sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Juutalaisten tie Auschwitzista Gazan kansanmurhaajaksi

Mooses johti juutalaiset Punaisen meren halki Egyptin orjuudesta. 
Vanhan testamentin ja tooran kertomukset pyhittivät israelilaiset jumalan erityiseksi kansaksi, jolla olisi lähetyskäsky koko maailmalle yhdestä jumalasta. 
Kärsimykset eivät kuitenkaan loppuneet. Päättyikö orjuus edes natsien Auschwitzin keskitysleirillä, vai jatkuuko se entistä julmemman epäjumalan; Sodan, Pedon ja Vihan käskynhaltijana Gazan gheton tuhoamisoperaatiossa Israelissa?

Israel sai oman maan ja turvapaikkansa juutalaisten kokemien kaasukammioiden ja ihmiskokeiden jälkeen 1948 natsit selättäneiden liittoutuneiden tuella. Palestiinalaisten keskelle luotiin uusi maa. Ilman Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tukea sotaisa Israel ei uskaltaisi nytkään nousta palestiinalaisia ja koko arabimaailmaa vastaan.


GAZA – Israelin keskitysleiri palestiinalaisille vangeille

Israel on luonut tiukasti vartioidulla muurilla keskitysleirin palestiinalaisille  vangeille, joista enemmistö on syntynyt miehityksen kestäessä. 

Natsien keskitys- ja tuhoamisleirit (1940 -1945) muistuttavat ja varoittavat jälkipolvia edelleenkin ihmiskunnan historian kammottavimmista julmuuksista, jotka tapahtuvat uudestaan silmiemme edessä. Muistetaanko mitään?

Ajatus kansanmurhista ja natsi-ideologian vastustajien tuhoamisesta keskitysleireissä syntyi jo 1930-luvulla. Saksan miehittämään Oświęcimiin (saksaksi Auschwitz) perustettiin leiri 1940, joka aluksi palveli puolalaisten vankilana, mutta pian siitä tuli kaikkialta Euroopasta rahdattujen juutalaisten tuhoamispaikka: ”Arbeit macht frei” – kyltti keskitysleirin päällä kertoi työn antavan vapauden. 1,2 miljoonaa lasta, miestä ja naista uhrattiin kaasukammioissa orjatyövoimana epäinhimillisissä olosuhteissa natsien alttarille. 
Auschwitzissa on maailman suurin juutalaisten hautausmaa. Ruumiit poltettiin järjestelmällisesti krematorioissa. Monet vangit menehtyivät myös kammottavissa lääketieteellisissä kokeiluissa. Vasta kun neuvostojoukot saapuivat 1945, arkistot paljastivat järkyttävät natsien rikokset. Entäs nyt? - Oman aikamme vihan rajat ovat entistä syvemmät ja tuhoisammat. 

Nyt koko ihmiskunta on jo ydinaseitten panttivankina samassa keskitysleirissä, ja on vain ajan kysymys milloin niitä käytetään. Lähi-Idän tilanne on kärjistymässä ruutitynnyriksi, joka voi sytyttää koko maailman palon.


Gazassa meneillään etninen puhdistus ja kansanmurha

Noin puolet Gazan yli 2 miljoonasta asukkaasta on lapsia. Gazan kristityillä ja muslimiperheillä on paljon lapsia kompensoimassa lyhyttä elinajan odotusta. Köyhyyden ja työttömyyden ghetossa nuorilla on vähän vaihtoehtoja. Ei ihme, että Hamas - hallinto houkuttelee vapaustaisteluun, kun Israelin vuosikymmeniä jatkunut orjuuttaminen ja sodankäynti on jo tappanut tuhansia lapsia ja tehnyt palestiinalaiset osattomiksi ilman omaa valtiota, vaikka Gazan merialueella on valtavat kaasuvarat ja rikkaudet. Gazan kansan eliminoiminen antaisi Israelille vapaat kädet valtavaan energiapotentiaaliin.

Historia toistaa itseään. Ilman Auschwitzia ei Gazaakaan olisi olemassa?
Jo 1940- luvulla keskitysleirit olivat aloittaneet juutalaisten orjuuttamisen modernin muodon  huipputeknologian ilmaiseksi työvoimaksi. IG Auschwitz ja IG Farben aloittivat Puolassa sodanaikaisina liikeyrityksinä, joka yhdisti orjatyövoiman huipputeknologian kaupalliseen hyödyntämiseen Adolf Hitlerin kansallissosialistien suojeluksessa. Yrityksen tavoitteena oli muuttaa mm. kivihiili lentopolttoaineeksi sekä synteettiseksi kumiksi. IG Farbenin ja yritysryppään monipuolistuessa toiminta laajeni tukemaan Hitlerin talouspoliittista ohjelmaa natsien voittokulun varmistamiseksi.

Yksi tärkeimmistä sijoittajista sekä IG Farbenissa että IG Auschwitzissa oli Standard Oil of New Jersey jota Rockefeller- perhe rahoitti. Rockefeller-konsernin rooli Saksan öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä lääketeollisuudessa oli osa laajaa Saksan ja Wall Streetin välistä yhteistyötä. Wall Streetin tuottoisimpien osakkeiden välittäjät suosittelivat asiakkailleen Saksan sota-teollisen kompleksiin investoimista ja rakentamista. USA:n investoinnit Saksaan koskivat sellaisia ​​yhtiöitä kuin Ford, GM, IBM, ITT, Alcoa, Kodak ja Coca-Cola jne.


GAZA – uusi Auschwitz

Ison-Britannian keisarillinen hallitus edisti sionistista hanketta juutalaisen valtion luomiseksi jo vuonna 1917. Ulkoministeri Lord Balfour ilmaisi julistuksessaan Lionel Walter Rothschildille hallituksensa myönteisen näkemyksen juutalaisille Palestiinan kansan "kansallisesta kodista".

Ranskan ja Ison-Britannian salaisessa Sykes-Picon sopimuksessa vuonna 1916 sovittiin, että Iso-Britannia hankkii Palestiinan hallintaansa. Kansainliitto vahvisti tämän järjestelyn, kun se perustettiin vuonna 1920.

Vuonna 1947 sekä Yhdysvallat että Neuvostoliitto olivat YK:n yleiskokouksen päätöslauselman 181 takana. Päätöslauselman tavoitteena oli luoda kaksi uutta maata, joista toinen on juutalainen ja toinen arabivaltio. Arabivaltiota Palestiinaan ei ole luotu tähän päivään saakka. Sen sijaan palestiinalaisten maa on viety laittomasti sotilaallisella valloituksella ja muilla keinoilla, jotka ovat johtaneet nyt alkuperäisväestön etniseen puhdistukseen.

Israel ja Palestiina vuoden 1948 jälkeen

Osa Palestiinan seemiläisistä arabiväestöstä yritti tehdä sotilaallista vastarintaa vuonna 1948 estääkseen syntyvän juutalaisvaltion sotilasjoukkojen sijoittamista alueelleen. Israelin puolustusvoimat koostuivat alun perin juutalaisjoukoista, jotka olivat taistelleet brittejä vastaan ​​puolustaessaan mandaattiaan hallita Palestiinaa. Juutalaiset taistelijat pakottivat n. 800 000 palestiinalaisen pakenemaan kodeistaan. Tätä synkkää Palestiinan historian jaksoa nimitetään "Nakbaksi". Nakba tarkoittaa arabiaksi "katastrofia". Nakba merkitsee hepreaksi "Shoah" hepreaksi. Shoah on termi, jota käytetään kuvaamaan Euroopan juutalaisten kokemuksia Hitlerin vallan aikana Euroopassa.

GAZAn nykyinen keskitysleiri juontaa juurensa jo vuoden 1948 Nakbasta. Israelin perustaminen maaksi, joka on avoin juutalaisille kaikkialta maailmasta, on ajanut palestiinalaisväestön ratkaisemattomaan loukkoon.

Vuoden 1948 jälkeen jotkut palestiinalaiset kykenivät jäämään Israeliin ja he saivatkin Israelin kansalaisuuden. Heidän jälkeläisensä muodostaa noin 20 prosenttia Israelin väestöstä. Monet prosessin läpikäyneistä joutuivat aluksi  sotilaalliseen valvontaan ja heitä syrjittiin. Syrjintä, joka liittyy esimerkiksi tietynlaisiin maakauppoihin, on jatkunut tähän päivään asti.


1967 - kuuden päivän sota

Vuonna 1967 kuuden päivän sodassa Israelin puolustusvoimat saavuttivat sotilaallisia voittoja koko alueella, joka YK:n päätöslauselmassa 181 oli varattu arabivaltiolle, mukaan lukien Gazan kaistale. Päätöslauselmassa 181 määrättiin myös, että Jerusalemin oli määrä olla kansainvälinen vyöhyke, jossa YK takaa muslimeille, juutalaisille ja kristityille yhdenvertaisen kohtelun. Tätä periaatetta rikotaan tällä hetkelläkin vakavasti.

Israelin valtaus palestiinalaisalueilla vuonna 1967, aiheutti ongelmia. Peräkkäiset Israelin hallitukset hyväksyivät laittoman sotilaallisen valloituksen torjuakseen kaikki vilpittömät yritykset luoda kahden valtion ratkaisu.

Oslon rauhanprosessi oli Israelin ja Palestiinan välisen konfliktin lähimmäksi päässyt tavoite kahden valtion ratkaisuksi. Yritys epäonnistui. Se ei perustunut vankkaan realistisen poliittisen ja logistisen kompromissin pohjalle. Sopimus johti Israelin pääministerin Yitzhak Rabinin salamurhaan vuonna 1995. Hänet murhasi kaikenlaisen palestiinalaisten kanssa solmitun rauhansopimuksen ankara vastustaja.

Rabinin salamurhan jälkeen Israelin poliittisen kulttuurin kirjo on siirtynyt pois kollektivistien kibbutsien ja työväenpuolueen valta-asemasta Israelin Knessetissä. 2000-luvulla on sen sijaan nähty hyvin aseistettujen juutalaisten uudisasukkaiden ja Länsirannan siirtokuntien politiikkaa siinä määrin, että kaikki alueelliset perustat on poistettu elinkelpoisen Palestiinan valtion perustamiselta.

Israelin hallitus vahvisti Gazassa  vuonna 2007 absoluuttisen valvonnan tavaroiden ja ihmisten liikkumiseen keskitysleiriin ja sieltä pois. Ulkovankilasta puuttuu elinkelpoisen talouden perusta.


Hamasin hyökkäys 7.10.2023 - hajota ja hallitse

Israelin siirtymistä oikealle vahvisti jo aikaisempi "false flag" - valehyökkäys, mikä tapahtui 11. syyskuuta 2001. Vahvat todisteet viittaavat siihen, että Israel First -partisaanit, joista monet ovat syvästi mukana sekä juutalaisen valtion että Yhdysvaltojen vallan dynamiikassa, olivat 9/11:n ensisijaisia ​​suunnittelijoita, toteuttajia ja sala-agentteja.

Benjamin Netanyahu, joka varttui pääosin Yhdysvalloissa, on 9/11 false flag -valehyökkäykseen kykenevä tyypillinen amerikkalainen siionisti. Toimiessaan 9/11 - tapahtuman valehyökkäyksen toimeenpanijana Yhdysvaltain asevoimat aloittivat ennakkoon hyvin suunnitellun sodan useiden muslimivaltioiden kanssa.

Netanyahu kertoi Likud-puolueen Knessetin jäsenille vuonna 2019:
"Jokaisen, joka haluaa estää Palestiinan valtion perustamisen, on tuettava Hamasin tukemista ja rahojen siirtämistä Hamasille... Tämä on osa strategiaamme - eristää Gazan palestiinalaiset Länsirannan palestiinalaisista."

Israelilla Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tukemana on kädessään sytytyslanka, jolla Gaza poltetaan maan tasalle. Länsimainen sotapropaganda vannoo Israelin oikeutta puolustautua hyökkääjää vastaan. Valhe uppoaa kuin kuuma veitsi voihin niille, joilta totuus on unohtunut tai joille se on valtamediassa tietoisesti vääristelty ja pinnallistettu.


Natsihistoriaa In Memoriam:

”Useimmat ihmiset tuntevat suurten keskitysleirien nimet – esimerkiksi Auschwitz , Buchenwald , Dachau ja Treblinka –, mutta harvat ymmärtävät, että nämä eivät olleet ainoita paikkoja, joissa natsit pitivät juutalaisia ​​ja muita vankeja . Jokaisella 23 pääleiristä oli alaleiri, niitä oli yhteensä lähes 900. Näihin kuului leirejä, joilla oli eufemistiset nimet, kuten "vieraiden lasten hoitolaitokset", joihin raskaana olevia vankeja lähetettiin pakkoabortteja varten.

Natsit perustivat noin 110 leiriä vuodesta 1933 alkaen poliittisten vastustajien ja muiden ei-toivottujen vangitsemiseksi. Määrä kasvoi, kun kolmas valtakunta laajeni ja saksalaiset alkoivat miehittää osia Eurooppaa. Kun US Holocaust Memorial Museum alkoi dokumentoida kaikkia leirejä, uskottiin, että luettelossa olisi yhteensä noin 7 000 leiriä. Tutkijat havaitsivat kuitenkin, että natsit perustivat noin 42 500 leiriä ja gettoa vuosina 1933-1945. Tämä luku sisältää 30 000 orjatyöleiriä; 1150 juutalaista gettoa, 980 keskitysleiriä; 1000 sotavankileiriä; 500 bordellia täynnä seksiorjia; ja tuhansia muita leirejä, joita käytettiin vanhusten ja sairaiden lopettamiseen; Vankien saksantaminen tai uhrien kuljettaminen tappamiskeskuksiin. Pelkästään Berliinissä oli lähes 3000 leiriä.

Näitä leirejä käytettiin useisiin tarkoituksiin, mukaan lukien: pakkotyöleirit, kauttakulkuleirit, jotka toimivat väliaikaisina väliasemina, ja tuhoamisleirit , jotka rakennettiin ensisijaisesti tai yksinomaan joukkomurhia varten. Valtaan nousustaan ​​vuonna 1933 natsihallinto rakensi joukon pidätystiloja vangitakseen ja eliminoidakseen niin sanottuja "valtion vihollisia". Suurin osa varhaisten keskitysleirien vangeista oli Saksan kommunisteja, sosialisteja, sosiaalidemokraatteja, romaaneja (mustia), Jehovan todistajia,  homoseksuaaleja ja henkilöitä, joita syytettiin "epäsosiaalisesta" tai sosiaalisesti poikkeavasta käytöksestä

Miljoonia ihmisiä vangittiin, pahoinpideltiin ja murhattiin järjestelmällisesti erilaisilla natsien leireillä. SS:n johdolla saksalaiset ja heidän työtoverinsa murhasivat yli kolme miljoonaa juutalaista pelkästään murhakeskuksissa. Vain pieni osa natsien leireillä vangituista selvisi hengissä. Jopa 15-20 miljoonaa ihmistä on saattanut kuolla eri leireillä ja getoissa.

 

Onko palestiinalaisilla vielä toivoa?

Israelin suorittama kansanmurha ja laajenevat sotatoimet Lähi-Idässä eivät onnistuisi ilman Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tukea. USA:n presidentinvaalit on tulossa. Onko kandidaateissa enää ainuttakaan vaihtoehtoa päättymättömälle sotimiselle, kun vasta valittu kongressin uusi puhemieskin, Louisianan Mike Johnsonkin on siionisti, eikä kyseenlaista Yhdysvaltojen miljarditukia Israelille. Johnson perusteli tukeaan tuhansia vuosia sitten kirjoitettuun jakeeseen: " Autuaita ovat ne, jotka siunaavat Israelia"!? Kuitenkin koko jae 1. Moos. 12;1-3 jatkuu: "... ja kaikki kansat maan päällä tulevat siunatuiksi sinun kauttasi".

Robert F. Kennedy, Jr., on sitoutumaton vaihtoehtomies, joka uskalsi haastaa tavanomaisen ajattelun monissa eri kysymyksissä, mutta edes Kennedy ei kyseenalaista Yhdysvaltojen tukea Israelille:

"Tämä häpeällinen, provosoimaton ja barbaarinen hyökkäys Israelia vastaan (Hamasin hyökkäys 7.10) ​​on tuomittava koko maailmassa ja samalla on yksiselitteisesti tuettava juutalaisvaltion oikeutta itsepuolustukseen", Bobby kirjoitti X:ssä samana päivänä. "Meidän on annettava Israelille kaikki, mitä se tarvitsee puolustaakseen itseään - nyt. Presidenttinä varmistan, että politiikkamme on yksiselitteistä, jotta Israelin viholliset ajattelevat pitkään ja hartaasti ennen kuin he yrittävät tehdä minkäänlaista hyökkäystäOnnittelen Bidenin Valkoisen talon voimakkaita tukilausuntoja Israelille hänen tarpeidensa hetkellä. Näiden hyökkäysten laajuus tarkoittaa kuitenkin todennäköistä, että Israelin on suoritettava jatkuva sotilaallinen kampanja kansalaistensa suojelemiseksi. Tukilausunnot ovat hyviä, mutta meidän on toimittava horjumattomilla, päättäväisillä ja käytännöllisillä toimilla. Amerikan on seisottava liittolaisenamme koko tämän operaation ajan ja sen jälkeen, kun se käyttää suvereenia oikeuttaan itsepuolustukseen."

Kiitos Bobby - riittää!!

Kaveri on mukamas sodanvastainen ehdokas, jonka kanta rauhaan ja diplomatiaan erottuisi selkeästi hänen demokraattisista ja republikaanisista kilpailijoistaan, on juuri määritellyt itsensä sotaa kannattavaksi lipunkantajaksi.

Mutta uskaltaako kukaan presidenttiehdokkaista vastustaa valtavaa sotateollista korporaatiota ja sen diktatuurista sotilasylivaltaa ilman pelkoa salamurhasta, niin kuin kahdelle Kennedylle jo aiemmin tapahtui?



Ei kommentteja: