tiistai 14. kesäkuuta 2016

Profeetta omalla maallaan

Ruoho kasvaa odottamatta, - kaikki tapahtuu ajallaan.
Meneillään on uusi vallankumous !
Venäjäkö on nyt tiennäyttäjä koko muulle maailmalle ?
Voiko venäläisestä unelmasta syntyä kokonaan uusi sivilisaatio ?

Anastasia,
Siperian ikimetsissä asustava venäläinen profeetta ja näkijä on jo luonut  maan ja ihmisten pelastussuunnitelman ?

Vladimir Megren ”Siperian soivat seetripuut” kirjasarjassa Anastasia haastaa nykyisen kestämätön elämänmenon rauhan, rakkauden ja onnellisuuden pelisääntöihin. Venäläisiä ei houkuttele länsimaitten elämäntapa, eikä enää sosialismi.
Anastasian ennustus:
” Uuden vuosituhannen alussa Venäjän presidentin aloitteesta säädettiin asetus, joka takasi jokaiselle halukkaalle venäläiselle mahdollisuus saada ilmaiseksi yhden hehtaarin suuruinen maa-alue, johon perhe voisi rakentaa itselleen kotitilan. Tuossa asetuksessa  perheelle taattiin maa-alueensa elinikäinen käyttöoikeus ja oikeus siirtää se perintönä jälkeläisille. Kotitilalla kasvatettuja  ja valmistettuja tuotteita ei verotettaisi.
Presidentin ja parlamentaarikkojen mielestä asetuksen  pääasiallisena tarkoituksena oli maan työllisyyden vähentäminen, pienituloisten perheiden minimiperustulon takaaminen sekä pakolaiskysymyksen ratkaiseminen.
Mutta kukaan ei ollut osannut edes kuvitella mitä sitten tapahtui.”
( Vladimir Megre : Keitä me olemme )

” Uuden vuosituhannen alkuvaiheessa jokaisen kotitilan jokainen elävä kasvi ja verso oli koko Maan upean ja onnellisen tulevaisuuden ensimmäisiä versoja.
Jokainen muutti elinikäisen käyttöönsä saadun hehtaarin maa-alueen osaksi Paratiisin puutarhaa.
Jokaiselle hehtaarin tontille istutettiin havu- ja lehtipuita. Puut lannoittivat maata ja ympärillä kasvava ruho tasapainotti maaperän koostumusta. Eikä kenenkään päässä edes käväissyt ajatus kemiallisten lannoitteiden ja tuholaismyrkkyjen käyttämisestä.
Koko Venäjänmaassa ilma ja vesi muuttivat koostumukseltaan. Niistä tuli tervehdyttäviä ja elävöittäviä.
Elintarviketuotantoon liittyvät ongelmat ratkaistiin täysin. Jokainen perhe pystyi vaivatta ja ilman erityisiä ponnisteluja saamaan tarvittavan ravinnon omalta kotitilaltaan. Lisäksi ylijäämä voitiin myydä.
Jokaisesta kotitilan omistavasta venäläisestä perheestä tuli vapaa ja vauras ja koko Venäjästä tuli mahtavin ja vaurain valtio kaikkien maailman valtioiden joukossa.

Entäs sen jälkeen ?
Ihmisten vaurastunut enemmistö alkoi ostaa myös ulkomailta kemian -,  ja asetehtaita sekä tiedekeskuksia. Projektin tarkoituksena oli kuolemaa ja tuhoa tuottavien hankkeitten hävittäminen.
Viisaat ihmiset ymmärsivät, että koko ihmiskunnan  tulevaisuus riippuisi noiden ohjelmien toteuttamisesta.
Venäjän suuruus ei enää riippuisi öljystä, vaan mm. seetrinsiemenistä valmistetusta ja ihmeitä tekevästä seetriöljystä.

Anastasian profetiassa Venäjästä tulee maatalousvaltio ja koko maailman tiedekeskus.  Tuhoaseita valmistavien tehtaitten lopettaminen tapahtuu, kun
uuden maailman lapset löytävät myös uuden energian.
Uusi energia oli käytössä jo muinaisessa Atlantiksessa.  Se löydettiin liian aikaisin, minkä vuoksi koko Atlantis hävisi.
Kun Uuden Venäjän lapset löytävät Atlantiksen energian uudestaan, sillä hävitetään koko maailman aseteollisuus…

Maaplaneetan muuttaminen ihanaksi paratiisin puutarhaksi, kauneuden, sopusoinnun, rauhan ja runsauden tyyssijaksi on mahdollista.
Se merkitsee paluuta ikiaikaiseen alkuyhteyteen kaikkien luomakuntien kanssa.

Venäjältäko se uusi maailmanlaajuinen vallankumous taas alkoi ?
Nimittäin,
olipa melkoinen uutinen, kun tänä keväänä presidentti Putin lupasi ilmaiseksi kaikille venäläisille hehtaarin maata:
" Ainoa ehto on, että maa pitää ottaa käyttöön."

Omistusoikeus on kaikilla Kaukoitään rekisteröityneillä kansalaisilla ja ensi vuoden alusta kaikilla Venäjän kansalaisilla. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016050421514350_ul.shtml

Onnea ja Menestystä presidentti Putinille valtaisassa sivilisaation uudistamistyössä ! 

Ei kommentteja: