perjantai 4. joulukuuta 2009

Itsenäisyyden muistopäivä 6.12.2009

Lissabonin sopimus astui voimaan 1.12.2009 ja alisti Suomen Pyhän Bilderbergin ja Vatikaanin ruotuun ! Samaan hengenvetoon pääministeri Vanhanen ja Suomen hallitus kamppasi presidentin valtaoikeudet ja valtakunnasta loppuivat ylimääräiset lautaset ! Onneksi Vanhaselle jäi sentään lusikka käteen !

Miten tässä näin kävi ?
Presidentti Halonen on koulutukseltaan juristi, joka osasi suoristella Bushin kravattia ja nielaista sujuvasti Naton ankkoja EU:n pitopöydässä !

Mitä unohtui ?
Näissä juhlissa presidentti taisi unohtaa katsoa peiliin ? - Kivat kinkerit ja kekkerit ympäri maailmaa ja ruokaa riittävästi, samalla kun yhä suuremman kansanosan leipä Suomessa on jo kortilla tai leipäjonoissa ?

Kuka olikaan se viisas, joka aikoinaan sanoi, : ” Ei ihminen elä pelkästään leivästä ! ”
Eikä tarvitse olla edes neropatti tunnustaakseen, etteivät kansatkaan elä pelkästään leivästä, vaan ne tarvitsevat oikeudenmukaiset pelisäännöt ja tasa-arvon kyetäkseen elämään sivistysvaltioitten yhteiskuntaelämää demokraattisilla periaatteilla !

Niinpä, Tarja unohti katsoa peiliin, unohti kansan ja Suomen ikioman Perustuslain oikeudenmukaisen sivistysvaltion johtotähtenä, joka oli tehnyt Suomesta yhden maailman hyvinvointivaltioista ennen EU:n laitonta vallankaappausta ja liittymissopimusta.
Nyt Perustuslain tilalla on viidakon laki; EU-lobbareiden markkinat – otetaan köyhiltä ja annetaan rikkaille !

Ei kapitalistinen hyväveli Pyhä Bilderberg ja Vatikaani kunnioita kansanvaltaa, eikä presidenttiä. Pyhä Bilderberg käyttää vain kuuliaisia politiikkoja ja valtavaa korruptiota alistaakseen kaikki maailman kansat yhden ainoan Uuden Maailmanjärjestyksen Valtaan !

Meidät on petetty ! Oma valtioeliittimme petti meidät, mutta joutui itse saman petoksen uhriksi !

Tarja jäi ilman lautasta, kansa ilman presidenttiä samalla kun Itsenäisyys meni !
Vanhaselle jäi luu käteen : Itsenäisen Suomen perustuslain mukaan ulkopolitiikkaa johtaa presidentti, yhdessä maan hallituksen kanssa. EU- Suomella ei kuitenkaan ole enää edes omaa ulkopolitiikkaa, vaan Suomen ulkopolitiikka on EU:n sisäpolitiikkaa.

1.12.2009 Demokratian ja Itsenäisyyden mustana päivänä, hyväveli Pyhä Bilderberg kamppasi Suomen presidentin ja samalla myös Suomen ulkoministerin !

Presidentin ja ulkoministerin lautaset on jo lakkautettu ! Halonen ja Stubb voisivat heti jäädä varhaiseläkkeelle, samoin kuin muu Suomen eduskunta, joka on nyt vain Lissabonin sopimuksen toimeenpaneva elin kansakunnan loputtomassa kurjistamisessa ylikansallisten suuryhtiöiden ehdoilla ! Lissabonibn sopimus astui voimaan 1.12.2009 ja korvasi Suomen Perustuslain ja tätä laitonta tilannetta valtaeliitti nyt kumartaa !

Surun päivänä, tänä edesmenneen Itsenäisyyden muistopäivänä 6.12.2009 odottaisin Tarja Haloselta peiliin katsomista ja avointa tilitystä Suomen hävitetystä Perustuslaista ja menetetystä Itsenäisyydestä, jossa pelissä ja peilissä Suomen presidentillä ja varsinkin demareilla on ollut suuri osa !

EU- Suomen peli on nyt pelattu : Matti kukkarossa, presidentti ilman lautasta ja pääministeri heiluttaa kansalle uutta tahtipuikkoa , - tyhjä lusikka odottamassa Bilderberg- almuja kansalle !

Sytytämme 6.12.2009 Itsenäisyyden muistopäivän kynttilät ja pidämme hiljaisen hetken, samaan aikaan kun presidentinlinnan farssi jatkuu !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä erottaa Darjan niistä muista valtiopetoksen tehneistä puolestatoista sadasta kansanedustajasta.

Hän ainoastaan päätyi linnaan.