lauantai 25. tammikuuta 2020

Rotan vuosi


Tänään 25.1.2020 alkaa kiinalaisen ajanlaskun Rotan vuosi paniikkitunnelmissa.
Kiinassa koronavirus on eristänyt suuret miljoonakaupungit.
Miksi uusi tuntematon virus pakottaa ylimitoitettuihin hätätoimiin, vaikka samaan aikaan paljon enemmän ihmisiä kuolee sodissa ja muissa luonnonmullistuksissa ?

Säännöllisesti parin vuoden välein ihmiset hysterisoidaan median myötävaikutuksella joukkopsykoosiin vaarallisilla viruksilla. Sikainfluenssapandemian yhteydessä Suomessakin selvisi, että rokote oli paljon vaarallisempi kuin itse tauti. Rokotteen narkolepsiauhrit on jo unohdettu.
Selvää, että rokotebisnes on aina asialla, kun uusi virus ilmaantuu. Big Pharma laskeskelee jo koronaviruksen osalta miljardivoittoja ? Koko maailma on jo varautunut WHOta myöten nopeasti leviävään virukseen.

Miksi uusien tuntemattomien virusten osalta on oltava huolissaan ?
Mikä on totuus viruksen alkuperästä ?
Onko rokotebisneksellä puhtaat jauhot pussissa ?
Johdatellaanko maailmalaajuisilla pandemioilla pelkästään Big Pharman voiton maksimointia ?
Voiko kukaan enää luottaa THL.ään (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) tai Maailman terveysjärjestöön (WHO) ?
Rokotebisnes on miljardibisnestä ja viranomaiskorruptio sen mukaista.
Kuka valvoo rokotebisneksen eettisiä periaatteita, kun bioaseet ovat jo arkipäivää ja rokotteilla kyetään aiheuttamaan myös sterilisaatioita ja immuunikatoa ?

Kuten muistetaan, Alaskan ikiroudasta kaivettiin 1918 Espanjantaudin uhri, taudin, joka mahdollisesti tappoi 100 miljoonaa ihmistä. Oliko Espanjantaudin virus tutkijoille kultakaivos jos viruksen avulla  rekonstruoidaan uusia viruksia? Onko Kiinan uuden koronaviruksen tappovoima samaa tasoa kuin Espanjantaudilla, on vielä kysymysmerkki.

Onko Big Pharman rokotebisneksellä puhtaat jauhot pussissa ?
Tutkin sikainfluenssarokotusten aikana lääkeyhtiö Baxterin sivuja ja viruskantoja. Ja viruskantoja riitti joka lähtöön. Selvää, että suuryhtiöiden tutkimukset ja kehittelytyö on salaista. Tavallisella kansalaisella, saati terveysviranomaisilla ei ole mitään käsitystä Big Pharman taustavaikuttajista, saatikka hämäräpuuhien motiiveista.

Jo 1972 WHO tiedotti, että pitäisi selvittää voivatko virukset aiheuttaa valikoivia vaikutuksia vastustuskyvyn toimintaan. Samalla olisi selvittävä, että voitaisiinko vastustuskyvyn reaktioita virukselle heikentää. Ts. WHO kehotti jo puoli vuosisataa sitten kehittelemään AIDS:in kaltaisen viruksen. Myös tämä uusi koronavirus on SARS.in kaltainen.
Selvää, että virusten manipulaatioilla voidaan kehittää entistä pahempia epidemioita.
Totuus AIDS.ista on pimitetty suurelta yleisöltä. Syntyikö AIDS yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta kasvattamalla niitä ihmisen kudosviljelmissä; - kyseessä oli lehmissä esiintyvä leukemiavirus ja lampaissa esiintyvä visnavirus ?

Varsinkin rokotusten osalta pitäisi olla julkiset,  selkeät kansainväliset valvontakoneistot oikeustoimikeinoineen, joilla selvitetään, ettei bisnestä käytetä  joukkopsykoosin luomiseen tai pahimmassa tapauksessa joukkotuhontaan ?


Ei mitään uutta auringon alla ?
Maanantaina 27.1. on Auschwitzin keskitysleirin vapautuspäivä. Puna-armeijalla oli vastassaan 7.500 henkitoreista vankia. Auschwitzissa oli eliminoitu 1,1 miljoonaa juutalaista. I ja II maailmansodissa kuoli miljoonia ihmisiä. Sodassa ei ole voittajia.

Raskaitten menetysten jälkeen ryhdistäydyttiin ja luotiin YK:n ihmisoikeuksien julistus. Ihmisoikeuksien piti taata rauha, mutta miten kävi ? 
Julistuksen mukaan kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja  tasa-arvoisina.  Julistus jäi paperitiikeriksi, koska maailma blokkiutui I ja II maailmansotien jälkeen vahvemman oikeudeksi. Voittajien sotarikokset on vaiettu. Antaako se liittoutumalle oikeutuksen käydä vuosikymmeniä kestävää  jatkuvaa terrorismin vastaista sotaa kaikkialla maailmassa ?
Kun oikeus, eikä rikostuomioistuin toimi, aseet puhuvat.  Sodat jatkuvat entistä raaempina ja läntinen natoliittouma on tiivistänyt rivit. Myös Suomi Naton isäntämaasopimuksella on sodan osapuoli.

                                                                ?

Tämän jutun postauksen jälkeen Mikko kommentoi kirjoitukseni Auschwitzin 75-vuotis muistopäivää linkillä, jossa revisionismi edustaa uudempaa ja tutkittua näkemystä holokaustista. Revisionistisen näkemyksen mukaan osa nykyisestä historiankirjoituksesta on vääristeltyä: - Enpä usko, että feikkiuutisilla saavutettaisiin kovinkaan merkittäviä tuloksia. Ensin pitäisi saavuttaa totuuden tila ymmärtämällä miten (sota)propaganda toimii:  https://holohoax101.org/

Kiitos Mikolle !

Selväähän se, että voittajat kirjoittavat historian.  Kuten odottaa saattaa, ”ihmisoikeudet Hitlerin jälkeen” - sotarikokset on kokonaan vaiettu ja vielä voiton  jälkeen Saksaa pommitettiin ja raiskattiin maan tasalle liittoutuneiden toimesta. 
Myös Yhdysvallat liittolaisineen teki tuhansia sotarikoksia Hitleriä ja viattomia siviilejä vastaan:  https://archive.org/details/Hellstorm.FIN 


Pari vuotta sitten YK:n  sotarikoskomission kymmeniä vuosia sinetöidyt tiedostot näkivät vihdoin päivänvalon /
1940 – luvun lopulta lähtien YK:n sotarikoskomission asiakirjat pidettiin salassa.
Nyt nämä kymmenistä tuhansista sivuista koostuvat asiakirjat on avattu.


Miksi muistella natsien tai liittoutuneiden sotarikoksia, kun niistä ei ole opittu mitään ?
Tälläkin hetkellä natsien keskitysleirien kaltaisissa pakolaisleireissä kymmenet tuhannet sotapakolaiset viruvat odottamassa oikeutta. 
Sotien runtelemissa Välimeren maissa miljoonat ihmiset odottavat rauhantekijöitä. Kolmas maailmansota on jo meneillään ja sodan osapuolien rivit ojennuksessa. Soraääniä ei kuulu. Ilman moraalia ja  omatuntoa ihmiskunta on kuilun partaalla.

Ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa kuoli miljoonia ihmisiä.
Sen jälkeen ydinasevaltioita on syntynyt yksi toisensa perään.
On vain ajan kysymys, kun edessämme on koko sivilisaation apokalyptinen loppu, jos edes nykyisiä sotarikoksiamme ei edes haluta nähdä tai tunnistaa ?











keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Totuus on Lähi-Idän sodan ensimmäinen häviäjä


Turkulainen Jouko Miettinen, Suomen itsenäisyysliikkeen pitkäaikainen aktiivijäsen on kirjoitellut vuosien varrella ahkerasti eri lehdissä globalisaation kriisistä ja Suomen joutumisesta sen ajopuuksi vailla kansallista itsenäisyyttä.
Kiitos Joukolle. 

Varsinkin nyt on tutkittava kansainvälisten kriisien juurisyitä, jos aiomme välttää väistämättömältä näyttävän laajamittaisen kolmannen maailmasodan, koska se on jo käynnissä. Linjat on jo määritelty lännen  jatkuvassa terrorisminvastaisessa sodassa muslimeja vastaan. Ylen ja valtamedian länsimyönteinen vaikeneminen on pöyristyttävää.

Jouko :
” Jo 1970-luvulla USA tuki islamistiryhmiä estääkseen Neuvostoliittoa lisäämästä vaikutusvaltaansa Lähi-idässä. Egyptissä sen liittolaisena oli Muslimiveljeskunta torjumassa marxilaisen ideologian leviämistä arabimaihin ja Pakistanissa Sarekat-liike, jonka päämääränä oli syrjäyttää sosialisti Zulfikar Ali Bhutto ja perustaa islamilainen valtio.
1980-luvulla USA koulutti Afganistanissa talibaneja Neuvostoliittoa vastaan ja synnytti CIA:n tuella Osama bin Ladenin perustaman al-Qaidan.
Aloitettuaan Irakin sodan, liittolaisenaan Britannia, USA tuki jihadistien kuolemanpartioita tuhotakseen Saddam Husseinin sunnihallinnon ja korvatakseen sen itselleen mieleisillä siioilla. Sosialismin aikaiset tehtaat lakkautettiin ja sunnien yläluokan omaisuus takavarikoitiin. Talousjärjestelmä yritettiin muuttaa länsimaiseksi markkinataloudeksi.
Toimenpiteet johtivat massatyöttömyyteen ja sunnien ja siiojen välien kiristymiseen. Sunnien katkeruus ja viha johtivat Irakin al-Qaidan ja myöhemmin Isisin syntyyn.

Syyrian sodan alettua Isis levittäytyi Irakista Syyriaan taistelemaan Venäjän tukemaa Basar al-Assadia vastaan. USA, Turkki, Qatar, Saudi-Arabia, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja länsimaat tukivat Isisiä sekä taloudellisesti että sotilaallisesti taistelussa al-Assadia vastaan ja tukevat yhä maltillisia ryhmiä.
Niiden koulutuskeskuksissa, muun muassa Camp Buccassa, ovat Isisin taistelijat saaneet oppinsa. Isisiä ne pitivät myös sopivana liittolaisena siiajohtoista Irania vastaan, joka on vanhastaan USA:n ja Israelin arkkivihollinen.

2014 Isis ryhtyi luomaan alueelle ääri-islamistista valtiota, kalifaattia, jolla on jalansija myös Afganistanissa, Libyassa ja Nigeriassa. Tämä aatteeltaan äärimmäisen länsivihamielinen ideologia joutui törmäyskurssille entisten tukijoittensa kanssa, jotka nyt käyvät totaalista sotaa sen tuhoamiseksi.
Näiden tapahtumien seurauksena elämme keskellä pakolaiskriisiä, jota varjostavat terrori-iskut ja kuohunta ympäri Eurooppaa.

Tietoisena pakolaiskriisin syistä ja seurauksista en voi olla ajattelematta USA:n johtamien länsimaiden ja Naton osuutta tapahtumien kulkuun.
Ne ovat toimillaan aiheuttaneet mittaamatonta inhimillistä kärsimystä ja pakolaistulvan, joka uhkaa Euroopan yhteiskunnallista vakautta ja aiheuttaa ennestään talousvaikeuksissa kamppaileville valtioille miljardeihin kohoavan laskun.
Omaksi osuudekseen USA on ilmoittanut harkitsevansa kymmenen tuhannen pakolaisen ottamista. Ajaessaan häikäilemättömästi omia etujaan se on ollut valmis liittoutumaan terroristien kanssa, mutta syöttänyt meille tarinaa vapauden ja demokratian edistämisestä.

Suomen valtiojohto on hivuttanut meitä koko 2000-luvun lähemmäksi Natoa, kansalaismielipiteestä piittaamatta, niin että olemme jo sinettiä vaille jäsen.
Onko tämä todella se arvoyhteisö, johon he haluavat meidän kuuluvan, jonka tekemisiin tulevaisuudessa osallistua ja joista kantaa myös vastuuta, vai olisiko viisaampi pysyä itsenäisenä, sotilaallisesti liittoutumattomana ja puolueettomana? Itseni ei tarvitse vastausta edes harkita.”
ps.
Pakolaiskriisillä syvät juuret


Tähän on sitten tultu. Totuus on sodan ensimmäinen häviäjä:
- Yhdysvallat kouluttaa ensin Israelin ja läntisten liittolaistensa tuella terroristiryhmittymiä, myy näille aseita ja käy sitten samaan aikaan sotaa näitä vastaan Naton hyökkäys- ja miehitysoperaatioissa. Taustalla häärii sodan ylimmäinen osapuoli, velkarahaa tyhjästä luova maailman yksityisomisteinen pankkieliitti, joka rahoittaa kaikkia toinen toisiaan vastaan käyvien osapuolien asehankintoja.
Vallanhimolla ja ahneudella ei ole kunniaa ja isänmaata. Moraalin ja oikeuden hävitessä maailmassa vallitsee nyt vahvimman oikeus ja viidakon laki. Selvää, että edessämme häämöttää Harmageddon !


Jouko lähetti minulle pari päivää sitten lisää pohdintojaan:

Itsenäisyyden menetyksellä kauaskantoiset seuraukset:
"Viime viikkojen tapahtumat ovat jälleen kirkastaneet meille sen, kuinka helppo itsenäisyys on menettää mutta vaikea saavuttaa.  Britit, jotka halusivat palauttaa lainsäädännön, oikeuslaitoksen sekä ulko- ja talouspoliittisen päätösvallan omaan maahansa, joutuivat käymään pitkän taistelun itsenäistyäkseen uudelleen.  Jo kansanäänestyksessä 2016 he olivat ilmaisseet tahtonsa erota EU:sta.  Nyt se näyttää toteutuvan 31.1.2020. 
Brexit tulee, maailmanloppu ei.

Nato-, USA ja EU- kytkösten vuoksi Suomen ulkopoliittinen johto joutui noloon tilanteeseen tuomitessaan yksipuolisesti vain Iranin, ei USA:ta, maiden välisessä konfliktissa.  Kytköksen vuoksi 80 suomalaista sotilasta on yhä USA-johtoisten miehitysjoukkojen panttivankina Irakissa.

Ulkopoliittinen johtomme puhuu yhä rauhanturvajoukoista vaikka Irakin hallitus vaati kaikkia ulkopuolisia joukkoja poistumaan välittömästi maasta sen jälkeen, kun USA oli murhannut 10 korkea-arvoista iranilaista ja irakilaista Bagdadin lentokentälle. Ilmeisesti neuvottelutilaisuudeksi lavastettu tapaaminen olikin USA:n, Israelin ja Saudiarabian virittämä ansa. Kun rauhanturvaamisen mandaatti puuttuu, kyseessä on miehitys. Nykyisin maailmanpolitiikka muistuttaa rikollisliigojen välien selvittelyä, jossa ihmishenki ei ole minkään arvoinen. Surunvalitteluja tai anteeksipyyntöjä ei esitetä.

Huonoa lakitermien tuntemusta osoittaa se, että ulkopoliittinen johtomme ja media, Yle mukaan lukien, käyttivät murhaiskusta termejä tappo ja surma, vaikka kyseessä oli huolellisesti valmisteltu murha. Itsenäisenä Suomi ei olisi joutunut osalliseksi tällaiseen muiden maiden väliseen selkkaukseen, eikä johtomme niiden hämäräperäisten tarkoitusperien edistäjäksi.  Tapaus jää tuskin ainoaksi.

 Jo peruskoulussa riitojen selvittely on huomattavasti maailmanpolitiikkaa kehittyneemmällä tasolla. Jos toinen oppilas esim. välitunnilla satuttaa toista ja uhri kostaa, ottaa opettaja molemmat puhutteluun.  Molemmat saavat kertoa syyn käyttäytymiseensä.  Sen jälkeen kerrataan miten sääntöjen mukaan olisi tullut toimia, jonka jälkeen luetaan sanktiot ja vaaditaan anteeksipyynnöt.
Kostajan yksipuolinen tuomitseminen ei kouluyhteisössä menisi läpi.  Sellainen ei lujittaisi vanhempien ja oppilaiden luottamusta opettajaan ja hänen oikeustajuunsa.  Vain johdonmukaisesti toimiva opettaja saa yhteisön arvostuksen, riidat ja kiusaamisen vähenemään ja työrauhan luokkaan.
Kehotankin Suomen ulkopoliittista johtoa takaisin koulun penkille tutustumaan peruskoulujen kriisienhallintaan ja soveltamaan niiden oppeja omassa työssään.”
- lopettaa Jouko.


Suomi on kouluttanut Irakissa kurdeja taistelemaan Isistä vastaan Yhdysvaltojen komennossa. Kysymyksessä ei ole YK:n rauhanturvaamisoperaatio, vaan Naton rauhaanpakottamisoperaatio. 
Kaksi täysin eri asiaa.
Kun Irakin parlamentti on vaatinut kaikkia vieraita joukkoja poistumaan, se koskee myös suomalaisia.

Suomi on nyt osa läntistä miehitysliittymää ja sodan toinen osapuoli. Olisikos Niinistön, Marininin ja ulkoministerin aika nostaa pää pensaasta ja alkaa puhumaan totta ?

Suomen ratifioima Naton kanssa solmittu Isäntämaasopimus oli viimeinen niitti Suomen itsenäisyyden arkkuun. Kansan kohtalo ei enää ole omissa käsissämme. Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta kaikki oikeusvaltion peruspilarit on murskattu.



keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Niinistö on puhunut


Totuus - sodan ensimmäinen häviäjä

Suomi tuomitsee Iranin tekemät ohjusiskut, kertoo tasavallan presidentti Sauli Niinistö tänään.
Niinistön mukaan iskut on kohdistettu myös alueella toimiviin rauhaa turvaaviin joukkoihin. Presidentin mukaan kansainvälisen yhteisön on tehtävä kaikkensa, että väkivallan kierre katkeaa. Myös pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoo Twitterissä Suomen tuomitsevan iskut. Marinin mukaan Suomi edellyttää, että Iran antaa selvityksen toimistaan.
ps.
Suomi tuomitsee Iranin ohjusiskut

Katkeaako väkivallan kierre, jos sodan osapuolista vain toinen on syyllinen ?
Valtiovallan hiljaisuus päättyi. Presidentti Niinistö valitsi korrektisti puolensa, samoin pääministeri Marin. Entäs kansa ? Enemmistö kansasta vastustaa Natoon liittymistä !

Totuus ?
Suomi on solminut Naton kanssa isäntämaasopimuksen ilman Naton turvatakuita.
Tämän maanpetoksen jälkeen puheet puolueettomasta ulko- ja turvallisuuspolitiikasta ovat haihtuneet taivaan tuuliin. Naton kanssa solmitun isäntämaasopimuksen jälkeen Suomen puolueettomuuspolitiikka idän ja lännen välissä teilattiin lopullisesti, vaikka puolueettomista rauhantekijöistä ja diplomatiasta on nyt huutava pula.

Suomi menetti puolueettomuutensa laittomassa EU- liittymissopimuksessa. 
EU, jossa Suomella on 1%:n äänivalta ja maksumiehen rooli sanelee yhteisen ulko- ja turvallisuuspolitiikan pelisäännöt.
Myöskin Ison Britannian pääministeri Boris Johnson brexit - aikeista huolimatta ilmoitti tukensa USA:lle, koska Iran uhkaa Britannian intressejä Keski-Aasiassa. Vanhalta kolonialistiselta siirtomaavallalta tämä on johdonmukaista politiikkaa, koska 
Britannialla ja USA:lla on myös pitkä yhteistyö vuodesta 1942 saakka. Sen jälkeen globaali turvallisuupolitiikka on jo kokonaan muuttunut. Kumppanuus USA:n ja sen liittolaisten kanssa uhkaa nyt maailmanrauhaa.

Suomen puolustusvoimat on jo vuosikymmeniä sitten muutettu hyökkäysvoimiksi natoniittisillä hävittäjillä. Läntisen liittouman rivit eivät vieläkään rakoile, vaikka panoksena olisi kolmas maailmansota. Tätäkö kansa haluaa ? Tuskin ?
Minne hävisi läntinen arvopohja ja valtamedian puolueeton tiedonvälitys ?

Totuus on sodan ensimmäinen häviäjä
Niinistö, samoin kuin Marinkaan ei tuominnut millään tavoin Yhdysvaltojen presidentti Trumpin ohjusiskua Irakissa, vaikka Trumpin isku oli avoin hyökkäys suvereeniin valtioon toisella mantereella ja sekä Irakin, että Iranin korkeitten viranomaisten salamurha.

Presidentti Bushin aloittaman Irakin sodan kustannukset olivat satoja miljardeja dollareita.
USA:n miestappiot ovat n. 6000 sotilasta ja sen lisäksi 100 000 siviiliuhria.
Joku tutkija on arvioinut, että pelkästään Irakin sodan kustannuksilla olisi selätetty koko ilmastomuutoksen kustannukset. Kun samalla muistetaan, että missään ilmastotaseissa ei edes lasketa sotien aiheuttamia ilmastopäästöjä, on ”ilmastototuus” entistä raaempaa.
Totuus suurvaltapolitiikasta on inhorelaismia vailla minkäänlaista tolkkua:
- Iranin sodan seuraukset koskettavat jo nyt koko maailmaa.

Totuus on ensimmäinen sodan uhri
Kuinka vähän tiedämmekään hämäräpuuhista kulissien takana ja globaalia valtapolitiikkaa ohjaavista korruptiomiljardeista, kun pari prosenttia maailman valtaeliitistä hallitsee rahanluontia, omistaa kaiken maailman varallisuuden ja orjuuttaa koko ihmiskuntaa ?
Nykyinen globaali sortojärjestelmä ja tuhokapitalismi pysyy pystyssä ainoastaan asevoimin.
Tätäkö me haluamme ? 

Toistaiseksi maapallo pyörii...
Totuus tekee kipeää: - niin kauan kun maailma pyörii öljyllä, rauha on kaukana.


Global Research:
Isis Is a US-Israeli Creation. Top Ten “ Indications” -
Isis on Yhdysvaltojen ja Israelin välinen luomus.
Isisin taustavoimina toimivat mm. CIA ja Mossad.

The Guardian:
Thoughtful engagement with US and Iran is what’s needed now
“ ….The insurgency was led largely by Sunni extremists such as Isis, supported by former Ba’athists and probably Saudi Arabia. This is an important detail because it is being held up as the moral justification for the attack. But if it is a wholly false assertion, it would be as serious as the WMD lie that was used for the 2003 Iraq invasion.
Flavio Centofanti


























.

sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Seuraako Trumpin sotatoimia syvä hiljaisuus ?


Syvä Hiljaisuus vallitsee EU:ssa ja Englannissa:
- maailman kirjat menivät solmuun ja diplomatia hävisi, kun USA:n presidentti päätti murhata suvereenin valtion toiseksi korkeimman viranomaisen ilman kongressin suostumusta pari päivää sitten, 3.1.2020 Irakin Bagdadissa.  
Qassem Suleimani ei ollut mikään puskissa lymyävä terroristi, vaan iranilainen kenraali, jonka matkanpää koitti ohjusiskussa.

Jatkaako Trump päähänpistojaan Englannin ja muitten liittolaistensa tuella ?
Selvää, ettei kukaan enää ole turvassa missään päin maailmaa.
Usa ja sen natoliittolaiset, varsinkin Englanti ovat nyt entistä haavoittuvampia ennakoimattomille terrrorismihyökkäyksille.

Trumpin valtaannousun jälkeen amerikkalaiset saivat ”valistuneen itsevaltiaan ”, hirmuvallan, jonka seurauksena Trump on karkoittanut ympäriltään korkean tason neuvottelukunnan. Tämän päivän iltalehden mukaan Trump uhkaa Irania massiivisilla hyökkäyksillä, jos Iran uhkaa amerikkalaisia kostotoimilla.
Palkitaanko Trump nyt Nobelin Rauhanpalkinnolla, kuten Obama, joka kunnostautui edeltäjäänsä sotaisemmaksi presidentiksi ?
Usa:n valtapolitiikka maailman herruudesta ei ole hiekkalaatikkoleikkiä, uhreja ovat viattomat miljoonat siviilit, jatkuvat sisällisodat ja uusien vihollisten ilmaantuminen. Iran oli vielä hetki sitten Yhdysvaltojen liittolainen taistelussa Isistä vastaan. Kun Isis voitettiin, Trump käänsi selkänsä liittolaiselleen ja nosti Iranin ykkösviholliseksi.
Kuka uskaltaa enää luottaa Usa:n hirmuvaltaan ?
Väliäkö sillä, jos epävakaus Lähi-Idässä kiihtyy ja öljyn hinta nousee ? Sehän tarkoittaa pelkästään entistä suurempia voittoja
öljy-yhtiöille.

Kuten muistetaan Geroge Bush hyökkäsi Irakiin läntisten liittolaistensa tuella 2003. 
Usan korkea-arvoinen tiedustelupalvelu oli varma Saddam Husseinin joukkotuhoaseista.  Kun joukkotuhoaseita ei löytynyt, saivat amerikkalaiset oljy-yhtiöt vapaat kädet Irakin öljyvaroihin sotatoimien kärjistyessä sisällissodiksi.

