keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

EUROPARLAMENTTIVAALIEHDOKAS 2009


Suomi on EU:ssa vastoin perustuslain säätämisjärjestystä, laittomasti.
Markan syrjäyttämisestä ei ole eduskunnan päätöstä. Laillisuus on palautettava !
Suomeen on saatava Perustuslakituomioistuin ja 101 kansanedustajaa, jotka kolmannella valtalailla julistavat Suomen Itsenäiseksi ja Täysivaltaiseksi Tasavallaksi, jonka lallinen valuutta on markka !
Ilman puoluetukea puhtain asein puhtaan asian puolesta yhteistyössä kaikkien demokratiaa vaalivien tahojen kanssa ihmisoikeudet ensin :

Jyväskylässä 21.4.2009

Sinikka Tyynelä, Itsenäisyyspuolueen europarlamenttivaaliehdokas 2009
Hallitus/puoluevalta ei ole kansanvalta !

Suomi ei voi erota sellaisesta, missä Suomi ei ole ollut päivääkään perustuslain mukaan - kirjoitti Helge Kaalikoski kirjeessään minulle tänään !
Miksi se "porukka" samaisti itsensä kaikkiin petturipuolueisiin, menemällä vieraan vallan vaaleihin ? - kysyy Heguli vaativasti.

Voi Heguli, olen nyt niissä porukoissa, joita et arvosta. Tiedän tuskasi. Ymmärrän kaikkien ikäluokkasi veteraanien hädän ja tuskan Suomen puolesta !

Suomi on todella pahassa hädässä. Peruspalvelut ajetaan alas ja kansa mierontielle ! - Laittomuuden hinta !

Voi Heguli, uskon yhtä vähän näihin vaaleihin kuin sinäkin, ja juuri siksi päätöksen tekeminen ehdokkaaksi asettumisesta oli todella vaikeaa! Nämä Eu vaalit ovat todella kaikilta osin näennäisdemokratiavaalit !

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu !

Toisaalta - turhautuminenkaan ei auta !
Ainoa keino tässä EUkapitalismin laittomassa liemessä on kuitenkin laittaa oma lusikka tähän klimppisoppaan, ettei totuus unohtuisi kokonaan !
Todellakin Suomen ainoa pelastus ja turva on Suomen valtiosääntö, tähän päivään saakka kumoamaton Suomen oma Perustuslaki, jonka eurostovaltalaiset ovat mitätöineet ja josta on tehty mielivaltainen keppihevonen, jolla nyt ratsastetaan täyttä laukkaa ylikansallisilla markkinoilla maata myyden !

Millään vaaleilla ei todellakaan ole mitään merkitystä, jos oikeusvaltion perustuslain säätämisjärjestys on kumottu ja tilalle on tullut mielivalta !

Ilman Perustuslakituomioistuinta kaikki nykyinen on pelkkää petosta !

Lämpimät Terveiset Helge Kaalikoskelle, Viljo Vuoristolle ja kaikille niille Suomen Sankareille, jotka edelleen jatkavat itsenäisyystaistelua laillisuuden palauttamiseksi tähän iki-ihanaan Isänmaahamme !'

Ei kommentteja: