Isäntämaasopimus Natolle on maanpetos. Kansainvälinen velvoite ei saa vaarantaa valtiosäännön kansanvaltaisia perusteita.
Mitä sanoo Suomen Perustuslaki ?
95 § Kansainvälisten velvoitteiden voimaansaattaminen
Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg oli sitten se, joka allekirjoitti Suomen ja NATO:n välisen isäntämaasopimuksen Walesin huippukokouksessa 4.9.2014.Lakiehdotus kansainvälisen velvoitteen voimaansaattamisesta käsitellään tavallisen lain säätämisjärjestyksessä. Jos ehdotus kuitenkin koskee perustuslakia tai valtakunnan alueen muuttamista taikka Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivallan siirtoa Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle tai kansainväliselle toimielimelle, eduskunnan on se hyväksyttävä sitä lepäämään jättämättä päätöksellä, jota on kannattanut vähintään kaksi kolmasosaa annetuista äänistä. (4.11.2011/1112)
Suomen historiassa tapahtui jälleen kerran vallankaappaus, jolla kansallinen itsemääräämisoikeus luovutettiin USA:n käsiin. Suomesta tehtiin osa ydinasemahtia.
USA menetti lopullisesti uskottavuutensa löytäessään Irakista joukkotuhuhoaseita.
Jos esim. Ukrainassa tekaistun lavastuksen jäljiltä USA päättää aloittaa maailmansodan,
niin Nato voi heti miehittää Suomen.
Suomesta tehtiin isäntämaasopimuksella Naton komentovalta:
- kriisitilanteessa Naton komentajat ottavat käskyvallan, ja siitä ei Suomessa hiiskahda kukaan.
Isäntämaasopimus vapautti suomalaiset sotilasvalastaan.
Sotilaspassit mitätöitiin. Kuka nyt puolustaa maata ?
USA:n palkkasotilaatko ?
Veteraanipoliitikko Esko Seppänen kirjoitti asiasta sosiaalisessa mediassa näin:
” Sain postissa seuraavan mielenkiintoisen tulkinnan Nato-sopimuksesta, jossa kirjoittaja muistuttaa Naton isäntämaasopimuksen perustuslaillisesta luonteesta Jaakko Husan ja Antero Jyrängin tekemän tulkinnan mukaan.
Kirjassaan "Valtiosääntöoikeus" sivulla 312 he kirjoittavat:
"On myös huomattava, että perustuslaín 1 §:n täysivaltaisuussäännös estää vieraan sotavoiman maahantulon liittolaissuhteessakin Suomeen, ellei tätä sotavoimaa alisteta Suomen sotilasjohdolle" ja "kun määrätyn ylipäällikön on oltava Suomen kansalainen, sulkeutunee laskuista luovutuksen käyttäminen kansainvälisessä sotilaallisessa yhteistyössä (esimerkiksi NATO), ellei yhteistyötä perustettaessa käytetä perustuslainsäätämisjärjestystä."
Stubbin-Haglundin hallitus on vajonnut jo juoksuhautaan ja kumonnut Suomen perustuslain hyväksymällä sopimuksen ilman eduskuntakäsittelyä?
Kuka nostaa Suomen Naton poterosta oikeusvaltioksi ?
Kun vallanjanoinen Timo Soini yrittää tehdä persuista hallituskelpoista, hän sanoi eduskunnassa, että "sotilaallinen liittoutumattomuus ei tässä keskinäisriippuvuuksien maailmassa ole enää käytännössä mahdollista."
Myös Soini siirtyi Stubbin-Haglundin ulkopoliittiselle linjalle, jossa liittoutumattomuus ikään kuin itsestään pannaan ajautumaan historian roskakoriin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti