perjantai 16. heinäkuuta 2021

Intia vaatii rokotepetoksiin syyllistyneille kuolemanrangaistusta

 - Voittaako oikeus ja totuus, vai jatkuuko pikkuruisen globalistieliitin maailmanvalta ja rokotetyrannia vielä pitkään ?   
 
- Saadaanko valtamedia, petolliset viranomaiset ja muut rikolliset vastuuseen ?

Globaalikapitalismi alkoi jo 100 vuotta sitten, kun John D. Rockefeller teki koko maailmasta öljyriippuvaisen edistämällä autoja ja ylikansallista kauppaa.

Rockefeller bisnesmiehenä ymmärsi myös öljypohjaisten synteettisten lääkkeitten voittomarginaalit. Kaveri lobbasi asiantuntijoita syrjäyttämään perinteiset hoidot ja homeopaattisen lääketieteen. Ihmisille luotiin vaihtoehdoton riippuvuus ylihinnoiteltuihin lääkkeisiin ja sairaaloihin, samalla kun alan yliopistoja ja muita tutkimuslaitoksia tuettiin rikkaitten hyväntahtoisuudella, jolloin varallisuuden lähteistä tuli vaiettu salaisuus. Lääkkeitten tehtävä ei enää ole tarkoitus edes parantaa, riittää, että niihin luodaan riippuvuus, kuten huumeisiin.

Rockefeller oli kyltymättömän ahneuden guru, monopolipeluri ja globaali finanssinero, joka omistaa sukuineen nyt yhdessä Rotschildien kanssa lähes kaiken maailman varallisuuden.

Nykyisistä maailman yksityisistä hyväntekijöistä kuuluisin on Rockefellerin uskollinen oppilas Bill Gates, joka otti hallinnan myös päivittäisistä kokemuksistamme jo vuonna 1985 Windowsilla ja Microsoft Wordilla.  Nyt tämä Maailman terveysjärjestöä WHO:ta anteliaasti rahoittava hyväntekijä on luonut globaalin imperiumin yhdistämällä Big Pharman synteettisen rokotefasismin uudet tekniikat palvelemaan myös digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia ihmisen hybridisoimiseksi palvelemaan neljättä teollista vallankumousta ja Big Techin armotonta yksinvaltaa eugeniikan ja väestönhallinnan varmistamiseksi pienen eliitin tahtotilaan…

Espanjalaisessa tutkimuslaitoksessa on vastikään selvinnyt, että mRna rokotteet sisältävät myös grafeiinia, myrkkyä, jonka avulla voidaan tunnistaa/hallita elimistön sähkömagneettisia taajuuksia. Eipä ihme, että magneetit pysyvät rokotekohdissa !?

Kommunistit hallitsivat totalitaarisella komennolla: - rikkailta otettiin, köyhille annettiin. Globalistien komentovallassa köyhiltä otetaan ja rikkaille annetaan. 
- Onko kukaan selvittänyt, kuka luo mm. Euroopan valtavat miljardielvytykset ja kenen etua valtava velkaongelma hyödyttää ?
 
Big Tech, digitalisaation vallankumous ja valtamedia ovat heikentäneet kansalaisten itsesuojeluvaistoa ja ajattelua jo vuosikymmenten ajan. Siksi vieläkin luotetaan virallisiin auktoriteetteihin ja tiedotusvälineisiin, vaikka kyseessä olisi massiivinen petos tai hirvittävä rikos koko ihmiskuntaa vastaan. 
- Oliskos aika herätä ?

Virtuaalinen Covid-19 pandemia oli erittäin helppo suunnitella ja toteuttaa jo vuosia sitten, koska yksi ja sama taho omistaa tiedotusvälineet ja luo uutislähteet rahoittamiensa instituutioidensa ja yliopistojen asiantuntijoiden avulla. 

 

 Näkyykö valoa ihmiskunnan ahdinkoon ?

Mv-lehti.net uutisoi 16.7.21, että mm.,  Bill Gates, Tedros Adhanom, Anthony Fauci ja Mark Zuckerberg voidaan tuomita kuolemaan Intiassa, jos suuri rikosjuttu heidän vastuistaan pandemiahuijauksesta onnistuu / https://mvlehti.net/2021/07/16/pandemia-salaliitosta-syytettyna-mm-gates-fauci-zuckerberg-oikeusjuttu-voi-johtaa-globalistieliitin-kuolemantuomioihin-intiassa/
 

Intian asianajajaliitto on jättänyt kanteen, jonka perustelussa intialaiset kärsivät samoista sensuurin, ”narratiivin” ja tieteellisen tiedon tukahduttamisen vaikutuksista kuin muissa maissa.

Pääsyyte salaliitosta syytettyjä vastaan ?

Pääsyytetty Bill Gates ja hänen liittolaisensa Gavissa (Global Alliance for Vaccines and Immunization) juonivat juonen luodakseen kiinteät markkinat rokotteilleen ja muille lääkkeilleen, ja tässä juonessa he liittyivät muihin syytettyihin.

Muut ovat Dr. Anthony Fauci, lääketieteellinen johtaja ,Yhdysvaltain presidentin neuvonantaja, Mr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, pääjohtaja WHO, Dr. Soumya Swaminathan, tieteellinen johtaja WHO, Mark Zuckerberg, toimitusjohtaja Facebook, Jack Dorsey, toimitusjohtaja Twitter, Steve Chen, Chad Hurley, ja Jawed Karim, YouTube (Google), Arvind Kejriwal, Chief Minister, Delhi ja muut nimetty liitteessä T13 tai ne, joita voitaisiin syyttää täyden tutkimuksen jälkeen.

Kohdasta 26.3 voimme lukea, että vastaajat syyllistyivät julkiseen tekoon salaliiton mukaisesti. Heitä syytetään tekojen toimeksiannoista ja laiminlyönneistä joita ovat:

 1. Luomalla vääriä tietoja;
 2. Todelliset tiedot hävitettiin ja peitettiin epärehellisesti;
 3. Vääristeltyjä aineellisia tosiasioita;
 4. Luomalla kerronnan ja juonen;
 5. Toteuttamalla ”harkittuja” käytäntöjä YouTubessa, Twitterissä, Facebook, jne.; tukahduttamalla totuus ja estämällä todellisen tiedon levittäminen;
 6. Tukahduttamalla alkuperäistä ja tieteellistä tietoa alustoilla, kuten YouTube, Twitter ja muut perusteella ”vääriä käytäntöjä ja termejä”, jotka ovat vastoin tiedettä;
 7. Julkaisemalla vääriä ja sponsoroituja ”faktantarkistuksia”, jotka olivat ristiriidassa totuuden kanssa ja siten sekoittivat yleisön mielet; sen tarkoituksena oli lannistaa ihmisiä, tiedemiehiä ja lääkäreitä, joilla on tieteellistä tietoa;
 8. Onnistuivat ”sitouttamaan” monien maiden valtion terveysviranomaiset laatimaan politiikkaa ja sääntöjä niiden myöhempien tavoitteiden mukaisesti;
 9. Johtavat ihmiset kuolemaan varmistamalla, että he eivät saa tai saa helposti saatavilla olevia, turvallisia ja edullisia lääkkeitä, kuten ivermektiiniä, hydroksiklorokiinia, D3-vitamiinia jne.ja Ayurvedisiä ja naturopaattisia hoitoja;
 10. Luomalla pelkoa ihmisten mielissä, että rokote voitaisiin esittää ainoana vaihtoehtona hoitaa ja siten pelastaa ihmisiä; näin helpotetaan tietä kohti emergency use authorisation (USA) hyväksymättömään rokotteeseen;
 11. Poistettu tiedot rokotteen vaarallisista vaikutuksista sekä monien sen vaikutuksia peittävien ”ad hoc” – lääkkeiden käytöstä;
 12. Harhaanjohtavat, salatut tai karsitut tiedot rokotteen tehottomuudesta ja monien ihmisten ja monien lääkäreiden kuolemasta. Eivät raportoi rokotteiden aiheuttamista kuolemista.
 13. Yrittivät retoriikan avulla toimia todellista tiedettä vastaan, toisin sanoen, valetiedettä käytettiin älyllisen epärehellisyyden ja näennäistieteellisien salaliittoteorioiden kautta;
 14. Lisäksi salaliiton päämies ja Rokoteliiton johtaja Bill Gates on aiemmin tuomittu laittomista ja luvattomista rokotuskokeista sekä kahdeksan tytön kuoleman aiheuttamisesta. Intian Rajya Sabhan parlamentaarinen komissio suositteli jo 72. raportissaan 28.08.2013 oikeustoimia Bill & Melinda Gatesin säätiön hallituksen jäseniä, ICMR: n virkamiehiä ja muita henkilöitä vastaan syyttäen useita virkamiehiä näistä hirvittävistä rikoksista ihmisyyttä vastaan;
 15. Kaikki syytetyt olivat ja ovat tietoisia siitä, että he aiheuttavat tehtäviensä ja laiminlyöntiensä kautta miljoonien viattomien ihmisten kuoleman. He valitsivat kuitenkin rahan inhimillisten arvojen sijaan. He ovat ihmiskunnan rikollisia. He ovat syyllistyneet kansanmurhaan. He tekivät kylmäverisesti joukkomurhia;
 16. He veivät tavallisen ihmisen elannon ja muuttivat köyhien elämän helvetiksi. Salaliittojensa vuoksi monet ihmiset, jotka selvisivät hengissä ottamalla myrkyllisiä lääkkeitään, kärsivät nyt vakavista sivuvaikutuksista, jotka ovat tehneet heidän elämästään kurjaa.
 17. He eivät ansaitse myötätuntoa eivätkä hemmottelua. Muuten se on epäoikeudenmukaista kaikkia uhreja ja vääryyttä koko ihmiskuntaa kohtaan.

 

Vähimmäisrangaistus tässä tapauksessa on:

A. Kuolemanrangaistus
sekä
B. Kaiken irtaimen ja kiinteän omaisuuden takavarikointi ja sen oikeudenmukainen jakaminen kaikille maailman kansoille.

Rikosilmoituksen 2. kohdassa mainitaan myös muita tärkeitä kysymyksiä, mutta ne noudattavat samoja perusteita, kuten PCR-testien kyseenalaistamista, sensuuria ja lääkäreiden mahdottomuudesta keskustella sosiaalisessa mediassa ilman sensuurin vaaraa.

Rikosilmoitus jätettiin 1 päivänä heinäkuuta 2021, ja Intian Asianajajaliitto lähetti Dipali Ojhan allekirjoittaman edustuskirjeensä, jossa se pyysi Intian pääministeriä ja sisäasiainministeriä ryhtymään toimiin HRSC:n rikosilmoituksen johdosta.

Koko täydellinen kanne on saatavilla PDF-tiedostona alla olevassa linkissä.

Lähde: Alerta Digital

 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti