tiistai 3. helmikuuta 2009

PARILLE SILAKKAA JA LEIPÄ

Pari silakkaa ja leipä” – nimim. kirjoitteli Hesarin verkossa maailman tilasta :

Maailma on täynnä virtuaalirahaa jota ei todellisuudessa ole olemassa missään, edes ns. rikkaissa valtioissa, nyt yritetään elvyttää keskiluokan rahat tyhjiin imemällä (velkaannuttamalla), vuosikymmeniksi eteenpäin..
Maailman rahat ovat veroparatiiseissa, joihin suuri pääoma on paennut viimeisen n.15 vuoden aikana kvartaalikeinottelun ja neoliberalistisen menon seurauksena.
Ainoastaan globaalilla, hirveällä inflaatiolla, saadaan maailman rahamassa veroparatiisien hämäristä sokkeloista.
Nämä firmoistaan rahat imeneet pääoman omistajat ovat kvartaalikeinottelussa jättäneet firmoistaan jäljelle pelkät kuoret, mutta nyt valtioiden pitäisi vuosikymmeniksi velkaannuttaa veronmaksajansa, jotta nämä pajatsot/firmat saadaan taas tolpilleen ja rahvaalle/keskiluokalle töitä.
Kun tehottomimmat ja vanhimmat ikäluokat saadaan taas putsattua työvoimasta tulevan kovan laman aikana, ovat veromaksajat taas aikanaan siinä kunnossa, että saadaan puhallettua uusi kuplajättiläinen täyteen ilmaa/rahaa sekä taas vedätys /keinottelu/ vivuttelu subrime-talous vauhtiin ja uutta rahaa veroparatiisin tileille, ehkä omistajille tuhatvuotista elämää tai valtakuntaa varten? "


Mielenkiintoinen analyysi, ja osui nappiin !Maailmalla on paljon salaliittoteorioita, joiden piikkiin nykyinen maailmantila on laitettu, eikä ihme : Bush hyökkäsi Irakiin aivan sattumalta. Irakissa piti olla joukkotuhoaseita, mutta paljastuikin, että siellä on vain öljyä. Sillä aikaa kun sodittiin, amerikkalaiset varmistivat kitkattoman öljynsaannin Irakista maailman suurimpien öljy-yhtiöiden hyväksi…

Kun ”Pari silakkaa ja leipä” on huomioinut maailman saman aikaisesti siirtyneen paperi- ja metallirahoista virtuaalirahaan, on salajuoni selvä : Bush ja hänen taustakumppaninsa, kvartaalitalouden häikäilemättömimmät pelimiehet olivat ilmeisesti päättäneet varmistaa dollarin maailmanvallan perustamalla vailla katetta keplottelevan dollarin öljyyn. Öljy varmistaisi dollarin vaihtoarvon ! Niinpä sivistynyt teknis-teollinen maailma siirtyi virtuaalirahaan ja pankkikortteihin, jotka ovat muovia. Mehän kaikki tiedämme, että muovikin on öljyä !

Nyt öljy alkaa olla loppumassa: öljyhuippu on tosiasia ja muovikortitkin alkavat olla arvottomia, kun maailman suurimman kansakunnan tilit ovat miinuksella ja työt maailmantalouden veturin köhimisen seurauksena loppuvat kaikkialta.

Samanaikaisesti jossakin rakennetaan maailman suurimpia pilvenpiirtäjiä, ilmeisesti vielä toistaiseksi strategisesti tärkeimmissä öljyvaltioissa, joidenka pankkiholveissa säilytetään öljyvarantojen bittiomaisuutta öljyyn orjuutetun ihmiskunnan kustannuksella ?


Toistaiseksi ihmiskunnan valtavan enemmistön aivot on manipuloitu nykyisen huijausrahan pönkittämiseksi : Samalla virtuaalirahaan on jo ujutettu sirut, muistuttamassa globaalin rahavallan seuraavasta suurenmoisesta valuuttaoperaatiosta ja vakuuspetoksesta !

Informaatioyhteiskuntien virtuaalitalouden ja väärän rahan vallan voimistamiseksi yhteiseksi maailmanherraksi ja raha-uskonnoksi, on siru pian siirrettävä myös kaikkien köyhimmille ja mieluummin, kehoon, jotta globaali valvonta on maailmanlaajuista ! Jos emme alistu tähän massiiviseen luonnonvarojen ylikäyttöön ja kansakuntien orjuuttamiseen, olemme ilman vailla tätä uutta maailmanrahaa ”kuolemaan tuomittuja.”

Ylikansallinen virtuaaliraha ja pörssikeinottelu on tehnyt maailman parlamentaarisista hallituksista vain nukkeja ja marionetteja, joilla ei enää ole minkäänlaista valtaa.
Nykyinen taantuma on vain alkusoittoa entistäänkin kiihtyvämmälle eriarvostamiselle; vieläkin köyhempiin massoihin ja entistä pienempään rahaeliittiin, jonka huipulla olevat ylikansalliset suuryritykset ja pankkiirit omistavat ja työllistävät miljoonia ihmisiä edelleenkin omistajiensa rikastuttamiseksi. Nämä suuryritykset sanelevat omat ehdot valtioille, eikä Nokiakaan ole varmasti ainoa ?


Maailmalta on siis todellakin poistunut ja tulee poistumaan edelleenkin valtavasti sitä rahaa, joka on piilotettu odottamaan parempia aikoja. Tämän veroparatiisirahan omistajat pyörittävät öljy-yhtiöitä, sotateollisuutta, elektroniikkateollisuutta, koko teollisen maailman kivijalkaa täysin mielensä mukaan: maailmanvallan varmistamiseksi kelvollisia ovat vain ne, jotka elävät velaksi ja ottavat entistä enemmän velkaa; varsinkin valtiot. Suurimpienkin valtioiden budjetit ovat mitättömiä verrattuna suurimpien monikansallisten yhtiöitten liikevaihtoon.
Näin kasvoton kapitalismi pyörii ja pyörittää nyt koko maailmaa !


Vai pyörittääkö sittenkään ?

Entiseen ei enää ole paluuta : teollisen ajan kommunismimme ja kapitalismimme ovat törmänneet äiti maan sanelemiin ankariin reunaehtoihin : Meidän kellomme tikittää öljyn loppumista – liikenteen loppumista – lannoitteiden loppumista – virtuaalirahan loppumista !

Yksi ajanjakso ihmiskunnan historiassa on takanapäin. Siihen ei enää ole paluuta ! Ottamalla käyttöön oikeudenmukaisuuden ja uuden ajattelun, meillä on edessämme ennen kokemattoman vaurauden ja rikkauden aika : Uusi vapaus !

Aika ei ole rahaa. Aika on Rauhaa. Vain Rauha voi luoda vaurautta ja solidaarisuutta ! Kun miljoonat ja miljardit ihmiset pääsevät vapauteen orjuuttajiensa kahleista, on vallankumous tapahtunut ! Kauan eläköön totuus ja oikeus maan päällä !


http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/pt-suomen-talous-vajoaa-jyrk%C3%A4sti-taantumaan/350848

http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/miss%C3%A4-raha-luuraa/375880

Ei kommentteja: