sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tehdäänkö kansalaisista lainsuojattomia ?


Rikollisilta saatetaan poistaa yhteiskunnan tuet, kirjoittaa yle.

Rikosten tekijöiltä halutaan mahdollisesti poistaa tulevaisuudessa yhteiskunnan tuet. Järjestäytyneeseen rikollisuuteen sekaantuneet menettäisivät näin muun muassa asumis- tai työttömyystukensa.
Hallitusohjelmassa olevaa muutosta pohtivan työryhmän pitäisi saada esitys asiasta valmiiksi tämän vuoden loppuun mennessä.
Poliisijohtaja Robin Lardot sanoo, että poliisin lisäksi muutkin viranomaiset halutaan mukaan järjestäytyneen rikollisuuden torjutaan.
Poliisin kannalta se on erikoinen tilanne, että tehdään päätyökseen rikoksia ja samaan aikaan nautitaan erilaisia korvauksia, vaikka työttömyyskorvauksia taikka jotain vastaavaa, Vielä ei kuitenkaan tiedetä, koskisiko tukien poisto jopa lapsilisiä. Kyse on rikollisen toiminnan katkaisemisesta, Lardot tähdentää.
Uskomatonta mutta totta ?
Myös Suomi on ratifioinut YK:n ihmisoikeudet, mutta mitäs niistä ?
Milläs ne rikolliset sitten elävät tai elätetään, jos niistä tehdään lainsuojattomia ja perusturvakin poistetaan ? Pannaanko ne keskitysleirille vai pakkotyöhön, vankiloihin tai sairaalaan ?
YK:n Ihmisoikeussopimuksessahan on myös pykälät rikollisten kohtelusta ja oikeuksista. Myös Suomen on niitä noudatettava.
Suomi on jo hukannut kaikki oikeusvaltion periaatteet: - Suomen Perustuslaki on mitätöity.  Seurauksetkin on selvät: -oikeusvaltion periaatteiden rapautuessa raaistuu koko yhteiskunta, myös järjestäytynyt rikollisuus. Odotettavissa on entistäänkin julmempaa järjestäytyneen rikollisuuden vastaiskua laittomasti toimivaa yhteiskuntaa  vastaan.
Niinpä ?
Nykyinen globaali euron pankkiterrori, räjähtäneet tuloerot ja kansalaisten perusoikeuksien polkeminen on jo tuhonnut Euroopan kansojen taloudet ja ihmisarvon. Syrjäytetyt kansalaiset on kyykytetty riittämättömään perusturvan ja työttömyyden giljotiinille. Ei ihme, että rikollisuus lisääntyy samaan tahtiin.
Pahiten ihmisiä on syrjäytetty ja syrjäytetään, kun kiristetään ennestään riittämätöntä perusturvaa. Tragikoomista ja totta, että samaan aikaan eduskunta lappaa miljardeja velkakriisiin tuhoon tuomitun euron pelastamiseksi muualle Eurooppaan.
Tilanne Suomessa ? Apua !
Poliisit jahtaavat vain nakkivarkaita ja pikkurikollisia valtiovallan siunauksella ! Samaan aikaan laittomasti toimiva eduskunta ruokkii entisestään räikeämpää globaalia pankkiterrorismia, ilman minkäänlaista kontrollia tai rikosoikeus-seuraamuksia. 
Missä viipyy ne oikeat rikospoliisit ja oikeusoppineet, jotka ymmärtävät ettei keskellä tulipaloa kannata löyhytellä pelkästään savuja ?
Missä viipyy Perustuslakituomioistuimet ja kansainväliset Rikosoikeustuomioistuimet perustuslakeja polkeville eu- nukkehallituksille ? 
Valta ei enää ole kansoilla, vaan Euroopan kansat tuhoavilla kasvottomilla pankkirosvoilla.
Missä viipyy Suomen Perustuslakituomioistuin ja oikeusvaltion periaatteet myös laittomasti kansan valtaa käyttäville pankkiterroria tukeville kansanedustajille ?3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikea linjanveto lainsäätäjiltä ja poliisiviranomaisilta. Yhteiskunnan tuet kuuluvat vain nuhteettomille kansalaisille joilta voisi periä takaisin tukia aiheutettujen rikoksien mukaisesti. Seuraava askel olisi velkavankeus eli keskitysleiri niille, jotka tekevät enemmän rikoksia kuin pystyvät tuillaan korvaamaan. Muuten rikollisuus vain yltyy ja pahenee. Toisaalta rikollisuuden rajoja tulee määritellä uudelleen niin että itselleen aiheutettu vahinko ei saisi olla rikos esm päihteiden ongelmakäyttö, vaan siitä tulisi kerätä voitot valtiolle päihdeongelmien hoitotarkoitukseen..

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Huh hellettä ja sitähän näköjään piisaa tälläkin palstalla ?

Suosittelen Anonyymille hellelukemiksi YK:n Ihmisoikeuksien julistusta ! Jospa sen jälkeen päästäs itse asiaan ?!

Sinikka Tyynelä kirjoitti...

Paatero jättäisi rikollisille lapsilisät
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012073115903086_uu.shtml

"Lardot ei ole tietoinen ihmisoikeuksista"
Kriminaalihuollon tukisäätiön toiminnanjohtaja Jukka Mäki ihmettelee, miksi huomio on kiinnittynyt juuri järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jota edustavia on maamme vankiloissa vain 1-2 prosenttia.
Mäen mielestä vangit ovat ennen kaikkea hoidon ja kuntoutuksen tarpeessa. Hän pelkää, että pahimmillaan tukien rajaaminen aiheuttaisi Suomeen rikollisen alakulttuurin.

Mäen mukaan etuisuuksien poistaminen aiheuttaisi lisää ongelmia ja turvattomuutta. Tuet kuuluvat hänen mukaansa kaikille.

- Ihmetyttää, miten korkea poliisiviranomainen ei ole tietoinen kaikkia kansalaisia koskevista perus- ja ihmisoikeuksista, Mäki ihmettelee viitaten Lardotin kommenttiin.
Hän sanoo olevansa huolissaan siitä, onko poliisilla aukottomat keinot yksilöidä, ketkä kuuluvat järjestäytyneen rikollisuuden piiriin. Mäen mielestä rajanveto ei ole selvä.

- Yli 90 prosenttia omista rikollisistamme on reppanoita, eivät he kuulu järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Valkokaulusrikolliset sen sijaan eivät yhteiskunnan rahoja tarvitse, he elävät konnuusrahoillaan.