torstai 4. huhtikuuta 2024

Tutkintapyyntö valtakunnansyyttäjälle jatketuista valtio- ja maanpetoksista

 - ja lisää bensaa sotaliekkeihin DCA-sopimuksella?

Yhdysvaltojen ja Suomen kahdenvälisen DCA-puolustussopimuksen hallituksen esityksen luonnos on kansalaisten lausuntokierroksella. Asia on menossa eduskuntaan kesäkuussa. Lausunto on annettava 12.5 mennessä, vaikka valtioneuvosto hyväksyi ja antoi ministeri Häkkäselle allekirjoitusvaltuutuksen jo 18.12.2023 Yhdysvalloissa.

Annetaanko enempää miettimättä pyydetty lausunto, jolla pelkästään lisätään bensaa Suomen nykyisen mielivaltaisuuden ja laittomuuden liekkeihin, vai ryhdytäänkö hankkimaan sammutuspeitteitä ja tukahduttamaa nopeasti eskaloituvat sotatoimet?

Kuten muistetaan, myös Natosopimus oli ilman kansanäänestystä lausuntokierroksella. Lausuntoja annettiin n. pari tuhatta, joista yli 99% sopimusta vastustavia – ihan turhaan!?

Lausuntopyynnöillä johdetaan kansalaiset harhaan ylläpitämällä valheellista illuusiota, kun kaikki kansalaisten valtaoikeudet ja oikeussuojakeinot on jo mitätöity vuosikymmeniä sitten ja Suomea ohjataan Brysselistä, sekä DCA-sopimuksen mahdollisen hyväksymisen jälkeen suoraan Washingtonista?

Kansalaisten kaikki oikeussuojakeinot mitätöity

Suomi on militarisoitu kansalta mitään kysymättä ja johdettu sotaan.

Koko Skandinavia on militarisoitu ja valmistuu laajeneviin sotatoimiin. Naton piti antaa turvatakuut, mutta sillä varmistettiinkin vain sotilasliiton entistä ahneemmat asekaupat ja sotavarustelu, jota valtamedia on täysin kritiikittömästi ihannoinut. Sotapropagandan valtavirrassa sotakiihkon panokset ovat vain kasvaneet, kun paljastui, että Suomi on tarkoitus miehittää myös Yhdysvaltojen sotajoukoilla tukikohtineen. 15 Yhdysvaltojen tukikohtaa vastoin ”Pariisin rauhansopimusta” ja Venäjän kanssa solmittua ns. ”Naapuruussopimusta”, joissa on vahvistettu molemminpuolinen hyökkäämättömyys ja ystävyys ovat kuin bensaa liekkeihin kahden ydinasevallan välillä. Kuka kantaa vastuun sotarikoksesta?

Tutkintapyyntö valtakunnansyyttäjälle jatketuista valtio- ja maanpetoksista

DCA-sopimus on nyt lausuntokierroksella. Jos Suomi olisi oikeusvaltio, sen kallispalkkaisilla oikeuskanslerilla, eduskunnan oikeusasiamiehellä ja valtakunnansyyttäjällä hätäkellot soisivat? - Mutta kun ei? Mitään ei tapahdu, vaikka suomalaisten kansansuvereniteetti on hävitetty jo vuosikymmeniä sitten ja edessä odottaa oikeusvaltioperiaatteensa myyneen ja aseisiin vaihtaneen maan valtava jälkipyykki menneitten valtio- ja maanpetosten osalta, joilla Suomen kansan suora päätösvalta on eliminoitu ja demokratia tuhottu. 

Onneksi 21.3.2024 on valtakunnansyyttäjälle jätetty tutkintapyyntö Suomen ylimmän valtiojohdon epäillyistä valtio- ja maanpetoksista jatkettuina rikoksina, jotka ovat johtaneet Suomen nykyiseen sotatilaan. Valtakunnansyyttäjälle toimitetussa asiakokonaisuudessa on tutkimuspyyntöä laajennettu koskemaan myös valtamediaa, jonka jatkuvaa sotapropagandaa epäillään sotaan yllyttämiseksi.


Pelastetaan oikeusvaltio

Pyhäinpäivän aattona 31.10. 1517, viisisataa vuotta sitten, Martti Luther, munkki ja professori naulasi 95 teesiä Wittenbergin linnankirkon oveen. Siitä alkoi kirkon vallankumous. Teesit koskivat aneita ja kirkon niillä käymää kauppaa. Aneita oli alettu markkinoida suurella menestyksellä sielun pelastukseksi: ”Kun raha kirstuun kilahtaa, niin sielu taivaaseen vilahtaa.”

Tänä päivänä kukaan ei enää maksa aneita sielun pelastuksesta. Sen sijaan ylivelkaantuneen maan ja kansan pelastamiseksi markkinoidaan aseita ja sotajoukkoja ja ummistetaan silmät totuudelta; - sadoilta, tuhansilta ja miljoonilta sodissa teurastetuilta uhreilta. Kun oikeusvaltion periaatteet ja diplomatia pettävät, tartutaan aseisiin, väkivaltaan ja vahvemman oikeuteen. Se tie johtaa tällä menolla viimeiselle tuomiolle, ydinsotaan.

Sotien on loputtava ja ne loppuvat niin kuin anekauppa aikoinaan, kun kansalaiset ryhtyvät vaatimaan korruptoituneen vallankäytön sijasta rehellisiä oikeusvaltioperiaatteita. 
Siksi oikea osoite ulkoministeriön pyytämälle DCA-lausunnolle on oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies ja valtakunnansyyttäjä, joille jokaisen perustuslakia kunnioittavan kansalaisen olisi tehtävä tutkintapyyntö myös DCA-sopimuksesta jatkettuna ja törkeänä valtio- ja maanpetosrikoksena. On tärkeää osata kolkuttaa oikeita ovia, kun eduskunta ei enää edusta Suomen kansaa!?

Entäpä, jos kyseiset viranhaltijat eivät hoida hommiaan?
 Jos mitään lausuntoja ei kuulla, kun DCA-sopimusta peilataan valtio-ja maanpetosrikoksiin? - Kuka valvoo?

Onko pukki kaalimaan vartijana? 

Onko suomalainen maantapa ja valtakorruptio tappanut jo kansalaisten viimeisetkin toivonkipinät, joidenka mukana hiipuu toivo Suomen pelastamisesta kahden ydinasevallan eturintamasta? 
Periksi ei anneta, vaikka maan ylin valtiojohto on jo ylpeästi uhrannut maan ja kansansa Yhdysvaltojen ja Naton etuvartioon! 
 

Ovatko Suomen laillisuutta valvovat rikosoikeusviranomaiset vielä herätettävissä?

 

 

Liitteitä:

Luonnos hallituksen esitykseksi eduskunnalle Suomen ja Yhdysvaltojen välillä tehdyn puolustusyhteistyösopimuksen hyväksymiseksi ja voimaansaattamiseksi ja siihen liittyviksi laeiksi. https://api.hankeikkuna.fi/asiakirjat/95a8ccfa-3ca6-437b-a84d-f7529c70aed1/a069ac12-6256-4b90-b847-74bfd0fe0282/ESITYS_20240328140426.docx–

Lausuntopyynnön diaarinumero: VN/36586/2023

https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=cbe78f51-50b9-4430-8439-f6d495d912ba

Puolustusyhteistyösopimus suomeksi: http://www.eitukikohtia.fi/wp-content/uploads/2023/12/DCA-sopimus.pdf

Paljon materiaalia asiaan liittyen löytyy nettisivulta  www.eitukikohtia.fi

https://mvlehti.net/2024/04/04/dca-sopimus-tutkintapyynto-valtakunnansyyttajalle-jatketuista-valtio-ja-maanpetoksista-kolumni/

7 kommenttia:

mpower kirjoitti...

Miksi lykkäät Venäjämielistä disinfomaatiota toistuvasti?
Missään sodassa me emme ole, kai snaijaat sen? Taidat olla aika tyhmä? Vissiin seuraat kiinnostuneena Venäjän propagandaa!? Vladimir Solovjokin toistuvasti uhkailee milloin milläkin! Milloin ydinaseet Lontoo,Pariisi,Berliini, Washington!

Dimitri Medvedev aina kännissä päivittää juttujaan!Uhkailee milloin mitäkin! Samoin kännissä useimmiten on se nainen, nimeä en nyt muista. Noo,vodka teettää mitä teettää!

Ja sitten vielä, mitään kulutustavaroita ei Venäjä osaa tehdä.Kaikki pitää tuoda ulkomailta, nykyisin Kiinasta, ja se on sitä laatua se!

Oligarkkien omaisuus perustuu pelkästään valtiolta "ryöstettyihin" luonnonvaroihin!
Mitään etuja tai hyvinvointia se ei normi kansalaiselle tuo!

Ei ole edes vesivessoja kaikilla normi kansalaisella Moskovan ulkopuolella, jätteet heitetään minne sattuu! Paska juttu! St. Petersburgin kaatopaikka sekin paska juttu!

Vissiin haisee nyt Suomeen asti kun tuuli idästä?

Ja mitä tulee sananvapauteen, Venäjän diktatuuri lähenee uhkaavasti Pohjois-Korean mallia!
Oletko Sinikka tyytyväinen nykyiseen Venäjän kehitykseen? Siinä sulle miettimistä!

Pulmaperttialbertti kirjoitti...

Ylläoleva kommentti on sitä luokkaa vajakki, etten tiä onko se valtion kömpelö ensiyritys AI-trollitililillä, joka lausuu jokasen muistamansa trigger-lausuman nii hyvin ku kehveliltä voi odottaa, taikka muuten vaan aito kehveliltä meillä tässä

Pulmaperttialbertti kirjoitti...

Mmmmmmmpower :DDDD hellanlettas

Pulmaperttialbertti kirjoitti...

Snaijaa taikka frestylaaa hei

Pulmaperttialbertti kirjoitti...

Lo-botti

Pulmaperttialbertti kirjoitti...

Kukaan ihminen kirjota tolleen 👆

mpower kirjoitti...

Pulmapertillä nyt pikkasen vääristynyt käsitys maailman menosta, senhän jo nimimerkin valinta kertoo.Samoin satunnaisesti seuranneena, muutamilla MV-lehteen säännöllisesti kirjoittavilla, erityisesti nimim."kehäkettu" lienee saanut kehässä melkoisesti turpaansa!? Jutut kun toistaa itseään!

Aina samat talmudit, netanjahut, nwo-mafia,mitä noita nyt olikaan. Ja aina yleisesti asian vierestä, miteenkään otsikon aiheeseen liittyen.

Sama nimim. Putki-inssi, olikohan silloin Nokialla duunissa putkimiehenä kun se vesikatastrofi Nokialla oli!? Kännissä vissiin yleisesti kirjoittelee, päätellen kijoitustyylistä? Melkoinen pelle, vituttaa varmaan mukavasti kun karkeaa kirjoitustyyliä käyttää?

En näe hirmuisen sivistyneen nimim: Putki-inssin olevan kirjoitustyylistä päätellen!