sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Rauhantyö haudattu valtioneuvoston päätöksellä

 

Orpon globalistijuntan pyövelihallituksen jälki on ollut rumaa. Se on leikannut sosiaaliturvaa eniten kaikkein heikoimmilta kansalaisilta ja kansalaisryhmiltä ilman omantunnon tuskia. Sen sijaan peiliin ei ole katsottu, eikä omantunnon tuskia podettu, kun diktatorisesta puoluetuesta on taas päätetty. 

Valtioneuvosto myönsi tammikuussa vallanpitorahaa perustuslain vastaisesti vain eduskuntapuolueille 1.1.-31.12.2024 Ahvenanmaa mukaan luettuna 34 566 000 euroa toimintansa tukemiseen, samalla kun muiden kuin puolueita lähellä olevien kansalaisjärjestöjen valtionavustukset on rasistisesti lakkautettu.

Suomi vapaassa pudotuksessa

Maa on täysin laittomassa tilassa ilman riippumatonta oikeuslaitosta ja  perustuslakituomioistuinta. Emme ole olleet laillisesti päivääkään EU:n jäsen. 

Edessä on valtava pesänselvitys konkurssikypsän kansantalouden pelastamiseksi ja laillisuuden palauttamiseksi, ennen kuin Suomen kaikki valtio- ja maanpetokset, nykyiset sotarikokset, sekä rikokset ihmisyyttä vastaan on selvitetty ja itsenäisen Suomen monta kertaa rikottu, mutta ei koskaan kumottu perustuslaki palautettu laittoman EU-harharetken ja militaristisen sotilasliiton jälkeen. -Miten se tehdään? Kuka sen tekee? 
-Vai odotetaanko, että maan kohtalo ratkaistaan Yhdysvaltojen ja Venäjän ydinasevaltioiden sodan eturintamassa sen jälkeen kun voittaja sanelee ehdot? Suomi on jo miehitetty DCA-sopimuksella Yhdysvaltojen taistelutantereeksi. Yle-uutisten mukaan jo 5 Suomen meppiä on valmis avoimiin sotatoimiin maanpetoksellisessa Naton sotilasliitossa, jos Ukraina häviää.

Suomi on jo tukenut Ukrainaa n. 3 miljardilla eurolla ja tekeillä on 23. tukipaketti. Presidentti Stubb on luvannut omavaltaisesti yli hallituskausien menevää pitkäaikaistukea, vaikka Suomen kansantalous sinnittelee henkihieverissä pelätessään EU:n tarkkailuluokalle joutumista.

Sotaintoinen Stubb on ydinaseuhonsa sivulauseessa pyrkinyt rakentamaan Suomesta myös rauhantyön suurvaltaa!? - Miten se tehdään, kun eduskunnassa istuu kokoomuksen ja persujen militaristijuntta? Ja persujen kansanedustajakin kulkee jo oman käden oikeudella aseistettuna ja ammuskellen Helsingin yössä?

Suomi on jo vajonnut militaristiseen diktatuuriin

Sananvapaus on valtamediassa mitätöity sitä mukaa kun läntisen valtaliiton sotaisa isännän ääni voimistunut. Samoin rauhantyön valtionavustukset valtioneuvoston 25.4.2024 päätöksellä on  lakkautettu. Päätöksestä kerrottiin epävirallisessa tilaisuudessa osalle avustuksen saajista perjantaina 26.4.2024. Avustuksesta on vastannut Oikeusministeriö. Valtioneuvosto ei ole aikonut tiedottaa päätöksestä.

Nyt tehty valtioneuvoston päätös on avointa diktatorista militarismia, jonka pyrkimyksenä on heikentää kansalaisyhteiskunnan demokraattisia toimintaedellytyksiä laillisuuden ja rauhan palauttamiseksi. Maailma on muuttunut yhdeksi suureksi taistelutantereeksi, kun diplomatia ja oikeusvaltioperiaatteet vaihdettiin vahvemman oikeuteen, Israelin sotaoppeihin ja Yhdysvaltojen aseisiin.

Rauhanliikkeen toimintaedellytyksiä on heikennetty myös uudessa Nato-Ruotsissa sekä lakkautettu kokonaan Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Unkarissa.

Onko rauhanjärjestöjen huoli turhaa? Onko millään enää mitään väliä, kun virallinen totuus vakuuttaa, että sota on rauhaa ja kansakunta on tuuditettu ruususen uneen?


Rauha Eurooppaan

Kun rauhantyön mitättömän pieni valtion avustuksen lakkauttaminen tehdään Euroopassa käytävän sodan aikana, kun sota- ja asevarustelumenoissa on vain taivas kattona, on selvä, että taivas on jo tyhjä ja helvetti maan päällä!

Seuraava Nobelin rauhanpalkinto pitäisi hurskaasti myöntää kaikille Gazan ja Ukrainan sodan kansanmurhiin ja joukkotuhontaan osallistuneille, muitakaan asekauppiaita unohtamatta, sillä he ovat uskollisesti ja  ilman omantunnon tuskia viimeistelemässä luomakuntaa ja koko ihmiskuntaa joukkotuhoon?


https://valtioneuvosto.fi/-/10616/puolueavustukset-myonnetty-vuodelle-2024

https://mvlehti.net/2024/04/29/analyysi-rauhantyo-haudattiin-orpon-hallituksen-paatoksella/

Ei kommentteja: