keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Missä USA - siellä sota !Siellä sota – missä USA ?
USA on vuodesta 1776 ollut sodassa 93% ajastaan – reilusti yli 200 vuotta.
Liekö syy, että heterogeeniseltä väestöpohjalta syntynyt USA on muodostunut kansojen sulatusuuniksi, jolla ei  ole yhteistä arvopohjaa ?
Siksikö USA:n talous- ja yhteiskuntaelämän pelisääntöjä ohjaa edelleenkin pelkästään vahvemman oikeudet ?

Nykyinen kapitalistisen finanssimaailman ja ylikansallisten pörssiyhtiöiden kolmas maailmansota on ensisijaisesti talous- ja luokkasotaa  kaikkein rikkaimpien ehdolla. Rahavallan ja Bilderberg – eliitin järjestösopimuksella USA valtasi satelliitiksi myös koko Euroopan, ilman ainuttakaan laukausta.  Ei tarvittu pommituksia, kun valittiin yhteisvaluutta euro, joka varmisti, että koko euroalueen talous kuorisi kermat yksityisiin taskuihin.

Mistä rahaa – siellä sota ?
On surkuhupaisaa seurata Trumpin ja Clintonin presidentin vaalikampanjaa ?
Voiko presidentiksi pyrkijä enää alemmaksi vajota ?
Trump on rikastunut keinottelulla miljardööriksi  ja Clinton kumartaa rahavallan tukijoitaan.
Vain USA:n miljardöörit kykenevät enää poliittiseen pelleilyyn, koska poliittinen valta on vain kulissi todelliselle kasvottomalle finanssivallalle.

USA ei ole itsenäinen, se ei ole demokratia, sillä ei ole omaa keskuspankkia ja sen talouselämä pyörii velkavankkureilla, joita ohjaa yksityinen rahaeliitti.
Tämän yksityisen rahaeliitin ohjaksissa on myös länsimedia, jonka sylttytehtaasta tempaistaan suvereenisesti yhä uusia vihollisia Usa:n hegemoniaa uhkaamaan.

USA:n imperialistinen ja sotaisa laajentumis- ja luonnonvarojen ryöstöpolitiikka  sanelee edelleen maailman elämisen ehdot. 
USA:n ja monikansallisten suuryhtiöiden ehdoilla laadittavat uudet transatlanttiset  vaapaakauppasopimukset toteutuessaan nitistävät ihmis- ja luonnon oikeudet lopullisesti kaikkialla maailmassa armottoman sotilasdiktatuuriin alaisuuteen.

Myös Suomi on nielaissut Naton syötit. 
Suomen puolustusvoimat on jo niitattu Naton hyökkäysvoimiksi ja isäntämaasopimuksen turvin ei ole kuin ajan kysymys, kun Suomesta tulee avoimesti myös uusi Naton tukikohta.
Kaikki mikä tulee valtamedian tuutista on enemmän tai vähemmän yhtä ja samaa totalitaarisen sotilasimperiumin silmänlumetta.

Uskoako enää edes ilmastomuutokseen tai sen torjuntayritykseen, kun Pariisin
sopimuksessa yksikään suurvalta, valtiojohto, kansainvälisestä ilmastopaneelista
puhumattakaan,  ei edes yritä puuttua entisestään laajempien sotien hiilidioksidipäästöihin tai sotien todellisiin kustannuksiin, joilla ratkaistaisiin välittömästi koko lämpenemisproblematiikka.
Lämpenemisproblematiikan ydin on länsimaiden hillitön kulutus ja jatkuvaan talouskasvuun ja fossiilisin polttoaineisiin tai ydinenergiaan perustuva talous,

Ilmastomuutoksen ”lämpenee, kuumenee, polttaa… ” – ydinkysymys ei todellakaan ole ilmaston lämpeneminen, vaan kollektiivinen täysin sokea piste, jonka musta aukko on jatkuvasti laajeneva sotilaallinen toiminta, mikä on kaiken julkisen vallankäytön ja demokraattisen kontrollin, sekä kansainvälisten rikostuomioistuinten ulottumattomissa.

Nykyihmisen moraalinen omatunto, sen yhteiskunta- ja oikeusjärjestelmät ovat kuin synkintä keskiaikaa: - ”kun raha kirstuhun kilahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa”.
Jokainen ymmärtää, että tasapainon ja rauhan palauttaminen tälle tellukselle
vaatii koko sivilisaatiolta valtavan ajattelutavan muutoksen ja tietoisuusharppauksen.

Onko valoa näkyvissä ?
Kosminen herätyskello kilkattaa;
ihmiskunnan tietoisuuden taso on noussut valtavasti:
- tiedämme, että jatkuvaan talouskasvuun perustuva maailma on umpikujassa, teollisuusmaat kuluttavat luonnonvaroja viiden maapallon verran.

Nykyihmisen moraalinen omatunto, sen uskonnolliset ja poliittiset opit käyvät ahtaiksi, koska vasta tietoisuuden kasvaessa selviää, kuinka koko ihmiskunta on orjuutettu ydinasemahtien kirppusirkukseksi ja sotatantereeksi.

Pelkästään Irakin sodan kustannuksiksi on arvioitu yli 3 triljoonaa dollaria. 
Vain pieni osa sotiin ja asevarusteluun käytettävistä varoista riittäisi torjumaan ilmastomuutoksen. On myös arvioitu,  1/10 USA:n sotilasbudjetista saataisiin kaikille maailman ihmisille ruokaa ja terveydenhoito…

Kun kellään ei olisi liikaa – kaikilla olisi tarpeeksi !?

Myös me Suomessa olemme jo EU – ja natokytkentöinemme osa USA:n kapitalistista sotilas- ja sortovaltaa.
USA:n ja sen liittolaisten hyökkäyksellä Irakiin varmistettiin vain lännen fossiilisten polttoaineiden saanti ja kuljetusreittien hallinta.
USA ja sen liittolaiset pääsivät törkeästä sotarikoksesta kuin koira veräjästä.
Vain englannin entinen pääministeri Tony Blair pyysi jokin aika sitten anteeksi Irakilaisilta englannin puolesta ?

Herättävätkö edes nykyiset Eurooppaan saapuvat Lähi-idän pakolaistulvat mietityttämään sotaisan vallankäytön armottomia syitä se seurauksia ?

Pääseekö USA myös kuin koira veräjästä Irakin ja Lähi-idän pakolaiskriiseistä ?

Riittääkö ydinasevaltioilta vain anteeksipyyntö sotarikoksista ja kansanmurhista ?
Mikään sotarikostuomioistuin ei ole käsitellyt USA:n törkeää sotarikosta, minkä seurauksena Irakin ja koko Lähi-idän vakaus tuhottiin ja nyt niitetään muslimien jatkuvia
sisällissotia ja länteen kohdistuvia arvaamattomia terrori-iskuja.

Kun riippumatonta kansainvälistä oikeutta ei vielä ole, on tilalla viidakon laki, - kaikkien sota kaikkia vastaan !

Kun ihminen luopuu itsemääräämisoikeudesta ja vapaudesta, siitä tulee orja.
Kun kansakunta luopuu itsemääräämisoikeudesta ja vapaudesta, siitä tulee orja. Kun vapaus menetetään, ei tarvita ihmisyyttä.  Kun orjuus on kestänyt sukupolvia, vahvemman oikeus muuttuu kyltymättömäksi ahneudeksi ja entistä raaemmaksi väkivallaksi.

Kansainvälinen ydinasevarustelu on taas kiihtynyt.
Orjaihmiskuntaa hallitaan entistä suuremmilla liittoutumilla, joukkotuhoaseilla, pelotteilla ja entisestään harventuneilla  diktaattoreilla.  Olemmeko viimeinen vai toiseksi viimeinen sukupolvi ?

Edes ilmastomuutoksen torjunnan yhteydessä yksikään ilmastopaneelin tiedemiehistä ei ole arvioinut mahdollista vahingossa tai tahallaan aiheutetun ”ydintakatalven” seurauksia elolliselle luonnolle ja  koko sivilisaatiolle.
Nykyisellä ydinaseistuksella koko tellus voitaisiin räjäyttää asteroideiksi.
Samaan aikaan koko maailman ydinjäteongelma on ratkaisematta ja ”likaisten” pommien valmistaminen entistä helpompaa.

Miten tästä eteenpäin ?
Jatketaanko passiivisena orjasivilisaationa ja turvataan ydinasevarjoon, vai tehdäänkö täyskäännös ?
Joukkotuhoaseet, asevarustelu ja sodat ovat rikos ihmisyyttä vastaan:

Toisen maailmansodan jälkeen miljoonien ihmisten teurastusten jäljiltä Eurooppa nousi kuin Fenix-lintu tuhkasta.
Oppirahat hirveästä verilöylystä maksettiin, kun koko 2000-vuotisen kehityshistorian päätteeksi tavallaan auktorisoitiin kristillinen evankeliumi lähimmäisyydestä ja veljesrakkaudesta: -  YK:n yleismaailmallinen ihmisoikeus ratifioitiin.

YK:n Ihmisoikeuksien yleismaailmassa julistuksessa ymmärrettiin rauhan ja oikeudenmukaisuuden takeeksi kaikkien ihmisten yhdenvertaisuus:

Kun ihmiskunnan kaikkien jäsenten luonnollisen arvon ja heidän yhtäläisten ja luovuttamattomien oikeuksiensa tunnustaminen on vapauden, oikeudenmukaisuuden ja rauhan perustana maailmassa, kun ihmisoikeuksia on väheksytty tai ne on jätetty huomiota vaille, on tapahtunut raakalaistekoja, jotka ovat järkyttäneet ihmiskunnan omaatuntoa, ja kun kansojen korkeimmaksi päämääräksi on julistettu sellaisen maailman luominen, missä ihmiset voivat vapaasti nauttia sanan ja uskon vapautta sekä elää vapaina pelosta ja puutteesta, kun on välttämätöntä, että ihmisoikeudet turvataan oikeusjärjestyksellä.

 Missä se YK:n oikeusjärjestelmä vielä viipyy ?


Ei kommentteja: