sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Stubbin kausi siirtää Suomen militaristiseen ydinaseterrorismiin

 

Korpraali Alexander Stubbille ei jäänyt varusmiespalvelusta montaa natsaa, mutta sitäkin enemmän transatlanttisen Naton ydinaselobbarin sotaintoa, kun hän heti 1.3.2024 presidentiksi nimityksensä jälkeen tekee ensimmäisen virkamatkansa Washingtonin sotahaukkojen alaisuudessa 4.3.24 Nordic Response-sotaharjoitukseen Pohjois-Norjaan yhdessä Norjan pääministerin Jonas Gahr Stören kanssa. 

Washington on tyytyväinen kun entiset Suomen puolustusvoimien ylipäällikön sulat on nyt kynitty ja Suomi vallattu kiltiksi uhrilampaaksi Naton marssijärjestykseen rynnistämään kohti Uralia. Yhdysvaltojen puolustusministeri Lloyd Austin on jo ilmoittanut, että jos Ukraina häviää, edessä on sota Venäjää vastaan. 

- Onko myös Stubb valmis aloittamaan hyökkäyssodan, kun komento käy?

Onko isännälleen kuuliainen ja isänmaansa pettänyt Stubb valmis uhraamaan Suomen kansan lihamyllyyn Yhdysvaltojen geopoliittisten etujen takia? Odottaako meitä Ukrainan kohtalo? 

Massiiviset sotaharjoitukset alkamassa

Norjan johtama suuri Nordic Response 24 -sotaharjoitus tapahtuu Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosissa. Kyseessä on Puolustusvoimien historian suurin kansainvälinen harjoitus, sekä ensimmäinen kerta, kun Suomi puolustusliittolaisena osallistuu Nato-operaatioon.

Nordic Response sotaharjoitukseen maalla, merellä ja ilmassa osallistuu yhteensä noin 20 000 sotilasta 14 eri maasta. Suomesta harjoitukseen osallistuu noin 4 100 sotilasta ja 700 ajoneuvoa. Harjoitus päättyy 15.maaliskuuta.

Suomen alueella harjoittelee ja liikkuu suomalaisten sotilaiden lisäksi noin 3 000 ruotsalaista, 450 ranskalaista ja noin 50 brittiläistä sotilasta.

Harjoitustoimintaa on myös merellä, missä muun muassa Tromssan ja Finnmarkin edustan vesillä liikkuu Norjan puolustusvoimien mukaan yli 50 sukellusvenettä, fregattia, korvettia, lentotukialusta ja erilaisia maihinnousualuksia.

Skandinavia militarisoitu ja miehitetty

Historian lehti on lopullisesti käännetty Suomessa Sauli Niinistön presidenttikauden jälkeen. Demokratia vaihdettiin hiljaa hissutellen vuosien varrella valtio- ja maanpetoksellisesti nykyiseen militaristiseen ydinaseterrorismiin. 

Stubb oli jo vaalikeskusteluissa etukäteen ilmoittanut jäädyttävänsä suhteet Venäjään ja virkaanastumisensa jälkeen venäjäsuhteet ja Pariisin Rauhansopimus on jo haudattu ikiroutaan, kun herra korpraali vakuutti heti, että ”ydinasepelotteen pitää olla Suomessa todellinen"
Voimainsa tunnossa olevan pikku korpraalin päätä ei enää käännä edes jäänsärkijät rauhanomaiseen liennytyspolitiikkaan, kun hän samalla tuomitsi Venäjän Navalnyin kuolemasta yhtä tiukasti: ”Navalnyin kuolema on eräänlainen symboli sille, missä tilassa Venäjä tällä hetkellä on. Ihmishengellä ei näytä olevan minkäänlaista merkitystä. Ihmishenki pystytään tappamaan ilman, että olkaa kohautetaan.” 
- Ydinsateenvarjon alla on pikku korpraalin helppo uhota?

Sori vaan Stubb, mutta ydinaseet ovat jo laittomia ja nykyisillä joukkotuhoaseilla tehdään kansanmurhia. -Ei kai Suomi saanut presidentikseen ihmiskunnan vihollista?

Saiko Suomi presidentiksi ramman ankan? 
Subliikilla maailmanmiehellä on kyllä kansainväliset verkostonsa, mutta ei vielä edes minkäänlaisia diplomaattisia kykyjä; - enemmän intoa kuin taitoa. 
-”Sori siitä?” 

- Entäpä siitä, kun Suomea valmistellaan nyt vakaasti sotatoimiin ja Naton sotaretkiin ympäri maailmaa?

-    - Onko myös Suomen valtaoikeutensa menettänyt, moneen kertaan petetty kansa valmis entistä terroristisimpiin kansanmurhiin?


h  https://mvlehti.net/2024/03/04/korpraali-stubbin-virkapuhe-kommentoituna-video-kolumni-suomi-siirtyy-militaristiseen-ydinaseterrorismiin/

Ei kommentteja: