perjantai 17. syyskuuta 2021

9/11 – YK:n valtaterrori

 
 
 
YK perustettiin toisen maailmansodan jälkeen v.1945 Kansainliiton korvaajaksi edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta; oikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksia. Turvallisuusneuvostossa on 15 jäsentä, joista viisi on pysyvää.

 12.9.2001 YK:sta Yhdysvaltojen kumileimasin

Yhdysvaltojen diplomaattinen riemuvoitto oli YK:n turvallisuusneuvoston 12. syyskuuta 2001 keskipäivällä runnoma päätöslauselma nro 1368, kun YK muuttui Yhdysvaltojen kumileimasimeksi. Tuomio - ja solidaarisuuslausuntojen lisäksi uhreille ja heidän perheilleen päätöslauselma sisälsi ja ”tunnusti perusoikeuskirjan mukaisen yksilöllisen ja kollektiivisen itsepuolustuksen oikeuden.”

Sisältyikö päätöslauselmaan myös piiloviesti, jonka tarkoitus oli antaa Yhdysvalloille ”silmänisku”, jotta se voisi halutessaan käyttää sotilaallista voimaa mitä tahansa maata vastaan, jonka se valitsee syyllisiksi syyskuun 11. päivän attentaattiin ?
Ts., vaikka neuvosto ei valtuuttanut yhdysvaltoja käyttämään sotilaallista voimaa, se jätti Yhdysvalloille vapaat kädet sotilaalliseen voimankäyttöön.

Mitä tapahtui ? Yksikään turvallisuusneuvoston jäsen ei tuominnut Yhdysvaltojen hyökkäystä, Afganistanin pommitusta ja miehitystä, vaikka se oli kansainvälisen oikeuden Caroline-opin ja YK:n peruskirjan vastaista. On muistettava, että Nünbergin kansainvälinen sotilastuomioistuin (1945) kutsui aggressiivisen sodan käymistä ”korkeimmaksi kansainväliseksi rikokseksi”.

Kun neuvoston jäsenet ensin itse rikkoivat YK:n korkeimpia kansainvälisiä rikoslakeja, ja sitten mikään instanssi ei valvo YK:n vallankäyttöä, päästetään peto irti.

Kun neuvosto lisäksi nimesi 9/11 tapahtumat ” kansainväliseksi terrorismiksi” ja ”uhkaksi kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle”, ilman, että neuvostolle olisi toimitettu pienintäkään näyttöä väitteiden tueksi, koko YK:n uskottavuus sortui. 

Yhdysvallat ei ole vieläkään paljastanut kuin osittaisia 9/11 salaisia asiakirjoja tapahtuneesta. Tuhannet  insinöörit ja arkkitehdit ovat selvittäneet tapahtunutta ja päätyneet tornien ”hallittuun purkamiseen” räjähteillä. Ja vieläkään Yhdysvaltojen viranomaiset eivät ole kyenneet osittamaan, että isku olisi kansainvälistä terrorismia. Se oli raaka kotimainen isku, joiden tekijät ovat vieläkin selvittämättä.
 

Terrorismin vastainen sota – historiallinen vedenjakaja

Koko maailma muuttui kertaheitolla 9/11 - hyökkäyksen jälkeen. Vaikka lukuisat hallitukset ja järjestöt tuomitsivat hyökkäykset, he pidättäytyivätkin nimeämästä hyökkäystä kansainväliseksi. Todellinen pommi oli, ettei YK:n turvallisuusneuvoston eteen tuotujen tietojen tarvitse perustua edes tosiasioihin. Turvallisuusneuvosto ryhtyi Yhdysvaltojen paperitiikeriksi. Turvallisuusneuvoston valmius hyväksyä Yhdysvaltojen ulkopoliittiset tavoitteet on historiallinen vedenjakaja, jonka seurauksena dumpattiin YK:n neljäs ontuva pilari WTC:n tuhkasta.
 

YK:n neljäs pilari – terrorismin torjunta

YK:n turvallisuusneuvoston viisi pysyvää jäsentä, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Venäjä ja Kiina ovat kopla, jotka ovat sitoutuneet kansainvälisen terrorismin uhkaan ja torjuntaan. Kysymyksessä on näitten kaverusten monumentaalinen valhe, sillä terrorismi ei uhkaa minkään maan suvereniteettia, kansallista puolustusta tai poliittista järjestystä. Totta kai hyökkäykset siviilejä kohtaan poliittisista syistä ovat rikoksia, mutta on muistettava, että terroriteoissa kuolevien määrä on useimmissa maissa 1 -10. Pelkästään murhia tehdään vuosittain Euroopassa yli 5000.

Terrorismin torjunta on Yhdysvaltojen 9/11 juonimaa sodan globalisaatiota. Se nostettiin yhteistuumin YK:n keskeiseksi pilariksi ja viralliseksi normiksi YK:n järjestöissä. Samaan aikaan sodan globalisaatio ja asekauppa on edennyt vauhdilla yli koko maanpiirin, unohtamatta, että  1% valtaeliitistä omistaa jo koko maailman varallisuuden ja keinuttaa kansakuntien kohtaloa mielensä mukaan. Oligarkit sekä lännessä, että idässä kuuluvat samaan koplaan ja varmistavat yksinapaista, totalitaarista maailmanvaltaa. Ei ole mitään syytä uskoa, että läntisen imperialismin sijasta Venäjä ja Kiina voisivat olla mitenkään uusi ”ihmiskunnan toivo”.

Terrorismin vastaisen koalition viisi, pysyvää turvallisuusneuvoston supervaltaa ovat sitoutuneet yhteiseen ideologiaan, sillä se tarjoaa kaikille hallituksille kaikkialla maailmassa täydellisen maailman herruuden ja digitaalisen diktatuurin. Kukaan ei enää ole turvassa. Terrorismin vastaista probagandaa täydennetään nyt maailmanlaajuisella ”terveyskampanjalla”, jota globalistit ohjaavat. Kysymyksessä on uuden maailmanjärjestyksen viimeinen vaihe, jolla on tarkoitus kontrolloida koko ihmiskunta. Sillä ei ole mitään yhteyttä Al-Qaidaan, Isisiin tai muihin väärennettyihin terroristijärjestöihin.

YK, sen turvallisuusneuvosto ja maailman supervallat ovat julistaneet sodan maailman kansoja vastaan. YK oli ensimmäisen ja toisen maailmansodan jälkeen ratifioimiensa ihmisoikeuksien jälkeen maailman toivo. Nyt siitä on tullut sorron ja avoimen diktatuurin kumileimasin.

Emme voi enää luottaa yhteenkään hallitukseen tai valtioon.
Miten varmistamme vapautemme ja oikeutemme, kun nykyiset kansainväliset organisaatiot ovat rikollisjärjestöjen tai suljettujen korruptoituneiden  salaseurojen käsissä; - kaikki avoimet ja demokraattiset järjestelmät  tuhottu, sananvapaus hävitetty ja sensuuri kiristyy. 
 
 

 Yhdysvallat  9/11 - jälkeen

18. syyskuuta 2001, Yhdysvaltojen kongressi hyväksyi yksimielisesti presidentin sotavaltuudet.  Lain valmisteli Bushin ulkosuhteiden valiokunnan pj. Joe Biden. 
Kongressin valtuutusta presidentin valtaoikeuteen sotilaallisen voiman käyttämiseksi järjestöjä, kokonaisia kansakuntia ja yksityisiä ihmisiä vastaan vastusti vain kaksi senaattoria.

Presidentit Barack Obama, Donald Trump ja Joe Biden ovat sumeilematta käyttäneet myös samaa lakia ”laillistamaan” Yhdysvaltojen sotilasoperaatiot viimeisen 20 vuoden aikana 19 maassa ympäri maailmaa, mm. Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Syyriassa, Jemenissä, Tunisiassa, Malissa, Nigeriassa, Somaliassa, Kamerunssa, Nigerissä...

2001 lain perusteella mm. Obama kymmenen vuotta myöhemmin valtuutti CIA:n suorittamaan salaisia operaatioita. Obaman hallinnon aikana laadittiin ”tappoluettelo”, jota päivitettiin viikottain, samalla kun ihmisiä tuomittiin terroristeiksi ja teilattiin drone-iskuilla presidentin hyväksynnän jälkeen.  Samaa menettelyä noudatti myös presidentti Trump, joka määräsi tammikuussa 2020 eliminoimaan iranilaisen kenraalin Qasem Soleimanin, jonka Yhdysvaltain drone tappoi Bagdadin lentokentällä. Samanlaisia ​​Yhdysvaltain drone -hyökkäyksiä on "laillisesti" hyväksytty Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Pakistanissa, Somaliassa, Syyriassa ja Jemenissä.

Presidentti Bidenin valtuutuksen perusteella viimeisin dronemurha tehtiin 29. elokuuta Kabulissa. New York Timesin (10. syyskuuta) tekemässä tutkimuksessa havaittiin, että autossa (jota seurasi pitkään tuhansien kilometrien päässä istuva drone -lentäjä) ei ollut räjähteitä vaan vesisäiliöitä. Hellfire –ohjus, joka  ammuttiin autoon ​​tiheästi asutulla alueella, tappoi kymmenen siviiliä, joista seitsemän oli lapsia.
 
YK  ja sen oikeus, joka antaa Yhdysvalloille veto-oikeuden tai luvan tappaa kenet vain, missä vain ja milloin vain, on liian rankkaa vaiettua faktaa..

Myös presidentti Tarja Halonen, joka oikoi aikoinaan Bushin kravattia ja lupasi Suomen apua Afganistanin laittomiin sotatoimiin, on vastuussa.  Nyt sitten YK:n pääsihteeri Antonio Guterres vetoaa valtioihin, jotta Afganistan saisi kipeästi tarvitsemaansa apua. 11 miljoonaa afganistanilaista tarvitsee ruoka- ja muuta humanitaarista apua.  Vuosikymmeniä jatkuneen sodan jälkeen edessä on hengenvaarallisin aika. 
Saako Afganistanin kansa oikeutta, vai pääseekö Yhdysvallat Nato-liittolaisineen kuin koira veräjästä ?
 
 
 
Kukahan kysyisi YK:n pääsihteeriltä, miksei yksikään maa, yksikään kansa, eikä yksikään ihminen ole enää turvassa missään ?
Kuka laittaa YK:n täysremonttiin ja varmistaa toimivat kansaninväliset oikeusjärjestelmät sotarikostuomioistuimineen edistämään kansainvälistä Rauhaa ? 



lue lisää:

 

 

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti