keskiviikko 14. elokuuta 2013

STOPPI SUOMEN HÄVITTÄMISTEMPULLE

Vasta nyt, kun Suomi on jo ajettu velkakonkurssiin ja pian myös holhoukseen, alkaa Suomen hallitus vaatia rakenneuudistuksia ?
Suomi on elänyt jo kaksi valtion vuosibudjettia velaksi.
Syksyllä hallituksen rakenneuudistus, Kataisen ja Urpilaisen tuska pahenee entisestään kun todennäköinen Kreikan 100 – 150 mrdin velkojen anteeksianto laukeaa myös suomalaisten veronmaksajien piikkiin.
Entäs seuraavat apupaketit Portugalille, Espanjalle ja muille eurohuijauksen uhreille ?

Suomen nykyinen hallitus jää historiaan lopullisena laittomana EU - niittinä pitkään jatkuneessa suomalaisen hyvinvointivaltion alasajossa:
- Ensin romutettiin hyvinvointivaltion verotuspohja; teollisuus ja tuottavat yritykset myytiin tai ne siirtyivät ulkomaille.
Kun valtion ja kuntien rahat on nyt loppu, siitä seuraa automaattisesti myös yksityisten palveluiden romahdus. Nyt kukaan hallituksesta ei uskalla tehdä poliittista itsemurhaa ja ilmoittaa suoraan, että rakenneuudistuksen nimissä edessä on julkisen sektorin ja peruspalveluiden lopullinen alasajo.
On luultavaa, että tulojen ja menojen tasapainottamiseksi valtion ja kuntien henkilöstöä vähennetään neljännesmiljoonalla ?!
- Onko ainutkaan kansantalousanalyytikko arvioinut mitä tapahtuu, kun kansakunnan ostovoimaa edelleen heikennetään ja samaan aikaan valtion velkahanat laitetaan lukkoon ?

Suomella on edessään totuuden hetki ?
On vaikeaa ja tuskallista ymmärtää, mitä Suomen itsenäisyyden ja oman rahan menetys kansalle merkitsee ?
Suomen n. 20 vuotta kestänyt laiton EU-jäsenyys ja euro on vienyt tuhkatkin pesästä !

Miten tästä eteenpäin ?
Onko Suomen lopulliselle hävittämistempulle enää vaihtoehtoja ?
Euron pelastaminen on enää mahdotonta. Nyt on otettava lusikka omaan käteen ja tunnustettava tosiasiat.
Sveitsiläispankki totesi vastikään, että vain 0,6%:n eliitti omistaa nyt 40 % maailman varallisuudesta. Ts.nyt 50 maailman vaikutusvaltaisinta yhtiötä kontrolloi koko globaalia taloutta Suomea myöten entistä kovemmin keinoin, koska yhteisvaluutan valtiot luopuivat  omien kansallisen valuuttojen parlamentaarisesta kontrollista ja poliitikot alkoivat kumartaa vain yksityisiä pankkeja ja kvartaalitalouden pelisääntöjä.

Suomessa ei nyt ole edes todellista oppositiota eurohallitukselle ?
Suomen laiton liittymissopimus oli ja on valtiopetos, joka ei vanhene koskaan.
Ilman oikeusvaltion periaatteita ja perustuslakituomioistuinta yksikään nykyisistä puolueista ei enää voi pelastaa Suomea tai palauttaa Lissabonin sopimuksen kumoamaa Suomen laillista Perustuslakia.

Siksi,
kuntien, kansanvallan, oikeudenmukaisen tulonjaon ja tulevaisuuden varmistamiseksi tarvitaan nyt 100 kansanedustajaa, jotka suitsevat Suomen nykyisen  laittoman hävittämistempun kansainvälisten suuryritysten ehdoilla.
Valta kuuluu kansalle !
Kauan eläköön suoran demokratian vaatimus; - oikeudet ja velvollisuudet todellisten kansalaisoikeuksien palauttamiseksi.


 


.



1 kommentti:

Sinikan oma lisäys 6.9.13 kirjoitti...

Kun lähtee herrojen kanssa marjaan, miten käy ?
http://www.ksml.fi/yhteiso/keskustelu/posts/list/70186.htm

Kuten muistetaan, EU ei alkuaankaan ollut valtiosopimus, vaan Bilderberg- eliitin järjestösopimus.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4

Maailman varallisuuden ”yksiin käsiin” kahmiva eliitti loi Bilderberg ryhmän etujaan valvomaan.
Bilderberg – ryhmän tarkoitus on lakkauttaa Yhdysvaltojen ja muiden maiden itsemääräämisoikeus Euroopan Unionin kaltaiseksi ylikansalliseksi rakenteeksi.
Bilderbergin pitkän aikavälin päämääränä on "Yhden maailman imperiumin rakentaminen".
Ryhmä ei ole päämäärä vaan väline tulevaisuuden Maailmanhallitukselle.

Onnistuuko maailman rahaeliitti pyrkimyksissään kansallisvaltioiden kaatamisessa ?
Tavoite vaikuttaa realistiselta, jos tarkastelee esim. nykyistä euroalueen velkaannuttamista ja halvaannuttamista. Pahenevan kaaoksen keskellä valta keskittyy vain ylikansallisille velkaa myöntäville pankeille.
- Hyvästi uusi uljas Eurooppa !

Jorma Ollila on ollut etuoikeutettu suomalainen Bilderberg- ryhmän jäsen jo vuosikausia.
Ollilalla on ollut luottamustehtävinä Bilderberg-ryhmän johtoryhmän jäsenyys, Fruugo Oy:n ja UPM-Kymmene Oyj:n hallitusten jäsenyys ja Otava Kuvalehdet Oy:n hallituksen varapuheenjohtajuus. Lisäksi hän on The European Round Table of Industrialistin puheenjohtaja.
Ollila valittiin kansainvälisen öljy-yhtiö Shellin hallituksen puheenjohtajaksi, ja hän aloitti tehtävässä 1. kesäkuuta 2006.
Ollila on osallistunut vuosittaisiin Bilderberg - ryhmän kokouksiin 1994, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

On todennäköistä, että Nokian myynti pelkästään nostaa Ollilan arvoa Bilderbergissä, joka on ylikansallinen maailmaa hallitsevien ökyrikkaitten kummien kerho, jossa valtion päämiehet ja ministerit suuryhtiöiden johtajineen ovat vain rahavallan juoksupoikia.



Kun lähtee herrojen kanssa marjaan, miten käy ?
Suomesta viedään tuhkatkin pesästä !

Suomi on elänyt jo kaksi budjettikautta velaksi.
Kataisen rakenneuudistus on jo toimeenpantu:
- Kaikki " munivat kanat ", tuottavat yritykset on jo siirtyneet tai myyty ulkomaille.
Kun hyvinvointipalvelujen verotuspohja on hävitetty on edessä tosiasiat, ja Suomella edessään kreikat.

Tuskin Katainen edes uskaltaa aprikoida, milloin Suomi otetaan IMF:n holhoukseen ?