torstai 31. maaliskuuta 2022

Nato vai naapurin nalle


Kahden uuden Nato-kansalaisaloitteen käsittely eduskunnassa keväällä sattuu yhtä aikaa hallituksen Nato-selonteon käsittelyn kanssa. Molemmat kansalaisaloitteet ovat saman täysistunnon lähetekeskustelussa. Toisessa Nato-kansalaisaloitteessa vaaditaan Nato-jäsenyyden hakemista ja toisessa esitetään neuvoa-antavaa kansanäänestystä Suomen jäsenyydestä.

Kansalaisaloite Nato-jäsenyyden hakemisesta keräsi määräajassa 52 342 ja Nato-kansanäänestyksesta 76 007 allekirjoitusta. Aloite etenee eduskuntaan, jos se saa vähintään 50 000 kannatusilmoitusta kuudessa kuukaudessa.

Presidentti Niinistö sopertelee

Sotahaukoilla on nyt kova hätä ja myös presidentti Niinistö on ryhtynyt natolobbariksi.  Ruotsinkielisen Svenska Ylen haastattelussa presidentti väittää, että suomalaisten enemmistö tukee Suomen mahdollista jäsenyyttä sotilasliitto Natoon. Mielipidekyselyt riittävät, kun eduskunnassa on kahden kolmasosan enemmistö. Samalla on kuitattu Naton jäsenhakijoiltaan edellyttämä tieto kansan tuesta. - Viis perustuslaeista ja perustuslain säätämisjärjestyksestä!?

Niinistö ja nykyinen laiton globalistihallinto vetää mutkat entistä suoremmiksi. Kansanäänestystä eikä virallista mielipidemittausta tarvita. Selvää, ettei Natoon liittymisen jälkeen Suomessa tarvita enää edes mitään muutakaan kansanäänestystä. Päätösvalta vietiin ensin Brysseliin ja sieltä sitten suoraan Yhdysvaltojen sotilaalliseen komentokeskukseen.

Suomen globalistipresidentti on täysin unohtanut, että Suomi on tasavalta, jossa valta kuuluu kansalle. Mutta jo 60-luvulla kansanvallan kaapanneet puolueet sanelivat puoluelain, joka mitätöi kansansuvereniteetin ja Suomesta tuli puoluediktatuuri. Suomessa ei ole ollut vuosikymmeniin avoimia ja demokraattisia vaaleja, koska eduskunnan budjettivaroista kohdennettu puoluetukikin ulosmitataan vain eduskuntapuolueille, - pukki kaalimaan vartijana leikki on jatkunut vuosikymmeniä. Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta Suomesta ei koskaan tule oikeusvaltiota.

Suomen liittäminen Natoon nykyisen, laittoman eduskunnan toimesta ja/tai ulko- ja turvallisuuspolitiikan siirtäminen Yhdysvalloille on entistä julmempi maanpetos ja vastoin perustuslakiamme.

Naton kanssa solmittua aseveljeys- ja isäntämaasopimusta ei koskaan hyväksytty Suomen eduskunnassa. Se oli pelkkä ilmoitusasia. Nyt Niinistö huitaisisi Suomen natottamisen myös ilmoitusasiana, vaikka Nato-kansanäänestystä vaatii yli 76 000 täysivaltaista kansalaista.

Suomi on historiansa vaarallisimmassa taitekohdassa.

Jos ja kun Suomen itsemääräämisoikeus viedään Atlantin taakse ja sieltä määrätään, mikä täällä on soveliasta ja kuinka monta ydinasetukikohtaa tänne rakennetaan, on varmaa, että nykyinen naapurin nallekin pillastuu. - Onneksi karhukin kesyyntyy, jos sitä silittää myötäkarvaan?

Venäjän pakotteet suurin uhka EU:lle

Venäjän pakotteiden myötä totuus Yhdysvaltojen ahneudesta ja kyltymättömästä imperialismista selviää hyvin nopeasti varsinkin Saksalle, Euroopan talousveturille, kun sen käteen  jää Yhdysvaltojen musta Pekka ja  pakotteiden todellinen hinta. Kun kaasun toimitus Venäjältä loppuu ja bensan hinta kipuaa mahdollisesti 5-6 euroon/litra, on kansantalouden tuho täydellinen. Saksan kaatuminen johtaisi myös EU:n hajoamiseen.

Sota Ukrainassa rikkoi myös globalistien unelman. On arvioitu, että Yhdysvaltojen todellinen inflaatio on jo yli 16%. Yhdysvaltojen ja Euroopan talousveturit vetävät viimeisiään.

Mitä Suomi tekee

Viisas suomalainen ulko- ja turvallisuuspolitiikka huomioi Suomen geopoliittisen aseman.
Suomi ei voi kumartaa tai pyllistää kahteen suuntaan yhtä aikaa. Niinistö muistutti, että itse kunkin on puolensa valittava. Onneksi maailma ei ole mustavalkoinen. Ei tarvitse pystyttää rintamalinjoja, jos pysytään rauhanrakentajina niiden välissä. Suomea ei enää pelasta Naton ydinpelote, eikä Yhdysvaltojen aseet, kun sotarummut jylisevät blokkien ja myös Kiinan tiivistäessä rivejään. 
Ainut Suomen pelastus on oikeusvaltion periaatteet, itsenäisyys ja puolueettomuus. Suomen kansallinen tehtävä henkinen tehtävä. Suomi voisi olla maailman omatunto ja rauhanrakentaja kaikkiin ilmansuuntiin. Toistaiseksi rauhanrakentajia ei nykyisestä valtaeliitistä löydy - päinvastoin.

Ei pelkästään Suomea ole viety kiihtyvällä nopeudella Atlantin taakse. Sinne on kaapattu jo koko EU. EU on Yhdysvaltojen uuskolonialistinen siirtomaa. Venäjän pakotteilla ja Pentagonin suunnitelmalla aloittaa pitkäkestoinen kylmä sota keskellä Eurooppaa, mahdollistaan Yhdysvaltojen kiistattomien EU:n mukanaan tuomien strategisten ja taloudellisten etujen hyödyt pelkästään amerikkalaisille. Muistettava, että Yhdysvaltojen tähtäimessä on myös Kiinan vaikutusvallan vähentäminen ja varautuminen avoimeen sotaan. 
Ymmärtääkö EU missä mennään? - Tuskin!
- Olemmeko valmiit hankkimaan lisää amerikkalaisia aseita Venäjää ja Kiinaa vastaan?

 Vielä ei ole liian myöhäistä

Selvää, että koko Euroopan etu on häätää Yhdysvallat ja sen käenpoikien ydinasetukikohdat pois Euroopasta. Jokaisen on ymmärrettävä, että Nato, jolla ei ole omaa sotaväkeä, on vain mahtava ylikansallinen aseiden myynnin peiteorganisaatio, jolla poliittinen valta on siirretty yksityisille aseurakoitsijoille. Mm. ydinasetehtailu Yhdysvalloissa on enää yksityisten urakoitsijoitten halussa ja presidenttikin vain marionetti. Uusi uljas globaalikapitalismi on ensisijaisesti militarismin riemuvoitto. Kaikki oikeusjärjestelmät ovat jo pettäneet, kun aseet puhuvat.

 Ulospääsy ydinsodasta

Ainoa ulospääsy koko ihmiskuntaa uhkaavasta ydinsodasta, avoimesta ja rakenteellisesta väkivallasta ja pahenevista katastrofeista, on organisoitua paikallisuutta ja suoraa demokratiaa puolustaviksi kansanliikkeiksi, joidenka keskeisenä tavoitteena on yhdistää Venäjän, Ukrainan, Euroopan ja Amerikan ihmisoikeusliikkeet vahvimman oikeudella toimivan globaalikapitalismin syrjäyttämiseksi, joka on kaikkien sotien ja väkivallan perimmäinen syy.

 

 

 

1 kommentti:

marketta kirjoitti...

Globaalikapitalismi on syy, mutta ei me ihmiset niin kummallisia olla - ruokaa, turvaa, rakkautta. Äänestäminen on toinen paha, jos kyseessä on välillinen eikä suora demokratia.