maanantai 5. heinäkuuta 2021

Rokotukset tuhoavat immuniteetin

Iso Britannian hallituksen raportointijärjestelmä julkaisi 1.7.2021 Covid-rokotteiden haittavaikutuksista seuraavaa : 1 007 253 loukkaantumista ja 1 403 kuolemaa.

Raportti kattaa ajanjakson 9. joulukuuta 2020 - 23. kesäkuuta 2021 kerätyt tiedot kolmesta kokeellisesta COVID-rokotteesta: - Pfizer, AstraZeneca ja Moderna,  joita tällä hetkellä käytetään Isossa-Britanniassa 
 
Tässä erittelyt kolmesta pistoksesta : 
 
AstraZeneca: 936 kuolemantapausta ja 762 706 loukkaantumista. ( Lähde .)

Pfizer- BioNTech 439 kuolemaa ja 223 404 loukkaantumista. ( Lähde .)

Moderna: 5 kuolemaa ja 18 548 loukkaantumista. ( Lähde .)

Määrittelemättömät COVID-19-injektiot: 23 kuolemaa ja 2 595 loukkaantumista. ( Lähde .)

 

Delta-variantti tappaa rokotettuja 
Public Health Englandin; PHE, julkaisemat tiedot osoittavat, että Delta-variantista johtuvien väitettyjen kuolemien määrä on suurin niiden joukossa, jotka ovat saaneet kaksi rokoteannosta. 
 
PHE:n raportti paljastaa, että 62% väitetyistä Covid-kuolemista on rokotettuja.

Delta-varianttiin väitetysti kuolleiden rokottamattomien ihmisten osuus PHE-tietojen mukaan oli vain 37% kaikista väitetyistä Covid-kuolemista.
PHE paljasti myös kuinka pelottavan vaarallinen Delta-variantti on heidän raportissaan. Taulukko 2 osoittaa meille, että Delta-variantin tapauskuolemien määrä on tähtitieteellinen 0,1%. Kuka huijaa ? 
 

Rokotehuijaus jatkuu 
Jo nyt julkaistujen raporttien mukaan rokotteiden haitat ovat suuremmat kuin hyödyt. Rokotukset olisi heti lopetettava ja poliitikkojen puuhastelu rokotebisneslobbareina kriminalisoitava !?

 
Rokoteasiantuntijan hätä   
Rokoteasiantuntija Geert on varoittanut  koko maailmaa siitä, miten nämä uudet ja täysin vääränlaiset koronarokotteet toimivat suoraan lähtölaukauksena sille, että entistä vaarallisempia virusvariantteja tulee kehittymään nimenomaan näiden rokotteiden käytön seurauksena. Nämä vääränlaiset rokotteet avaavat ovet koko ihmiskuntaa uhkaavalle ennennäkemättömän mittaluokan katastrofille ja aiheuttavat jopa merkittävän uhan koko ihmiskunnan olemassaololle!

Tässä Geertin haastetteluvideossa on suomenkielinen teksti. Jos pelkäät totuutta, jätä video katsomatta:  

Videolla Geert kertoo, kuinka nämä uudet rokotteet käytännössä lamaannuttavat ihmisen oman immuunipuolustuksen toiminnan niistä seuraavien spesifien vasta-aineiden myötä, joita ihmisessä alkaa näiden rokotteiden myötä syntymään. Nämä spesifit pitkäikäiset vasta-aineet peittoavat ihmisen omat paljon laajemmalla skaalalla toimivat luonnolliset vasta-aineet ja saavat aikaan sen, että ihmisen oma puolustuskyky ei kykene enää reagoimaan ollenkaan tuleviin virusmuunnoksiin. Näin ollen ihminen jää lopulta täysin ilman suojaa kaikkia tulevia koronavirusmutaatioita vastaan samalla, kun tätä koronavirusta ajetaan Geertin mukaan yhä vaarallisemmaksi virukseksi kaikkien näiden vääränlaisten rokotteiden todella vastuuttoman massakäytön myötä. 

Todellisena ongelma ei ole tässä nyt enää edes yksittäisten ihmisten kuoleminen tähän rokotteeseen, vaan se, että me autamme itse tätä virusta kehittymään tappavaksi näiden vääränlaisten rokotteiden seurauksena. Geertin huoli on, että virus voi tulla pian niin tappavaksi, että emme voi enää tehdä mitään sen pysäyttämiseksi. 

Suomessa THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek on lobannut rokotuksia kuukausitolkulla. Hän on puolustanut AstraZenegaa, vaikka monet maat lopettivat sen kuolemantapausten seurauksena.  Arvon ylilääkäri ei itse ole ottanut rokotetta, koska hän on kuulemma sairastanut taudin. 

Suomessa ei mitata kansalaisten vasta-aineita, joilla kansakunnan laumasuoja voitaisiin selvittää.  

Pcr-testien käyttäminen ei anna luotettavaa tietoa ja tuloksia on helppo manipuloida pelko- ja rokotuskamppanjan ylläpitämiseksi yhä nuorempiin ikäluokkiin. No eipä ihme,
 
Hanna Nohynek istuu tukevasti Maailman terveysjärjestö WHO:n MRA- rokotteita lobbaavassa komiteassa, jonka rahoittaa yksityinen hyväntekijä Bill Gates. Suomen valtamedia vaikenee, korppi ei korpin silmää noki.


 Toukokuussa 2021 ilmoitettiin, että Covid-19-rokotteet olivat luoneet vähintään yhdeksän uutta miljardööriä, mm. Modernan toimitusjohtajasta Stehane Bancelista ja BioNTechin Ugur Sahinista.
 
Molempien toimitusjohtajien arvo oli silloin noin 4 miljardia dollaria. Kiinan CanSino Biologicsin johtajista ja Modernan varhaisista sijoittajista on myös tullut miljardöörejä.

Vaikka yhdeksän uuden miljardöörin arvo on yhteensä 19,3 miljardia dollaria, rokotteet rahoitettiin suurelta osin julkisilla varoilla. Esimerkiksi CNN: n toukokuun 2021 raportin mukaan BioNTech sai Saksan hallitukselta 325 miljoonaa euroa rokotteen kehittämiseen. Yhtiö teki 1,1 miljardin euron nettovoiton vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, mikä johtui suurelta osin Covid-19-rokotteen myynnin osuudesta, verrattuna viime vuoden vastaavan ajanjakson 53,4 miljoonan euron tappioon.

Modernan Covid-19-rokotemyynti oli 1,7 miljardia dollaria tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana, ja sillä oli ensimmäinen kannattava vuosineljännes. Modernan odotetaan tuottavan Covid-19-rokotetuottoja 13,2 miljardia dollaria vuonna 2021. Yritys sai miljardeja dollareita rahoitusta Yhdysvaltojen hallitukselta rokotteen kehittämiseen.

Big Pharmalla on kaikki syyt säilyttää kuolemaan johtavan maailmanlaajuisen pandemian käsite ja lisätä rokotteiden tehokkuutta ja tarvetta. Ja sillä on yhdessä hallituksen ja WHO: n kanssa työskentelevien avustajiensa kanssa kaikki syyt aliarvioida vaihtoehtoisia ja epäilemättä tehokkaampia hoitoja, kuten Ivermektiini.

Sadat tukijat ja tiedemiehet ovat kyseenalaistaneet hallituksen ja WHO: n strategian ja  kiinnittäneet huomiota COVIDin aiheuttamiin äärimmäisen mataliin riskeihin väestön suurimmalle osalle. 

Miljardit rokotetut ihmiset on alistettu palvelemaan rokotebisneksen koekaniineina. He vammautuvat tai kuolevat, samaan aikaan kun äärimmäisen korruptoitunut rokotebisnes tekee miljadivoittoja valtamedian ja globalistihallitusten tuella.
 
- Kuolema kuittaa univelat.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti