torstai 28. lokakuuta 2010

Vaalituen saajien rikolliskytkökset laillisia ?

Poliisi on saanut valmiiksi vaalirahoittaja Nova Kiinteistökehityksen rikostutkinnan. Poliisitutkinnan mukaan vaalituen antaminen keskustalle oli rikollista.
Rikostutkinnan mukaan yhtiö ajettiin konkurssiin syytämällä rahaa keskustalle, pesukoneisiin ja Ilkka Kanervan synttäreihin.
http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2010/02/seitsemaa_epaillaan_nova_kiinteistokehityksen_talousrikoksista_1429065.html
Poliisitutkinnan mukaan vaalituen antaminen keskustalle oli rikollista, koska yhtiön taloudellinen tilanne oli huono. Nova jakoi muutaman liikemiehen kanssa viime eduskuntavaaleissa yhteensä yli 400 000 euroa vaalitukea lähinnä keskustan ja kokoomuksen poliitikoille.

Poliisitutkinnan mukaan vaalituen antaminen Nova Kiinteistökehityksestä keskustalle oli rikollista toimintaa. Konkurssikypsä yhtiö antoi keskustan Menestyvä Suomi ry:lle reilut 100 000 euroa vaalitukea, joka oli 98 prosenttia yhtiön edellisen vuoden liikevoitosta.

Poliisitutkinnan mukaan keskustan tukemisen lisäksi konkurssia vauhdittivat toimitusjohtaja Arto Merisalon yhtiöstä nostamat laina ja palkka, kohua herättäneet pesukonelahjoitukset ja entisen ulkoministerin Ilkka Kanervan syntymäpäiväjuhlien kustantaminen.

Saajia ei epäillä

Vaalituen saajia ei epäillä rikoksesta ?
Vaalituen saajien kytkökset rikollisyhtiöihin laillisia Suomessa ?


Vaalirahasotkuihin liittyvissä tutkinnoissa on nostettu ensimmäiset syytteet.

Huomenta Suomi – onko suomalainen hyväveli Cosa Nostra syntynyt jäädäkseen ?

Missä viipyy Perustuslakituomioistuin ?

Puoluerahoitus vaatii täysremontin !
http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/120/2360.htm

Ei kommentteja: