maanantai 9. lokakuuta 2023

Hamasin yllätyshyökkäys vai hyvin suunniteltu peiteoperaatio

 

Jo vuosikymmeniä sitten aloitettu käsikirjoitus kolmannen maailmansodan aloittamisesta Välimerellä on jo muutamaa sekuntia vaille valmis, niin kuin ihmiskunnalle langetettu tuomiopäivän kellon armonaika?

Kohti lopullista voittoa?

The final end? -Kuka voittaa kolmannen maailmansodan, kun rivit ojennuksessa ja viimeiset vikuroijat, Suomikin jo Natossa sotaan lähdössä? Tullaanko ydinsodasta takaisin?

Suomen aika rauhanturvaajana loppui valtion johdon maanpetokseen ja nyt on jo sotaan varustautumisen aika. Virallinen vihollinen on entinen veli venäläinen ja sen hirmuvaltainen kumppani Iran, jonka tuella ja myötävaikutuksella Hamasin arabiterrorit iskivät yllättäen Gazasta Israeliin. Sotapropaganda saa uusia entistä kiihkeämpiä kierroksia. Kiinaakaan ei saa unohtaa, kun uusia vihollisia maalitetaan. Onneksi Iranin arabiveljestä Irakista ei tarvitse enää välittää, kun Saddam Hussein on jo hirtetty ja Irakissa ei enää ole kuin Yhdysvaltojen joukkotuhoaseita, jos niitäkään? Öljyvarat ja niiden kuljetukset ovat turvassa Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten hallinnassa. 
Kaikki hyvin ja talous pelittää, vaikka petrodollari ja sen sisarvaluutta euro perustuvat hirmuvaltaiseen poltetun maan taktiikkaan ja ylikansalliseen sorto- ja sotatalouteen, joka valmistuu nyt viimeiseen taisteluun maailman herruudesta.

Israelin Pyhä maa

Yhdysvaltojen ja EU:n krokotiilinkyynelten saattelemana housut kintuissa yllätyshyökkäyksen kohteeksi joutuneelle Israelille on luvattu nyt kaikki apu ja tuki myös Suomesta ja EU:sta. Suomi on puolensa valinnut. Qatarilainen Al Jazeera muistutti, että Israel on tänä vuonna ennen yllätyshyökkäystä tappanut jo n. 200 palestiinalaista kenenkään puuttumatta. Selväähän se, ettei ihmisoikeudet kuulu kuin niille, joilla on oman käden oikeus ja valtava sotakalusto turvanaan?

Hamasin "yllätyshyökkäyksen" jälkeen Israel julisti sotatilan Palestiinalle ja epäilemättä Gaza tullaan pyyhkäisemään "autioksi saarekkeeksi" maailmankartalta ylivoimaista vihollista vastaan. Minnepä nuo poloiset Israelin saartamat Gazan keskitysleirin 2 miljoonaa siviiliä pakenisivatkaan? - Otetaanko pakolaiset Eurooppaan vai Suomeen, vai tapetaanko ne omaan keskitysleiriinsä ihmisoikeuksia  puolustavan Euroopan siunauksella?
Ei mitään uutta auringon alla, niinhän myös natsit kohtelivat juutalaisia!

Israelin itsenäisyysjulistus 14.5.1948

Ne, joilla muisti vielä pelaa, ymmärtävät, että väkisin, länsivaltojen toimesta pystytetty Israel toisen maailmansodan jälkeen oli palestiinalaisten orjuutuksen ja uuden sodan alku.

Vaikka jumala lupasi viedä juutalaiset luvattuun maahan, palestiinalaiset olivat asuneet siellä jo aikojen alusta. Jos maailman rauhanjärjestöt ja YK olisivat olleet ajan tasalla, asia olisi ratkaistu jo vuosikymmeniä sitten Israelin perustamisen yhteydessä. Israelin perustamista puolustettiin korvauksena juutalaisiin kohdistuneista natsivainoista. Ts. juutalaisten johdatus toisen maailmansodan jälkeen "luvattuun" maahan tapahtui vieraan maan valtaamisella. Sen jälkeen Israel on jatkuvasti vallannut alueita yhä enemmän ja perustanut omia siirtokuntia vallatuille alueille. Israel on saanut siunauksen laajentumiselleen Britannian ja muiden länsimaiden tuella, samalla kun se on saanut vapaasti tuhota vihollisinaan pitämiään palestiinalaisia. Israelin vihamielisyys ja rasismi arabeja kohtaan ei ole vuosien saatossa laantunut.

Juutalaiset eivät ole kristittyjä, ja he karsastavat myös kristittyjä. Varsinkin arabit ovat juutalaisille edelleen toisen luokan kansalaisia, niin kuin aikoinaan juutalaiset natseille. Nyt "Jumalan valittu kansa" kohtelee arabeja Hammurabin lailla: "silmä silmästä, hammas hampaasta". Juutalaisten arabeihin kohdistamat vuosikymmenten sortotoimet ja alistaminen on aiheuttanut kytevää, räjähdysherkkää vihaa. Nyt väkivalta on puhjennut avoimeksi sodaksi.

Daavid ja Goljat

Miten pieni Hamasin Israelin sortovaltaa vastustava vastarintaliike on onnistunut tekemään yllätyshyökkäyksen Goljatia, valtavaa ylivoimaa vastaan? Pettikö Israelin tiedustelu, vai aloitettiinko vihdoin jo pitkään valmistellun suunnitelman viimeinen vaihe kolmannen maailmansodan aloittamiseksi?

Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu löysi aikoinaan joukkotuhoaseita Irakista valheellisin perusteluin, minkä vuoksi Irakiin hyökättiin. Käytetäänkö taas peiteoperaatiota hämärtämään varsinainen tavoite? Vaikea kuvitella, ettei Israelin tiedustelupalvelulla olisi ollut tarvittavaa  tekniikkaa tai tietoja pikkuruisen Hamasin hyökkäyksen valmistelussa?

Miksi Israel antoi hyökkäyksen tapahtua? Nyt Gaza voidaan pyyhkäistä kokonaan kartalta mahtavalla ylivoimalla, Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten tuella, samalla kun Hamasin epätoivoisen hyökkäyksen taustalta etsitään todellista arkkivihollista, Irania. Iran on aina tukenut arabiveljiään ja Palestiinan asiaa.

Irak on jo pommitettu maan tasalle. Onko nyt Iranin vuoro? Paljastuuko Israelin sodanjulistuksen ja peitetarinan takaa julma suunnitelma kumppanien kesken monen rintaman sodan laajentamiseksi?  Koituuko Israelin kohtaloksi se sama kuin nyt Ukrainassa? - Pesettääkö Washington natoliittolaisineen terrorististen verilöylyjen tahraamat kätensä ensin Ukrainan, sitten Israelin ja palestiinalaisten verellä, kunnes varsinainen kolmannen maailmansodan  julistus annetaan tuhoon tuomitun Yhdysvaltojen hegemonian pelastamiseksi?

Loppu hyvin, kaikki hyvin?

Sotarintamat ovat jo laajentuneet Välimerelle. Saudiarabiassa ilmestyvä Alarabiya kommentoi Hamasia Yhdysvaltojen suunnitelmasta lisätä sotilaallista apua Israelille, että kyseessä on todellinen Palestiinan kansaan kohdistuva "hyökkäys".

Pidetään hatuista kiinni kun taivas syöksee tulta ja tulikiveä. Pöytä on katettu sotatoimiin osallistuvalle Washingtonille monen rintaman sodassa.

https://english.alarabiya.net/amp/News/middle-east/2023/10/09/Hamas-condemns-US-military-aid-surge-to-Israel-as-aggression-against-Palestinians

 

 

 

 

Ei kommentteja: