keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Venäjän öljyuutinen – kansallinen jytky !

Eduskunnan ulkoasianvaliokunnan tuore mietintö myöntää jo suoraan, että Suomi
on luopunut sotilaallisesta liittoutumattomuudesta !

10 pistettä ja papukaijamerkki, varsinkin Soinille, joka avauspuheenvuorossaan eduskunnan täysistunnossa  7.5 hehkui EU - NATOttamista.  Soini jopa kehotti lisäämään Nato-harjoitusten määrää. Sotilaallinen liittoutumattomuus ei siis eduskunnan mielestä enää ole käytännössä mahdollista keskinäisriippuvuuksien vuoksi !?

Samaan aikaan koko kansan Nato-vastaisuus on kasvanut tasaisesti myös upseerien keskuudessa.
Eduskunta ei siis edes tunnusta tosiasioita, samalla kun se viis veisaa kansan tahdosta.
On täysin selvää, että euvostoliitto ja Nato on nyt vaarallisin uhka koko maailmalle.
Eduskunta ei edes noteeraa Lähi-idästä kehittyvää suursodan riskiä.

Samaan aikaan Suomi on täysin riippuvainen Venäjän öljytoimituksista nopeasti ehtyvän öljyn aikakaudella. Venäläinen kansallinen Rosneft viimeisteli tänä keväänä yli 40 miljardin euron kaupan kilpailijastaan TNK-BP:stä.  Venäjän yrityshistorian suurimman kaupan ansiosta Rosneftista tulee Exxon Mobilia suurempi öljyntuottaja. Yhtiön mukaan sillä on myös maailman suurimmat öljyvarat. 

Tosiasioitten tunnustaminen on viisauden äiti:
- suomalaisten täydellinen riippuvuus Venäjän öljystä samaan aikaan kun Suomi luopuu sotilaallisesta liittoutumattomuudesta Naton eduksi on Suomen vaarallisin kansallinen turvallisuusriski.

Jo nyt öljyn loppumiseen on varauduttava.
Öljyvieroituksen kannalta haaste on valtava:
- suomalaiset kuluttavat öljyä 200 000 tynnyriä päivässä, mikä tarkoittaa kuutta litraa henkeä kohden joka päivä. Eniten öljyä palaa liikenteessä. 
Kun muistetaan, että jos öljystä saatava energiamäärä haluttaisiin tuottaa sähköllä, työhön tarvittaisiin lähes 12 Loviisan ydinvoimalaa. 

Suomen öljyriippuvuuden kannalta Venäjän kauppauutisen pitäisi olla myös eduskunnalle kansallinen jytky, samaan aikaan kun myös Soini on kytkyllään Natoon ?

- No ainakin Soinin Natokytky on täysjytky äänestäjille !?

1 kommentti:

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Liittoutuminen lisäisi riskiä
http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/liittoutuminen-lisaisi-riskia/1328162


” Suomi ei liioin voi olla vähän liittoutunut tai vähän liittoutumaton, niin kuin jotkut tulkinnat äskettäisessä selontekokeskustelussa kuuluivat. Sotilaallinen liittoutumattomuus on meidän tiemme. Siltä varalta, että maailma voi muuttua, on Nato-optio syytä säilyttää.”
- kirjoittaa Mauri Pekkarinen.

Uskomatonta, mutta totta !
Kun kansanedustaja ja entinen ministeri ei osaa tehdä eroa ”vähän liittoutumattoman ja vähän liittoutuneen välillä”, on kyseessä pelkää puppua ja jää jäljelle vain Suomen nykyinen Nato-optio !


Suomi on nyt perustuslakiinsa nähden täysin laittomassa tilassa, samaan aikaan kun kansantalouden pohja on jo pettänyt :

- Vuoden 2009 Lissabonin sopimus teki EU:sta tuli subjektiivisen oikeushenkilön, joka voi solmia kansainvälisiä sopimuksia jäsenvaltioidensa puolesta. Ts. Lissabonin sopimus oli jo liittovaltiosopimus !

Entäs sitten ?
Runsas vuosi sitten allekirjoitettiin valtioiden budjettivaltaa voimakkaasti rajoittava talouskurisopimus ja nyt komissio suunnittelee EKP:n ( Euroopan keskuspankin ) euroalueen pankkitoiminnan valvontaa.

Niin se euvostoliitto nyt sitten etenee Euroopan kansojen demokratian raunioilta :
- eurobondit eli euromaiden yhteiset velkakirjat toteutetaan todennäköisesti heti Saksan syyskuisten liittopäivävaalien jälkeen. Sen jälkeen euvostoliitolta puuttuu enää yhteinen verotus ja puolustus.

Yhteinen puolustuskin hoidetaan ja on jo kauan hoidettu naton kalustohankinnoilla.
Suomen varuskunnat ajettiin alas ja puolustusvoimia on natotettu ja natotetaan edelleenkin yhteisiksi hyökkäysvomiksi.

Euvostoliiton varmistamiseksi Suomen perustuslakiin lisättiin viime vuonna paragraafi : ” Suomi on Euroopan unionin jäsen”.

Voiko yksikään kansanedustaja istua kahdella pallilla yhtä aikaa ?
Ei voi olla yhtäaikaa ” vähän liittoutunut ja vähän liittoutumaton ”.
On mahdotonta olla itsenäinen täysivaltainen tasavalta ja samalla Euroopan unionin jäsen !

Kun Suomesta puuttuu nyt kaikki länsimaisen oikeusvaltion periaatteet ilman itsenäistä ja riippumatonta Perustuslakituomioistuinta, voi kansa vaan sivusta seuraten todeta kaikkien perusoikeuksiensa massiivista hävittämistä kansallisen itsenäisyyden haudalla euvostoliiton näennäisdemokratian puppuseparaatissa.