perjantai 28. toukokuuta 2010

Suomi ydinhuijareitten luvattu maa ?

http://www.hs.fi/keskustelu/Ydinj%E4tepolitiikan+uusi+linja+h%E4mm%E4stytt%E4%E4/thread.jspa?threadID=242984&tstart=0&sourceStart=0&start=20
HS 28.5.2010 12:21
Kepun huijaus ja korruptio loistaa Suomen yllä kuin Kointähti !
Kepun ydinlobbarit, suurinkvisiittori Pekkarinen ja Kalli sanenelevat kansakunnalle uusia ehtoja :
Keskustajohdon ydinjätehaastattelut herättävät huolta pohjoisessa http://yle.fi/alueet/oulu/2010/05/keskus%20tajohdon_y...uolta_pohjoisessa_1718195.h%20tml

Elinkeinoministeri Mauri Pekkarisen mukaan Sievin Syyry voisi nousta uudelleen harkintaan ydinjätteen sijoituspaikaksi. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kallin mukaan Fennovoiman ydinjätteet voivat päätyä myös uuden ydinvoimalan sijoituspaikkakunnalle.

"Sievin Syyry uudelleen selviteltäväksi"
Keski-Pohjanmaa –lehden mukaan ministeri Pekkarinen piti viime viikolla kysyttäessä mahdollisena, että 80- ja 90-luvulla tehdyt tutkimukset ydinjätteen loppusijoituksesta otetaan huomioon myös mahdollisessa uudessa tutkimuskierroksessa.
Kallin mukaan ydinjätteen sijoitusvaihtoehdot ovat Eurajoella sijaitseva luolasto tai ne sijoitetaan sille paikkakunnalle, johon laitos rakennetaan.

Korkea-aktiivisen ydinjätteen loppusijoitus on ratkaisematta kaikkialla maailmassa ja Suomea hallitsee nyt maailman vaarallisimmat ydinhuijarit !

Korruptioon uponneen valtaeliitin kaikki ydinvoimaluvat täytyy käsitellä uudelleen seuraavassa eduskunnassa !

Pekkarinen on jo luvannut pyörtää Vuotos-päätöksen Fennovoiman ehdoilla !
Nyt hän on raiskaamassa vaikka Sievin ja sen hanketta vastustavat enemmistön ja asukkaat Fennovoiman ehdoilla !
Outokumpu on suurin Fennovoiman osakas.
TEM virkamies Turunen, Outokummun hallituksen jäsen kärähti jo hankkeen valmistelusta ja siitä huolimatta "Pekkarinen - pukki kaalimaan vartijana" porskuttaa entistä vauhdikkaammin korruptioon uponneissa ydinsaappaissaan suuryhtiöiden setelipiikkiin !

Kaikki oikeusvaltion periaatteet ja atomienergialaki on kumottu : ensin luvat ja sitten jäteongelma kallioperään vastoin parempaa tietoa ja kansan enemmistön tukea !
Suomessako maailman vaarallisin plutokratia ?
- Ihan varmasti !

Ei kommentteja: