tukeutuu nyt Lissabonin sopimuksen saattelemana Naton hyökkäysaseisiin vastoin kansan suuren enemmistön tahtoa.
Olisikos suomalaisten vihdoinkin aika ryhtyä puolustamaan omaa maata ja kansaa EU – tuhokapitalismin raunioilta ja tyrmätä  jatkettuun ja pahenevaan valtiopetokseen syyllistyneet eduskuntapuolueet ?
Valtiopetos ei vanhene koskaan !
 Ilman minkäänlaisia oikeusvaltion periaatteita Suomi on muuttunut vain USA:n ydinasekilpavarustelun maksumieheksi. Ei ihme, että Venäjä on hermostunut ja esittelee superaseitaan:
- Venäjän ydinasearsenaalin pelottavin ase on mannertenvälinen SS-18-ohjus, joka on Venäjän mukaan maailman voimakkain ohjus. SS-18 kykenee kantamaan kymmenen 750 kilotonnin ydinkärkeä, joista kunkin kärjen räjähdysteho on noin 60-kertainen verrattuna Hiroshimaan pudotettuun pommiin.
 Saiko Eu Nobelin raúhanpalkinnon liian aikaisin ?
- Vasta kun Eurooppa on rauhanomainen, ekologinen ja itsenäinen suhteissaan Amerikan Yhdysvaltoihin, siitä tulee ydinvapaa alue.
Sen lisäksi Euroopan tulee osoittaa solidaarisuutta köyhempiä maita kohtaan ja luoda ystävälliset yhteistyösuhteet kaikkiin maihin, erityisesti naapurimaihin.
Askettäin myönnetty Nobelin Rauhanpalkinto EU:lle oli vain ydinasekilpavarustelun Natoniitti !

1 kommentti:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...


http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/58306.htm

” USA ei tarvitse sotilaallisesti Natoa, eikä ketään liittolaisia, ei Georgiaa, ei Ukrainaa Suomesta puhumattakaan sotilasmahtinsa vahvistamiseksi. USA tarvitsee satamia, lentokenttiä, ilma- ja maa-alueen käyttöä ja tukikohtia mahdollisimman läheltä sen päävastustajaa.”

http://www.jaakkoylitalo.fi/eiko-historiasta-opita-mitaan/
"Maailman raaka-ainealueiden hallinnasta on taisteltu 1800-luvun lopulta alkaen, ja se taistelu jatkuu. Aluksi se oli Euroopan maiden keskinäistä kisaa, kunnes Natsi-Saksa, aikanaan maailman suurin sotilasmahti, teki tunnetut virheensä, joista kohtalokkain oli hyökkäys Venäjälle.
Nyt Neuvostoliittoa ei ole, mutta Venäjä on ja Venäjällä on edelleen asukaslukuun ja elintasoonsa nähden mittaamattoman suuret luonnonvarat, ja ne kiinnostavat suurvaltajohtajia. Mitt Romney, USA:n mahdollinen seuraava presidentti, sanoi sen ääneen.
Romneyn mukaan Venäjä on USA:n päävastustaja maailman politiikassa."

Eikös se Paasikivikin jo aikoinaan todennut, ettei suomalaisilla ja saksalaisilla ei ole poliittista älyä ?

Nato-jäsenyys on Suomen sodanjälkeisen politiikan kuuma peruna.
Kansan enemmistö vastustaa Natoa.
Lissabonin sopimuksen jälkeen Suomen Puolustusvoimia muutetaan hyökkäysvoimiksi entistä ponnekkaammin ja avoimemmin natoniitein.

Islannin ilmavalvontaan osallistuminen on jo avoin valtakirja Natolle !

Mitä sanoo armeijan ylipäällikkö ?