perjantai 11. lokakuuta 2024

Kansakunnalle kuolemantuomio arvopohjaisen realismin valtioterrorismilla

 

Naton vuosittain järjestettävä ydinaseharjoitus Steadfast Noon alkaa ensi maanantaina. Steadfast Noon on Pohjois-Atlantin liiton ilmasotaharjoitus, jossa harjoitellaan taktisten B61-ydinpommien käyttöä hävittäjälentokoneilla Euroopassa. Naton pääsihteeri Mark Rutten mukaan harjoituksessa on mukana yli 60 lentokonetta ja se keskittyy Britanniaan, Belgiaan ja Hollantiin sekä Pohjanmeren alueelle

Harjoituksessa on mukana myös Suomen Ilmavoimien Hornet-hävittäjiä. Pääministeri Petteri Orpo sanoi Ylelle syyskuussa olevan päivänselvää, että Suomi osallistuu Naton jäsenenä myös ydinaseharjoituksiin.

Suomen poseeraus Yhdysvaltojen ja Naton ydinasevasallina on moraalisen rappion ja valtioterrorismin pohjanoteeraus. Moninkertaisten ylimmän valtiojohdon sekä puolustusvoimien kenraalikunnan valtio- ja maanpetosten jälkeen kansakunta uhrataan joukkotuhoaseiden eturintamaan. Kyseessä on törkeä rikos ihmisyyttä vastaan, varsinkin kun sen tekee ylin valtiojohto ilman eduskunnan siunausta. 

Kun peto on irti ja pukki kaalimaan vartijana, Suomen presidentille on myönnetty syytesuoja. Mikään viranomainen ei tutki entistä julmempaa diktatorista sotilasvallankäyttöä, vaikka Suomen voimassaoleva lainsäädäntö kieltää ydinaseiden tuomisen Suomeen. Suomi miehitettiin Yhdysvaltojen tukikohdilla ilman minkäänlaisia varaumia edes ydinaseiden osalta.

Jo vaalikampanjassaan Natokorpraali Stubb uhosi, että ydinlainsäädäntökin tarkistetaan ja  muutetaan Naton tarpeisiin. Suomen omista vallanpitäjistä on tullut rauhaa rakastavan kansan arkkivihollisia. Eduskunnalla on aina ollut pupu pöksyssä ja siltä ei ole edes kysytty kantaa ydinaseiden käytön harjoitteluun. - Vai onko ?

Suomen perinteinen ulkopolitiikka perustui vuosikymmeniä globaaliin ydinaseriisuntapolitiikkaan. Nyt ydinaseriisuntapolitiikka on vaihdettu Stubbin arvorealismiin ja hirmuvaltaisen sotapäällikön lainahöyhenien moraaliposeeraukseen!?

Iltasanomien ajantasa

”Suomi osallistuu ensimmäistä kertaa Naton kuuluisaan Steadfast Noon -ydinaseharjoitukseen, joka kestää kaksi viikkoa. Ydinaseharjoituksessa on mukana yli 60 lentokonetta 13:sta eri maasta. Nato luottaa Suomen entistä vahvempiin ilmavoimiin, kun se saa uudet F-35-monitoimihävittäjät. Tänä vuonna ensimmäiset hollantilaiset F-35A-hävittäjät on jo julistettu ydinasetehtäviin. Tämän vuoden harjoituksessa on myös toinen selvä ero viime vuosien ydinaseharjoituksiin: ”Tänä vuonna lentokoneet toimittavat aseen kohteeseen.”

Harjoitukseen osallistuu 2 000 sotilasta kahdeksassa lentotukikohdassa. Lentokoneet käsittävät muun muassa pommi- ja hävittäjäkoneita, tankkauslentokoneita sekä tiedustelu- ja elektroniseen sodankäyntiin kykeneviä lentokoneita.

Tämän vuoden harjoitus koskee pääasiassa lentoja isäntämaiden Belgian ja Hollannin yli sekä ilmatilaa Britannian ja Pohjanmeren yllä. Naton ydinasemission näkyvyys on kasvanut, mikä johtuu pitkälti muuttuneesta geopoliittisesta tilanteesta…”

Iltasanomat keskusteli ydinaseharjoituksesta Naton puolustuspolitiikan ja -suunnittelun johtajan, apulaispääsihteerin Angus Lapsleyn ja Naton Euroopan-joukkojen päämajan SHAPE:n ydinaseoperaatioiden johtajan, eversti Daniel Bunchin kanssa Naton päämajassa, mutta unohti jälleen kerran tutkia Suomen ydinlainsäädäntöä, rikoslakia sotarikoksista, sekä rikoksia ihmisyyttä vastaan, samoin kuin Suomen perustuslakiin kirjattua porsaanreikää presidentin syytesuojasta?

Sotapropaganda pyhittää keinot

Suomea valmistellaan täyttä päätä sotatoimiin. Sotapropaganda pyhittää keinot myös valtamedialle, joka levittää vain propagandaa ja viholliskuvaa.

Suomi on ollut perustuslakiinsa ja valtiosääntöönsä nähden täysin laittomassa tilassa jo vuosikymmeniä. Muistin virkistämiseksi postaan otteen MV-kolumnista ”Katsaus tietokirjailija Pentti Sainion teokseen: ”Kansakunta kenraalien käsissä” -2022:

”Jo vuonna 1994 ”Rauhankumppanuus” (Parnership for peace, PFP) oli lähtölaukaus Suomen puolustusvoimien integroimiseksi osaksi Yhdysvaltojen sotilaallista imperiumia. Presidentti Bill Clintonin hallinto esitteli 1994 suunnitelmansa vaikutusvaltansa kasvattamiseksi Euroopassa. Kyseessä oli Rauhankumppanuusohjelma ja operaatiolla oli tarkoitus muokata eri maiden asevoimat yhtenäisiksi amerikkalaisten tarpeisiin.

Ohjelma laajeni silloisen 16 valtion sotilasliitto Naton nykyiseksi 30 (=32) maan liitoksi. Pfp-ohjelmalla haluttiin liittää Natoon entiset Neuvostoliiton Varsovan liiton maat, joista tärkein ja ratkaisevin oli Ukraina.

”Ukraina on koko idean kiinni pitävä voima. Olisi katastrofaalista, jos Ukraina hajoaisi Venäjän vaikutuksesta tai Ukrainan sotaintoisten kansallismielisten vuoksi.” Ukraina ei saisi jäädä Naton etulinjan väärälle puolelle.

 Valtio- ja maanpetokset eivät vanhene

Pfp-ohjelman kautta muodostettiin sitten Parp – ohjelma niille kumppaneille, jotka eivät ole vielä Naton jäseniä, kuten Suomi ja Ukraina. Nato julisti itse syksyllä 1994 Suomelle laatimansa ohjelman salaiseksi vuoteen 2024 saakka. Tämän hyväksyivät Suomen neuvottelijat, ensimmäisten joukossa Juhani Kaskeala. Eduskunta ja hallitus pidettiin pimennossa. Puolustusministeriön virkamiehet lobbasivat ohjelman eduskunnalle ”poliittisena aikomuksena”. Kenraalit itse tulkitsivat kumppanuussopimusta kuin valtiosopimusta, jota se ei ole.

Asiaa pääministeri Esko Aholta tivattaessa, hän totesi, että ”Suomen osalta eteneminen on tapahtunut täsmälleen suunnitelmien mukaisesti”. Ahon harhautus on varmaan yksi Suomen poliittisen historian röyhkeimmistä valheista, joilla eduskuntaa ja valtiosääntöä on halvennettu.

Yhdysvallat ja sen ohjaama Nato saa kiittää pääministeri Ahoa uudesta, koko Eurooppaa ja Suomea koskevasta laittomasta turvallisuuspoliittisesta ohjelmasta. Toisin sanoen uusi ja nykyinen turvallisuuspoliittinen ratkaisu on ollut jo 29 vuotta eduskunnan ulkopuolella käsittelyä vailla, paitsi silloin, kun tarvitaan rahaa tai turvataan Yhdysvaltojen etua ja asehankintoja…” 

Jatkettujen valtio- ja maanpetosten jälkeen Suomen kansa on jo uhrattu, kun uudet F-35 hävittäjät saapuvat.

Suomi saa F-35-ydinpommittajat

Suomen F-35- koneen malli, joka on tulossa Suomen ilmavoimien taistelukoneeksi on virallisesti hyväksytty B61-12 ydinpommien kuljetus- ja laukaisualustaksi. Suomalaisten uusi häivehävittäjä ydinpommikone.

Ydinsotaharjoitukset alkavat! Vain ihme voi enää pelastaa maan täystuholta?

Suomi in Memoriam: Suomen Perustuslaki on maailman paras rauhan ja oikeudenmukaisuuden valtiosääntö. Sen rikoslaissa on selkeät valtio- ja maanpetospykälät, joita puolustusvoimien ylimmät kenraalit ja maan ylin valtiojohto ovat jo vuosikymmeniä rikkoneet. Ilman riippumatonta perustuslakituomioistuinta ja oikeusvaltioperiaatteita Suomen kansan valtaapitävät arkkiviholliset komeilevat nyt Naton ja Yhdysvaltojen lainhöyhenissä. Maa on miehitetty ja ydinaseharjoitukset alkaneet. Kun ensimmäiset F-35 hävittäjät taktisine ydinkärkineen laskeutuvat Yhdysvaltojen Suomen tukikohtiin, saadaan mitä tilattiin: Suomen kansan joukkotuho!?

Kynttilänjalan korkeus ei määrää valon voimaa. Annettu sotilasarvo ei tuo mukanaan järkeä. Kuinka kauan korpraali Stubb, Suomen ylin valtiojohto ja Puolustusvoimien esikunta kiillottavat sotasaappaitaan perustuslain selättäneillä valtio- ja maanpetoksilla? 

Oikeuttaako korpraali Stubbin arvopohjainen realismi kumoamaan valtiosäännön, rikoslain ja vaihtaman sen Yhdysvaltojen ja Naton ydinaseisiin? 

Miten Suomen Puolustusvoimista tehtiin Yhdysvaltojen ja Naton ydinterroristit?


https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/7966130

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010751367.html

https://mvlehti.net/2022/01/17/katsaus-tietokirjailija-pentti-sainion-teokseen-kansakunta-kenraalien-kasissa-kolumni/

Suomi maanantaina ensimmäistä kertaa ydinaseharjoituksessa / https://yle.fi/a/74-20117524

https://mvlehti.net/2024/10/14/suomi-ydinsotaharjoituksiin-kansakunnalle-kuolemantuomio-arvopohjaisen-realismin-valtioterrorismilla-kolumni/

Ei kommentteja: