tiistai 5. helmikuuta 2013

Euron mentävä aukko ?


Itsenäisyyden ajan Suomessa oli vielä 1970-luvulle saakka yläluokan ahneutta hillitsevä
voima, vahva työväenliike, joka mahdollisti demokraattisen, pohjoismaisen hyvinvointivaltion rakentumisen.
Mutta jo 80 – luvulle tultaessa maa oli vajonnut poliittiseen korruptioon, jota ylläpidettiin puoluetuella ja poliittisilla virkanimityksillä avoimen kansalaisyhteiskunnan kehittämisen kustannuksella. Ei siis ihme, että edesmenneen Erkon masinoima EU- vallankaappaus oli myös poliittiselle eliitille helppo juttu.

Laittoman EU-liittymispäätöksen jälkeen taloudelliset, poliittiset, ay-johtajien ja median eliitit muokkasivat Suomesta nopeasti komentotalouden, jossa demokratia listittiin euron mentävään
aukkoon, kun edes markan syrjäyttämisestä ei vieläkään ole eduskunnan päätöstä.

Onneksi kansakunta on jo herännyt.
Mutta miten korjata vahinko, kun  rakasta isänmaata raiskataan ja moukaroidaan nyt pelkästään monikansallisten jättiyritysten, niiden johtajien ja omistajien ehdoilla kansalaisten
kurjistamiseksi ?

Laittoman EU- liittymispäätöksen jälkeen maa on nyt shokkitilassa.
- Onko Suomella enää mitään muuta merkitystä pienenä länsimaisena koelaboratoriona siitä, kuinka nopeasti hyvinvointivaltion peruspalvelut ja muut rakenteet voidaan purkaa maailman laajuisen yläluokan hyväksi ?
Viime vuonnakin maailman sata miljardööriä kasvattivat omaisuuttaan 241 miljardilla dollarilla ja heidän omaisuutensa saavutti 1900 miljardin dollarin rajapyykin.

Köyhyyteen kurjistettu Suomen kansa on jo oppinut, että EU on pelkästään markkinoiden diktatuuria, jossa tuotemerkillä ja hakaristillä ei enää ole eroa ?
Ylikansallisten markkinoiden valta on alistamista, jolla kansalaisilta on viety kansalaisoikeudet.

Suomi on nyt perustuslakiinsa nähden täysin laittomassa tilassa.
Ei siis ihme, että itse presidentti Sauli Niinistö vastustaa kansanäänestystä EU:sta.
Lipposen hallituksen oikeusministerinä Niinistö lausui, että ”EU-liitos teki Suomen perustuslakiin euron mentävän aukon.”
Niinpä :
- nyt kansanäänestystä edeltävän keskustelun olisi nostettava esille kaikki ne päätökset ja perustelut, joilla Suomi vietiin laittomasti EU:hun ja euroon.
Silloiset päätökset eivät vieläkään kestä päivänvaloa, saatikka perustuslakituomioistuinta.
Myös perussuomalaisten Soini on lupaillut kansanäänestystä EU:sta, mikäli hänet valitaan seuraavaksi pääministeriksi.
Onko Soiniltakin totuus unohtunut ?
- Miten kansa voi päättää EU:hun liittymisestä, kun se ei ole sinne koskaan laillisesti liittynyt ?

Suomesta puuttuu nyt länsimaisen oikeusvaltion periaatteet, niin kauan kun `pukki on kaalimaan vartija` ja kansanedustajien entisestään pahentuneita laittomia toimia Suomen alasajossa ei valvo kukaan. Ilman perustuslakituomioistuinta ”maan tapa” täyttää euron mentävän aukon, vaikka markka on edelleen laillinen valuutta.
Valtiopetos ei vanhene koskaan.                                    
                                                                            

1 kommentti:

Sinikan lisäys kirjoitti...

Demokratiassa euron mentävä aukko?
http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/63166.htm

Suomi on nyt itsenäisyytensä ajan traagisimmassa shokkitilassa.
- Shakki, patti ja Matti !?
Voiko kansanvallan ja kansallisvarallisuuden alasajo enää pahemmaksi mennä ?

Samaan aikaan kun Suomea ja sen oikeuslaitosta pitäisi kehittää länsimaisen oikeustajun mukaan kansalais- ja ihmisoikeuksia kunnioittavaksi pohjoismaiseksi hyvinvointivaltioksi, Suomen laiton EU-eliitti porskuttaa pelastamassa velkarahalla yksityisiä pankkeja euron konkurssissa ilman minkäänlaista laillisuusvalvontaa.
Suomen nykyinen perustuslakivaliokunta, - ”pukki kaalimaan vartijana” ja pelkästään rippipappina toimiva oikeuskansleri eivät todellakaan kykene palauttamaan koko kansalle todellisia kansalaisoikeuksia, ennen kuin Suomen nykyinen laittomuus on perusteellisesti tutkittu ja oikaistu.

Äänestämällä ei enää tule muutosta, kuin vain siinä tapauksessa, että eduskuntaan saadaan enemmistö niitä kansan valtaa ja Suomen perustuslakia kunnioittavia kansalaisia, jotka ottavat vastuun Suomen nykyisestä alasajosta !

Onko Suomessa ainuttakaan eduskuntapuoluetta, joka vaatii Perustuslakituomioistuinta nykyisen pahenevan laittomuuden lopettamiseksi ?
- tuskin ?

Kun aikoinaan joulukuun alussa 2009 voimaan tullut Lissabonin sopimus korvasi EU:n perustuslain, kyseessä oli jo liitovaltiosopimus: - Lissabonin sopimus sisälsi määräykset, joilla jäsenvaltiot sovittavat yhteen talous-, työllisyys- , ja sosiaalipolitiikkansa.

Niinpä ?
- Viimeistään Lissabonin sopimuksesta olisi pitänyt järjestää kansanäänestys, jonka yhteydessä olisi pitänyt tutkia Suomen perustuslain euron mentävä aukko laillisen yhteiskuntajärjestyksen palauttamiseksi.
Mutta niin ei tapahtunut.
Lissabonin sopimuksestakin äänestettiin maan tavan mukaan sammutetuin lyhdyin.
Maan tapa EU-Suomessa on ollut jo pitkään torjua avoin julkinen keskustelu vallanpitäjille kiusallisista kysymyksistä: - YLE:n puoluepoliittisesti nimitetty johto ja toimittajat, samoin kuin yksityisiksi pörssiyhtiöiksi muuttunut valtalehdistö on jo poispelattu perustuslaillisesta ja perusoikeuksina kaikille kuuluvasta sanavapaudesta, joka on avoimen ja demokraattisen kansalaisyhteiskunnan kulmakivi.

Kun Suomessa ei ole vuosikymmeniin ollut sellaista vapaata, riippumatonta ja kriittistä valtamediaa, jonka tehtävänä olisi sananvapauden varmistaminen koko kansalle; myös eduskuntaa kuulumattomille pienpuolueille,
on yhteiskunta muuttunut entistä raaemmaksi: - Suomen entinen ”kolmas valtiomahti” on muuttunut pörssiyhtiöiksi ja kun Ylenkin ylin johto on puoluepoliittisesti virkanimitetty, alkaa vitsit olla vähissä ?
- Kun koko kansan vahtikoiralla ei enää ole edes hampaita, se kykenee vain nuolemaan isäntäänsä ?



Todellakin !
Nyt on viimeiset hetket nostaa kissa pöydälle ja pelastaa kansan valta.
Kansanäänestyksen yhteydessä Suomeen on vaadittava riippumatonta perustuslakituomioistuinta.
Ilman perustuslakitumioistuinta kansalaisilta puuttuu oikeusvaltion suoja omien kansanedustajien laittomiin toimiin.