”Irakin miehitys oli rosvoretki, räikeää valtioterrorismia, ja osoitti kansainvälisen oikeuden täydellistä halveksuntaa. Miehitys oli mielivaltainen sotatoimi, jolle antoivat potkua valheet toisensa perään sekä median ja sen kautta yleisön sumeilematon manipulointi. Tarkoituksena oli vakiinnuttaa Yhdysvaltojen sotilaallinen ja taloudellinen kontrolli Lähi-idässä verhoamalla hanke kansan vapauttamiseksi – viimeisenä keinona kun muut verukkeet oli jouduttu hylkäämään. Näyttävä sotilaallisen voiman osoitus, jonka vuoksi tuhansia ja taas tuhansia syyttömiä ihmisiä surmattiin ja silvottiin.
… Olemme tuoneet Irakin kansalle kidutusta, rypälepommeja, köyhdytettyä uraania, lukemattomia satunnaisia murhia, hätää, rappiota ja kuolemaa ja kutsuneet sitä ’vapauden ja demokratian tuomiseksi Lähi-itään’.
… Montako ihmistä pitää tappaa ennen kuin käy massamurhaajasta ja sotarikollisesta? Satatuhatta?  ”
(Nobel-kirjailija Harold Pinter)

 Ainoastaan Englannin pääministeri Tony Blair ainoana USA:n liittolaisena on virallisesti pyytänyt anteeksi Irakin hyökkäystä.

Selviääkö valtioterrorismiin osallistunut valtio pelkällä anteeksipyynnöllä törkeistä sotarikoksista ?
USA:n presidentin yksin siunaama ohjusisku on vakava loukkaus YK:n peruskirjaa vastaan. Isku rikkoi myös kansainvälistä oikeutta, koska Yhdysvallat ei puolustanut välitöntä uhkaa.

Englannin nykyinen pääministeri on lemmenlomalla tyttöystävänsä kanssa. 
Boris Johnson ei ole ottanut minkäänlaista kantaa Trumpin päähänpistoon Suleiminin murhaamisesta. Tuleeko Borikselta päähäntaputuksia Trumpille ?
Tuskin. Myös Englanti on lähettänyt sota-aluksia Hormuzin salmelle suojelemaan englantilaisia kauppalaivoja.

Länsimainen arvopohja on pettänyt jo vuosikymmeniä sitten; uusi uljas Eurooppa vallattiin ilman ainuttakaan laukausta amerikkalaisten suuryhtiöiden EU - edunvalvojaksi. Kansalaisyhteiskunnista ja demokratiasta on enää muisto.

Täällä pienessä Suomessa teilataan vihapuhe ja sananvapaus.
Totuus tekee kipeää. Siksi kannattaa sulkea silmät ja laittaa pää pensaaseen:
Suomi on solminut isäntämaasopimuksen Naton kanssa. Olemme osa väkivaltaista sotakoalitiota, joka hallitsee hirmuvaltaisesti ilman minkäänlaista kontrollia tai kansainvälisen rikosoikeuden raameja.
Valtamedia vaikenee, on korrektia olla astumatta hirmuvaltaisen sotilasmahdin varpaille, kuin katsoa totuutta silmiin: - läpeensä korruptoitunut valtakoneisto on suistanut kansakunnat surman suuhun.

Sitä saa mitä tilaa?
Elämme ihmiskunnan historian pimeintä aikaa sotamilitanttien ja joukkotuhoaseiden orjuuttamina ja uhreina.


Jossakin seisoo Yhdysvaltojen vapaudenpatsas, valonkantaja ?
Ainoastaan yksityiset kriitikot, kuten Noam Chomsky uskaltavat puhua ääneen.
Chomsky on todennut, että USA itse täyttää  roistovaltion keskeiset kriteerit : - joukkotuhoaseiden kehittelemisen, ihmisoikeusloukkaukset ja terroristien tukemisen. Lisäksi USA:ssa on edelleen käytössä kuolemantuomio. Usa ei myöskaan ole vieläkään ratifioinut YK:n lasten oikeuksien sopimusta.

Trump odottaa liittolaistensa pääntaputuksia Euroopasta ja Englannista ?
Miten EU ja eurooppalaiset regoivat ?
Pannaanko pää pensaaseen ja siunataan silmitön väkivalta sotatoimin ?