lauantai 22. lokakuuta 2022

Suomen valmistautuminen ydinaseharjoitteluun

Meinas mummolta yöunet mennä, kun eilen 20.10. iltauutisissa julistettiin, että puolustusvaliokunnan jäsenet suhtautuvat myönteisesti ydinaseharjoitteluun.

Kun antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden? Ylen uutinen oli erityisen irvokas ja pinnallinen, kun muistetaan, että ydinaseet ovat jo laittomia ja Suomi ei ole ratifioinut YK:n ydinaseiden kieltosopimusta.

Samaan aikaan julkistetaan gallupeja seuraavasta presidentistä? Kuinkas muuten? Kisoja johtaa Naton militarista sotakonetta masinoiva Mika Aaltola keulimalla itsestään Suomen ensimmäistä sotapropaganda pressaa vailla mitään poliittista meriittiä pelkällä huulenheitolla.

Syyspimeät saapuivat ja edessä entistä kylmempi talvi. Energiaa säästetään ja säännöstellään, samalla kun lisätään pökköä pesään Ukrainan sotaan, vaikka rahat on loppu ja kansaa uhkaa entistä pahempi kurjistuminen.

Tähän ikkään on jo paljon nähty, mutta nyt pelottaa jo aamuisin silmiä avata nykyistä valtamediaa lukiessa tai tykinruuaksi muuttuneita kevytkenkäisiä polittrukkeja pelätessä, jotka keimailevat jo avoimesti lainahöyhenissä uusien kumppaneidensa ydinsateenvarjon takaa. Mahtaa siinä Putinillakin miettimistä, että miten pikkuruinen naapuri mahtailee jo ydinasevalmiudellaan, vaikka Natoa ei ole vielä edes sinetöity?

Jos Suomen virallinen linja on avoin Venäjän vastainen provokaatio ja sotatoimien kärjistäminen, siinä on nyt lopullisesti onnistuttu. Selvää, että Venäjän tukkapöllyiltä ei selvitä, mutta kunhan selvittäs edes avoimelta sodalta?

Suomessa on nyt historiansa sotahulluin hallitus ja kansanedustuslaitos, joka ei missään vaiheessa ole kysynyt kansan mielipidettä provosoidun ydinsodan kynnyksellä.

Ajan henki

Sitä mukaa kun sota kärjistyy, sotapropaganda senkus kiihtyy, sotatoimet eskaloituvat ja valtamedian uutisointi kevenee ydinpelotteen ylistykseksi. Mitä tapahtui ihmisyydelle? Minne se hävisi? 

Lasten ja nuortemme hätä ei päättäjiä vieläkään hätkäytä, vaikka johdamme nuorten huumekuolemia ja riipaisevan hoitovajeen seurauksena ei enää edes kyetä hoitamaan nuorten joukkoitsetuhoisuutta. 

Miten on mahdollista, että Suomen naisvaltaisimmasta hallituksesta tuli koko Suomen historian militaristisin hallitus äärimmäisen kovine arvoineen?  Sen seurauksena myös 1500 hoituria haluaa vaihtaa alaa hallituksen pakkotoimien ja pakkorokotusten jälkeen?

Olin kuvitellut, että kun Sanna Marinista tuli ensimmäinen feministi-pääministeri, hyvinvointipalveluihin olisi panostettu enemmän, mutta ei. Ne lyötiin laimin ja hoitamattomien potilasjonojen päät ovat vuosikausien takana. Kansalaisten hoitovaje on jo nyt hirmuinen ja rahat loppu.

- Mutta mitäpä sitä kansakunnan asioita murehtimaan, kun saadaan viedä vastoin kansainvälisiä sopimuksia aseita Ukrainaan ja pian lymytään Naton ydinasetukikohdissa, kun myötämielinen, niiaava ja ydinaseita pokkuroiva eduskunta on täysin tahdoton ja valinnut kansaa kuulematta väkivallan kansainvälisten oikeusnormien sijaan. 

Susi lammasten vaatteissa

Saiko Suomi Sannasta arvostetun pääministerin, vai suden lammasten vaatteissa? - Häpesin Sannaa koko naissukupuolen edestä, kun häneltä kysyttiin, miten sota Ukrainassa lopetettaisiin? - Kun Venäjä poistuu!
Mutta mitäpäs enää äitiydestä, mummoudesta tai naissukupuolesta ylipäätään, kun nekin määreet on jo häviämässä ja edustan enää äärimmäisen uhanalaista lajia, jos translait menevät yhtä sukkelasti läpi, kuin muu ylikansallinen käskytys?

Suomi ajopuuksi Naton sotakentillä

- Milloin rauha Ukrainaan? 
- Kun Venäjä vetäytyy, vastasi hymytyttö Sanna ja sai globalistien valtaisat ablodit. Harmi, ettei Sannan virkaehtoon kuulunut edes diplomaattinen tapakoulutus? 
Lisää valtiollisia suhteita pilaavia sammakoita varmaan lipsahtelee ja liukastelee kunhan Sanna militanttina käy tiirailemassa ensimmäisten ydinohjustemme laukaisuasemia velaksi ostetuissa jenkkihävittäjissämme? Apua!
- Jos kyseessä olisi teinityttö, ymmärtäisin, mutta kun henkilö on Suomen virkaatekevä pääministeri?
Selvää, että heiveröisen Natoa pokkuroivan Suomen ydinasevalmius ratkaisee lopullisesti myös Suomen arvon venäläisten sotakohteena. 

Suomen militanttahallituksen aikana ydinaseista on tullut jo ihan arkipäiväisiä. Ydinasepeloitekin nielaistiin kuin väärä raha, yhtä kevyesti kuin aiemmin laittomat naton kanssa tehdyt kumppanuus- ja isäntämaasopimukset.

Edes pikainen Natosopimus ei juuttunut kansan tai valtamedian pörssikurkkuun. Valtamedia ei nikotellut, eikä hikannut, päinvastoin ydinasepelote tuli kuin uusi vapahtaja, jonka eteen nyt lankevat sekä rikkaat, että köyhät, niin ateistit, kuin uskovaiset. 

Tämä nykyinen hulluus? 

Mitä on tämä nykyinen megalomaaninen sotahulluus? Emme vieläkään tajua, että ydinsota on viimeinen taistelu. Kysymys on elämästä ja kuolemasta, koko biosfäärin lopusta, itsemurhasta? Olisiko aika vihdoinkin kyseenalaistaa vuosituhantisten päättymättömien sotien oikeutus ja sen huipentumana nykyinen ydinaseterrori? 

 Onneksi ydinaseet ovat jo laittomia

Voimme olla valtavan kiitollisia niille uskollisille ja jo vuosia toimineille kansalaisjärjestöille, jotka virallisen valtapolitiikan varjoissa saivat mm. ydinaseiden kieltosopimuksen vihdoin maaliin muutama vuosi sitten. Ydinaseet ovat nyt laittomia. Selvää, että myös Suomea sitova Naton ydinpelote on jo laiton. 
Olen varma, että enemmistö suomalaisista on rehellisiä ja lainkuuliaisia rauhaa rakentavia kansalaisia. - Miten ratkaista laittomasti toimivan eduskunnan ja kansavaltaisuuden ristiriita? Suomi on Ukrainan tavoin johdettu sotatoimien eturintamaan ja suurvaltojen pelinappulaksi kansalta mitään kysymättä. 

Tuhkasta nousee uusi Fenix

Silmien ja korvien aukipitäminen näinä julmina aikoina vaatii valtavasti rohkeutta, kun musta on muuttunut valkoiseseksi ja päinvastoin. 
Elämme valtavaa kulttuurihistoriallista murrosta. Entinen maailma luhistuu silmiemme edessä. Entinen ajattelu ei enää päde, eikä mitkään vanhat instituutiot toimi.  Mitään nykyisiä ongelmiamme ei enää ratkaista entisellä ajattelulla. Tässä hullunmyllyssä punnitaan nyt arvot. Kaikki se, mikä ei perustu totuuteen ja oikeuteen tulee häviämään. Ihminen ei ole pelkkä peto, vaan eettinen ja moraalinen olento, jonka olemassaolo ja jatkuvuus riippuu ensisijaisesti henkisestä kehityksestä osana tietoisuuden evoluutiota.

Nyt halutaan opetella ydinaseiden käyttöä? Mutta ennen kuin ruvetaan harjoittelemaan, pitäisikö ensin kertoa ydinsodan seurauksista, koko biosfäärin tuhoavasta ydintalvesta? Pitäisikö ydinasetehtailu ja joukkotuhoaseet kiireesti kriminalisoida rikoksena ihmisyyttä vastaan? Vielä on mahdollisuus vaikuttaa, jos olemme hereillä?

Jotkut ydinterroristit haluavat vielä rakentaa lisää ydinaseita, harjoitella ja valmistautua viimeiseen taisteluun. Vanhemmat ja viisaammat ymmärtävät jo, että harjoittelu on liian myöhäistä. Aika on loppu, ajan henki paljastaa nykyisen sotahulluuden katastrofaaliset mittasuhteet ja pakottaa koko ihmiskunnan heräämään nykyisestä itsetuhokäyttäytymisestä, jossa ei enää ole voittajia. 

Hyvää päivää!
On hirmuinen shokki kuulla syyntakeettoman puolustusvaliokunnan lainahöyhenisten jäsenten  aivopesun tuloksena maan  valmistautuminen jo ydinaseharjoitteluun!?

 

Yle Uutiset Yle Areenassa: https://areena.yle.fi/1-50931793

kolumni julkaistu MV:ssä/

 

 

Ei kommentteja: