torstai 23. lokakuuta 2008

20 MILJOONAA UUTTA TYÖTÖNTÄ !



Dollari on kaatunut ja sen mukana toinen yhtä keinotekoinen valuutta, euro huojuu. Maailman pajatso ja sen pelikasino, pörssi jakaa uusia pelimerkkejä EU- valtioiden hallinnoimien pankkien omistajille pelin takaamiseksi ja jatkumiseksi: siitä huolimatta euro ja dollari ovat muuttumassa kovaa vauhtia arvottomiksi.

Globaalitalous on paljastanut raa-an kääntöpuolensa: pajatson maksajiksi tässä ruletissa syntyy jopa yli 20 miljoonaa uutta työtöntä. Köyhyys ja eriarvoisuus kasvaa uusiin enätyksiin myös teollisuusmaissa kehitysmaitten kurjistumisesta puhumattakaan ?

Onko tästä kierteestä mahdollisuus pelastua ja jos on, niin miten ?

On täysin selvää, että kaikkialla ensisijaiseksi tavoitteeksi nousee kansallisen edun turvaaminen paikallisella tasolla ulkomaisten sijoitusyhtiöitten estämiseksi valtaamasta strategisesti tärkeitä yhteiskunnan kansallisia ydinalueita. Eipä ihme, että myös Suomen hallituksella on suuri hätä.

Mutta pörssi ja sen keinottelu valuuttaspekulaatioilla ei pelasta enää talouksia romahdukselta. Pankkitakaukset antavat hallituksille vain hengähdysaikaa tosiasioitten tunnustamiselle : koko globaali finanssitalous on maailman suurin huijaus !

Tietysti ydinkysymys on siinä, että kuka tai mikä taho on tämän hillittömyyden pääideologi ?
Kenen intressissä on saada koko maailma sekasortoon ?
Onhan selvää, että täydellinen vapaus = vastuuttomus johtaa äärimmäiseen vankeuteen. Nykyisen globaalitalouden sisään rakennettu rakenteellinen väkivalta on johtamassa äärimmäiseen väkivaltaan, jos demokraattset pelisäännöt menettävät merkityksensä !
Siksi on hyvä muistaa perusasioita :
muistutan niistä usein kysytyistä itsenäisyyspuoleen periaatteista, jotka auttavat jaksamaan keskellä maailman myllerrystä :

EDISTYS ON HIDASTA KIIRUHTAMISTA KOHTI MAAILMANLAAJUISTA JA KANSALLISTA OIKEUDENMUKAISUUTTA !

Itsenäisyyspuolueen mukaan Suomi on liitetty EU:hun laittomasti !

- Miten niin?

- Suomen EU-jäsenyydestä päätti eduskunta 2/3 enemmistöllä 18.11.1994. Tuolla päätöksellä siirrettiin EU:lle lainsäädäntövaltaa, joka Suomen perustuslain mukaan kuuluu eduskunnalle. Samoin siirrettiin EU:lle Suomenkansalle kuuluvaa ylintä päätösvaltaa. Eduskunnan päätös oli Suomen perustuslain vastainen, koska Suomen perustuslain muuttaminen yhdessä eduskunnassa (siis ilman, että vaaleja pidetään välillä) vaatii 5/6 enemmistön.- Suomen perustuslakia ei tuolloin muutettu, vaan se sivuutettiin erilaisin selityksin. Voidaan myös kysyä, miten voidaan siirtää eduskunnalle kuuluvaa valtaa pois maasta 2/3 enemmistöllä, kun eduskunnan päätösvallan siirto esim. lääninhallituksille vaatisi 5/6 enemmistön.

- Nykyisenkin Suomen perustuslain mukaan Suomi on itsenäinen ja ylin valta Suomessa kuuluu Suomen kansalle. Todellisuudessa EU-jäsenyys on vienyt Suomen itsenäisyyden ja ylin valta on siirretty EU:lle kaikissa niissä asioissa, jotka EU ottaa päätettäväkseen.

- Kun tarkkoja ollaan, ei Suomen itsenäisyydestä voida laillisesti luopua edes 5/6 enemmistöllä, kun perustuslakimme määräys ”valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” ymmärretään niin, että ”kansa” tarkoittaa myös tulevia suomalaisia sukupolvia.

- Lisäksi markka vaihdettiin euroksi ilman, että siitä on eduskunnan säätämää lakia. Kun eduskunta yksinkertaisella (!) enemmistöllä päätti markan lakkauttamisesta v. 1998, oli Suomen perustuslakiin kirjoitettu: ”Suomen rahayksikkö on markka”. Päätös olisi vaatinut 5/6 enemmistön ollakseen laillinen.

Miksi perustuslain rikkomuksia ei ole viety oikeuteen?

-Suomessa ei ole perustuslakituomioisotuinta, vaan ylin perustuslain tulkitsija on – eduskunnan perustuslakivaliokunta(!). Pukki on siis kaalimaan vartijana.

- Kun on tehty oikeusviranomaisille kanteluita ja tutkintapyyntöjä niistä perustuslain rikkomuksista, joita eduskunta ja hallitus ovat tehneet, vastauksena on, että asia kuuluu eduskunnan perustuslakivaliokunnalle.

- Perustuslakituomioistuimen tarve on ilmeinen, mutta nykyiset valtapuolueet eivät halua sitä perustaa, koska niiden parista monet joutuisivat tuon tuomioistuimen asiakkaiksi.

Näyttää siltä, että ensin tarvitaan merkittäviä poliittisia voimasuhteiden muutoksia eduskunnassa, jotta Itsenäisyyspuolueen esittämä perustuslakituomioistuin voidaan perustaa.

Mutta edes mikään Itsenäisyyspuolueen hyvistä ajatuksista ei edes pääse kattavaan levitykseen ilman oikeudenmukaista vaalijärjestelmää.

Nykyiset valtaa pitävät eduskuntapuolueet harjoittavat kattavaa vaalisyrjintää. Puoluetuki maksetaan vain ístuville eduskuntapuolueille !

Miksi monet eivät ole kuulleetkaan Itsenäisyyspuolueesta?

Itsenäisyyspuolue ei saa puoluetukia. Se toimii täysin jäsentensä ja kannattajiensa tuen varassa. Siksi IPU:lla ei ole rahaa näyttävään mainontaan.Eduskuntapuolueet jakavat keskenään varovaroista puoluetukina v. 2008 yhteensä 40 miljoonaa euroa. Se tarkoittaa 170 000 euroa joka arkipäivä. Tällä meiltä kaikilta - myös äänestämättä jättäviltä – kerätyllä rahalla valtapuolueet houkuttelevat äänestäjiä tukemaan nykyistä politiikkaa, joka toimii suomalaisten enemmistön tahtoa vastaan.

Mutta työ jatkuu : oma raha, markka, ei vielä tee Suomesta itsenäistä, mutta itsenäisyyteen ja demokraattisesti kestävään paikallistalouteen kuuluu oma raha ! Suomessa se on markka !

YHTIÖVALLASTA KANSANVALTAAN !
ILOISIN KUNTAVAALITERVEISIN : Sinikka 227

Kirjoitus Ksml:ssa 23.10.2008
Keskustelu verkossa : http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelu/20-miljoonaa-uutta-ty%C3%B6t%C3%B6nt%C3%A4(268140).ece




Ei kommentteja: