maanantai 9. tammikuuta 2023

Lehdistötiedote keskusrikospoliisille jätetystä tutkintapyynnöstä

Lehdistötiedote 

Olen jättänyt keskusrikospoliisille 4.1.2023 tutkintapyynnön, Dnro 2400/S/17/23 silmittömästä väkivallasta, rikoksesta ihmisyyttä vastaan, sota- ja maanpetosrikoksesta, jonka seurauksena julkkisten esimerkkiä noudattaen jo sadat suomalaiset ovat valtamedian kritiikittömän uutisoinnin seurauksena lähettäneet Suomen virallista laittomuutta mallintaen ja julkisuuden henkilöiden esimerkkiä noudattaen henkilökohtaisen kranaatin tai muita aseita Ukrainaan venäläisten tappamiseksi hämärän rahoituspalvelun kautta.

Jatkuuko yksityinen, venäläisiä vastaan aloitettu kansalaisten hyökkäyssota Suomen ja Venäjän väliseksi suursodaksi pahenevan sodan lietsonnan ja avoimen sotakiihotuksen seurauksena, vaikka virrallista Suomen hyökkäyssodan julistusta ei ole annettu?

 Suomi on vienyt ja vie edelleen aseita Ukrainaan.   
- Onko Suomi oikeusvaltio, jossa laki on kaikille sama ja koskee myös Suomen tekemiä valtiosopimusrikkomuksia?

Suomi on yksipuolisesti rikkonut Suomen ja Venäjän väliset rauhan- ja muut valtiosopimukset ja käytännössä aloittanut jo avoimen hyökkäyssodan Venäjää vastaan.

 Myös muut ”Maailman ja Suomen Rauhan” puolesta huolestuneet kansalaiset ja järjestöt voivat allekirjoittaa Keskusrikospoliisille jättämäni tutkimuspyynnön ja jättää siihen myös lisäaineistoa yhteiskuntarauhan palauttamiseksi kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi , Dnro. 2400/S/17/23, liitettäväksi.

Oikeusvaltioperiaate on ainut Rauhan tae maailmassa. Aseita tarvitaan vasta sitten, kun diplomatia ja kaikki oikeusjärjestelmät pettävät.

  

Jyväskylässä 9.1.2023

Sinikka Tyynelä

 

 

 


 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moukkamaisuuddesta ei samoin kuin mielisairaudeata ei Suomessa tuomita.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että on ajattelevia ihmisiä Suomi on todella rikkonut kaikki sopimusehdot ja siksi sodan osapuoli

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin rouva tyynelä ukrainaan rintamalle ryssien avuksi !

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ei ihan selvinnyt, kenen logiikkaa tuo on, että Suomen lakeja ja solmittujen sopimusten noudattamista puolustava nainen, siis Suomen menestyksekkään puolueettomuuspolitiikan ja rauhan kannattaja pitäisi lähettää sotimaan! Mieti nyt vähän ennenkuin alat möläyttelemään tuollaisia!

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näiden sotahullujen takia on nyt toimittava.

pp kirjoitti...

https://rentry.co/terve