tiistai 10. maaliskuuta 2009

Onko viestinnän moniarvoisuudella merkitystä?

Suomen Tietotoimiston hallitus : "Yksityisen mediasektorin liiketoiminnalla luodaan työpaikkoja. Oikeudenmukaisen kilpailun ja liiketoiminnan lisäksi kyse on viime kädessä viestinnän moniarvoisuudesta ?" - Näinköhän enää ?

Valitsemassamme yhteiskuntajärjestyksessä moniarvoisuudella pitäisi olla suurempi itseisarvo kuin valtiollisen toimijan epäoikeudenmukaisella pönkittämisellä. - Näinköhän enää ?

Ja sitten samaan hengenvetoon lainaus tämän aamun positiivareilta :
"Kauan sitten nuori mies pyrki lennätintoimistoon töihin. Hän osasi morsetusta ja oli muutenkin pätevä kyseiseen työhön, mutta tuli epävarmaksi kun näki isossa meluisassa toimistossa seitsemän muutakin työpaikan hakijaa. Nuori mies katseli ympärilleen ja näki asiakkaiden tulevan ja menevän ja kuuli lennättimen nakuttavan. Hän huomasi myös lapun joka kehotti hakijoita täyttämään hakukaavakkeen. Hän otti kaavakkeen, istuutui alas ja täytti sen.
Hetken kuluttua hän nousi ylös ja marssi sisään työhön otosta vastaavaan toimistoon. Muut hakijat katsoivat toisiaan ihmeissään. Miksi tuo kaveri oli ollut niin rohkea, suorastaan röyhkeä? Muutaman minuutin kuluttua nuori mies palasi yhdessä henkilöstöpäällikön kanssa. Päällikkö sanoi muille: ”Kiitos että tulitte, mutta paikka on nyt täytetty.”
Hakijat ihmettelivät miksei heitä kutsuttu, jolloin henkilöstöpäällikkö sanoi: ”Koko sen ajan kun te olette istuneet täällä, lennätin on nakuttanut tätä viestiä: ”Jos ymmärrät tämän, tule suoraan sisään. Homma on sinun.”


Elikkä : Valitsemassamme yhteiskuntajärjestyksessä moniarvoisuudella pitäisi olla suurempi itseisarvo kuin puoluetuella toimivan valtiollisen toimijan = poliittisen, korruptiivisen järjestelmän pönkittäminen yksityisillä mediayhtiöillä, yhtälailla kuin olisi varmistettava, että yle:n riippumattomuus taataan nykyisistä istuvista eduskuntapuolueista ! Nykytilannehan on vastoin kaikkia avoimia ja demokraattisia periaatteita ! ?
....

"Tämä osoittaa, että Suomessakin tarvitaan riippumaton toimielin julkisen palvelun rajojen määrittelyyn...."
totta, sillä nykyistä harvainvaltaa, jossa puoluekurilla, 40 000 000 euron vuotuisella puoluetuella ja median hallinnalla pieni poliittinen ja taloudellinen eliitti huolehtii siitä, että vain suuryritysten edut varmistetaan kansakunnasta piittaamatta.

Ytimekkyydessään : Suomeen tarvitaan Perustuslakituomioistuin palauttamaan Suomen kansan demokraattiset oikeudet nykyisen rahavallan raunioilta !

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/onko-viestinn%C3%A4n-moniarvoisuudella-merkityst%C3%A4/382721

Ei kommentteja: