lauantai 17. heinäkuuta 2021

Milloin THL vastuuseen rokotekuolemista ja tuhansista vammautuneista

 
Fimean haittavaikutusilmoituksista selviää 13.7.21, että lähes 100 suomalaista on kuollut ja yli 8000 saanut vammoja koronarokotteista. Valtamedia ei edes uutisoi hälyttäviä tietoja. 

Kaikki kritiikki ja muut terveysammattilaiset on edelleen bannattu, samaan aikaan kun lääkärien ja asianajajien rivit tiivistyvät ympäri maailmaa vaatimaan tuomioita globaalista rokotehuijauksesta.
Intian asianajajat, 1.3 miljardisen kansan puolesta ovat jo aloittanut rikosoikeudenkäynnit, joissa vaaditaan maailman johtavien instituutioiden jäsenille kuolemanrangaistusta.

Samaan aikaan kun maailmalta tihkuu yhä hälyttävämpiä tietoja rokotteiden sisältämistä myrkyistä ja pitkäaikaisvaikutuksista, lähetin 14.7.2021 THL:n ylilääkärille Hanna Nohynekille kanadalaisen lääkärin linkin spostissa ja pyysin kommenttia pahenevasta rokotekatastrofista:

https://mvlehti.net/2021/07/14/tohtori-charles-hoffe-mrna-piikitykset-tappavat-parissa-vuodessa-suurimman-osan-rokotetuista-video/ 

Arvoisa ylilääkäri !

Tieto luo tuskaa...
- Miten THL kommentoi viimeisimpiä tilannearvioita rokotuskatastrofista ?
- kommentoiko mitenkään ?

Hanna Nohynek vastasi samana iltana :

Hyvä Sinikka Tyynelä,

hyvään tieteelliseen tapaan kuuluu julkaista havainnoista käytetyt materiaalit, metodit ja tulokset kriittisine diskussioineen tutkimuksen vahvuuksista ja heikkouksista, jotka alistetaan vertaisarvioinnille.

Tämä kyseinen tohtori ei ymmärtääkseni ole julkaissut havaintojaan tieteellisen näytön vaatimalla tavalla, enkä sen vuoksi minä sen paremmin kuin THLkaan voi suhtautua näihin väittämiin toivomallasi tavalla.

Pahoitellen, terveisin HN

No. mitäpä muutakaan THL voi enää tehdä, kun ensin hutkitaan ja sitten vasta tutkitaan. Tutkimusvaiheessa olevat koronarokotteet ovat saaneet vasta hätäkäyttöluvan, jonka turvin rokotebisnes on myrkyttämässä koko ihmiskuntaa. Koko ihmiskunnan rokotetutkimus päättyy vasta 2023. Samaan aikaan globalistieliitin otteet kovenevat, kun mm. Ranska ja Kreikka ovat siirtymässä pakkorokotuksiin. Rokottamia jahdataan samalla tavalla kuin juutalaisia natsien vainoissa. Yhdysvalloissa partiot kulkevat ovelta ovelle.

 

Ne, jotka eivät luovu henkilökohtaisesta itsemääräämisoikeudesta löytävät kyllä somesta entistä enemmän  tietoa, jos etsivät. 

Youtuben sensuroima Mikki Willisin ohjaama, vuosi sitten julkaistu yli tunnin kestävä Plandemic: Indoctornation elokuva sai vastikään kultamitalin parhaiden dokumenttielokuvien sarjassa. Euroopan itsenäisten filmintekijöiden palkinto, EIFA päätetään kansainvälisen 15-henkisen raadin toimesta.

Olen linkittänyt elokuvan tähän, valtamedian, THL:n ja maan globalistihallinnon katsottavaksi. Nyt on vihdonkin ryhdyttävä tositoimiin maailmanlaajuisen rokotuskatastrofin ja kansanmurhien lopettamiseksi.

 

Elokuva:  
Reilun tunnin mittainen elokuva on tekstitetty suomeksi koronarealistien sivuilla. Kiitos !
 
 
Vaikka Suomen ylin virkamiesjohto on pessyt kätensä rokotteiden haittavaikutuksista, Covid Ethicsin lääkärit eivät vaikene.
He ovat kirjoittaneet jo kolme avointa kirjettä Euroopan lääkevirastolle Covid-19-rokotevaaroista. Noissa kirjeissä lääkärit ovat vaatineet todisteita siitä, että hyytymisen, verenvuodon ja verihioutaleiden pokkeavuuksien riskit on asianmukaisesti suljettu pois laillisissa empiirisissä tutkimuksissa ennen rokotteiden käyttöä. 
Lääkärit ovat ennakoineet hyytymisestä johtuvat kuolemat ja haitat ja varoittavat näistä vaaroista ennen kuin verihyytymät johtavat suspensioon ympäri maailmaa.

Ensimmäinen kirje lähetettiin sähköpostilla 28. helmikuuta ja toimitettiin käsin 1. maaliskuuta, löytyy  täältä . EMA: n vastaus 23. maaliskuuta löytyy  täältä . Lääkäreitten vastine 1. huhtikuuta  täällä on tiivistetty lehdistötiedotteeseen  täältä . Viimeisimmässä kirjeessä varoitettiin, että "aivoverisuonien sinusitromboosin (CVST) kardinaaliset oireet, jotka hallitsevat COVID-19-rokotteiden haittavaikutusten luetteloa", on  täällä .

 

Covid Ethics – lääkärien allekirjoitukset tiedoksi myös Suomen THL:lle ja valtamedialle ennen kuin on liian myöhäistä:

 

Professori Sucharit Bhakdi, lääketieteellisen mikrobiologian ja immunologian emeritusprofessori, entinen puheenjohtaja, Lääketieteellisen mikrobiologian ja hygienian instituutti, Mainzin Johannes Gutenbergin yliopisto (lääkäri ja tutkija) (Saksa ja Thaimaa)

Tohtori Marco Chiesa, MD FRCPsych, konsulttipsykiatri ja vieraileva professori, University College London (lääkäri) (Iso-Britannia ja Italia)

Tohtori C Stephen Frost BSc MBChB, diagnostisen radiologian asiantuntija, Tukholma, Ruotsi (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta ja Ruotsi)

Tohtori Margareta Griesz-Brisson, konsulttineurologi ja neurofysiologi (opiskeli lääketiedettä Freiburgissa Saksassa, neurologian erikoiskoulutus New Yorkin yliopistossa, neurofysiologian apuraha Mount Sinai Medical Centerissä New Yorkissa; farmakologian tohtori, joka kiinnostaa erityisesti kroonista matala neurotoksikologia ja ympäristötekijöiden vaikutukset aivojen terveyteen), lääketieteellinen johtaja, Lontoon neurologian ja kivun klinikka (lääkäri ja tutkija) (Saksa ja Iso-Britannia)

Professori Martin Haditsch, tohtori, hygienian ja mikrobiologian asiantuntija (Itävalta), mikrobiologian, virologian, epidemiologian / tartuntatautien asiantuntija (Saksa), tartuntatautien ja trooppisen lääketieteen erikoislääkäri, lääketieteellinen johtaja, TravelMedCenter, Leonding, Itävalta, lääketieteellinen Johtaja, Labor Hannover MVZ GmbH (lääkäri ja tutkija) (Itävalta ja Saksa)

Professori Stefan Hockertz, toksikologian ja farmakologian professori, rekisteröity eurooppalainen toksikologi, immunologian ja immunotoksikologian asiantuntija, toimitusjohtaja tpi consult GmbH. (Tutkija) (Saksa)

Tohtori Lissa Johnson, BSc BA (media) MPsych (Clin) PhD, kliininen psykologi ja käyttäytymistieteilijä, asiantuntija julmuuden, kidutuksen, kollektiivisen väkivallan ja propagandan sosiaalipsykologiassa, entinen ammatillisen elimen yleisen edun neuvoa-antavan ryhmän jäsen (psykologi) (Australia)

Professori Ulrike Kämmerer, tohtori, kokeellisen lisääntymisimmunologian ja kasvainbiologian apulaisprofessori Würzburgin yliopistollisen sairaalan synnytys- ja gynekologian osastolla, Saksa, koulutettu molekyylivirologi (tutkintotodistus, väitöskirja) ja immunologi (kuntoutus), jatkaa aktiivista laboratoriota tutkimus (molekyylibiologia, solubiologia) (tutkija) (Saksa)

Apulaisprofessori Michael Palmer, kemian laitos (opiskellut lääketiedettä ja lääketieteellistä mikrobiologiaa Saksassa, opettanut biokemiaa vuodesta 2001 nykyisessä yliopistossa Kanadassa); keskittyä farmakologiaan, aineenvaihduntaan, biologisiin kalvoihin, tietokoneohjelmointiin; kokeellinen tutkimus keskittyy bakteerimyrkkyihin ja antibiooteihin (daptomysiini); on kirjoittanut biokemiallisen farmakologian oppikirjan, Waterloon yliopisto, Ontario, Kanada (lääkäri ja tutkija) (Kanada ja Saksa)

Professori Karina Reiss, tohtori, biokemian professori, Kielin Christian Albrechtin yliopisto, solubiologian asiantuntija, biokemia (tutkija) (Saksa)

Professori Andreas Sönnichsen, yleislääketieteen ja perhelääketieteen professori, Yleislääketieteen ja perhelääketieteen osasto, Kansanterveyskeskus, Wienin lääketieteellinen yliopisto, Wien (lääkäri) (Itävalta)

Tohtori Wolfgang Wodarg, keuhkojen ja keuhkoputkien sisätautien, hygienia- ja ympäristölääketieteen, epidemiologian ja kansanterveyden asiantuntija; Euroopan neuvoston parlamentaarisen edustajakokouksen kunniajäsen ja entinen Euroopan neuvoston parlamentaarisen edustajakokouksen terveysvaliokunnan päällikkö; entinen parlamentin jäsen, Saksan liittopäivätalo; Aloittaja ja tiedottaja tutkimuskomissiolle '' etiikka ja laki modernissa lääketieteessä ''; Kirjoittaja ja yliopistonlehtori (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Michael Yeadon, BSc (Yhteiset arvosanat biokemiassa ja toksikologiassa) Ph.D. Perustaja ja toimitusjohtaja, Ziarco Pharma Ltd; Riippumaton konsultti (tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta

...

Tohtori Reem Abu-Sbaih, DO, osteopatian tohtori, apulaisprofessori Osteopaattinen manipulatiivinen lääketiede / neuromuskuloskeletaalinen lääketiede (lääkäri) (USA)

Tohtori Adriana Reyes Agudelo, MD, kirurgi (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Véronique Ahari, yleislääkäri (lääkäri) (Ranska)

Tohtori Maria José Martínez Albarracín, lääketieteen ja kirurgian kandidaatti, lääkäri ja kliinisten diagnostiikkaprosessien professori, erikoistunut kliiniseen analyysiin (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Alicja Alda, yleislääkäri ja korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri (lääkäri) (Norja)

Tohtori Fernando Ania, ND, Naturopathic Doctor (Kanada)

Tohtori Carmen Soler Arnedo, kirurgi, yleislääketiede (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Lenn-Adolph D. Arre, FDIU, entinen molekyylibiologian ja mikrobiologian apulaisprofessori, San Bedan yliopisto, Manila (tutkija) (Filippiinit)

Tohtori Mario Cabrera Avivar, kansanterveysasiantuntija, entinen Pan American Health Organisation, Maailman terveysjärjestön Amerikan alueellisen toimiston (OPS / OMS) (lääkäri) (Uruguay) konsultti

Rena Bartolettti, proviisori, aiemmin General Pharmacy Inspectionate, Registration Service Medicines, Federal Public Health and Safety Authority (Pharmacist) (Belgia)

Tri Gabriela Bachmann, yleislääketiede, erikoistunut lapsiin ja nuoriin (lääkäri) (Itävalta)

Elizabeth Bastian, BSc (genetiikka ja mikrobiologia), MDCM, perhelääketiede, onkologian lääkäri, palliatiivisen hoidon alalääkäri (lääkäri) (Kanada)

Tohtori Pedro López Bastido, hammaslääkäri (lääkäri) (Espanja)

Tohtori professori Mila Aleckovic Bataille, erikoistunut psykiatriaan, psykologiaan ja antropologiaan (lääkäri ja yhteiskuntatieteilijä) (Ranska, Serbia)

Tohtori Michael D Bell, MB, ChB (1978 Edinburgh) MRCGP (1989), yleislääkäri (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Reuben P.Bell, DO, MS, MDiv, PhD, osteopaattinen perhelääkäri vuodesta 1982, kandidaatin ja maisterin tutkinnot eläintieteessä, aiemmin biologian professori (mukaan lukien molekyyligenetiikka ja kehitysbiologia), M.Div. ja tohtori teologisissa tutkimuksissa kiinnittäen huomiota tieteen ja uskonnon kysymyksiin (lääkäri ja tiedemies) (USA)

Tohtori Francisco Lacruz Bescos, tohtori, konsulttineurologi, erityiskoulutus ja omistautuminen neuroimmunologiaan ja multippeliskleroosiin (eläkkeellä) (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Thomas Binder, erikoistunut kardiologiaan ja sisätautiin, immunologian ja virologian opinnäytetyö, 32 vuoden kokemus akuutin hengitystiesairauden diagnosoinnista ja hoidosta (lääkäri) (Sveitsi)

Sarah Binns, MA VetMB, MS, MRCVS, MSc, PhD, DipLSHTM, Entinen eläinlääketieteellinen tartuntatautien epidemiologi (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Rainer Bliefert, hammaslääkäri (Sveitsi)

Tohtori Michael Brandner, tohtori Med. (Lääkäri) (Germay)

Tohtori Rachel Brown, MBChB, LLM (lääketieteellinen laki ja etiikka), MRCPsych CFMP, psykiatri-konsultti (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Roxana Bruno, immunologian tohtori, biokemian, immunologian, neuroinmunologian ja genetiikan tutkija (tutkija) (Argentiina)

Tohtori Elizabeth Burton, MBChB, yleislääkäri (eläkkeellä) (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Natalia Prego Cancelo, lääkäri, yhteisö- ja perhelääketieteen erikoislääkäri, perustanut "Médicos por la Verdad" (totuuden lääkärit) maailmanlaajuisesti, lääkäreiden foorumi yli 17 maassa (lääkäri) (Espanja)

Professori David P.Capper, sisätautilääke, sairaala- ja palliatiivilääketiede, professori ja puheenjohtaja, Kliinisten tieteiden osasto, palliatiivisen hoidon johtaja (lääkäri) (USA)

Tohtori Ronald S.Carlsson, AB Chem / Bio, DDS, hammaslääkäri (USA)

Tohtori Rafael Reinoso Casado, perhe- ja yhteisölääketiede (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Alexandra Henrion Caude, tutkija, tohtori molekyylibiologiassa ja genetiikassa, keskittyminen epigeneettisissä tutkimuksissa ja koodaamattomissa RNA: ssa ja mitokondrioissa, keskittyminen yksinkertaisiin, kestäviin eettisiin, edullisiin ratkaisuihin terveydenhuollon ja One Health -yrityksen palveluksessa, SimplissimA-tutkimuslaitoksen toimitusjohtaja, entinen johtaja tutkimuksen ranskalainen NIH (eläkkeellä), Circle for Innovation Galienin jäsen (Ranska), IDF: n eettisen avaruuskomitean jäsen, Eisenhower-stipendiaatti Multination-ohjelmasta (tutkija) (Ranska ja Mauritius)

Tohtori Volker Christoffel, biokemian tohtori, prekliinisen kehityksen asiantuntija (tutkija) (Saksa)

Tohtori Vernon Coleman, MB, ChB, yleislääkärin johtaja (eläkkeellä) (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Isabella Cooper, BSc (Hons) biokemia, AFHEA, AMRSB, AfENDO, tohtoritutkija, erikoisalat: hyperinsulinemia, levitetty intravaskulaarinen koaguloituvuus, mitokondrioiden molekyylibiologia ja syövän metabolia (tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Johan Corthouts, yleislääkäri (lääkäri) (Belgia)

Jonathan Jay Couey, apulaisprofessori, Pittin lääketieteellisen korkeakoulun tutkimustieteellinen tiedekunta, neurobiologian osasto, tutkimalla aivokuoren ja aivokuoren mikropiirejä promoottori- / tehostajavetoisella geeniekspressiolla (Scientist) (USA)

Tohtori David Critchley, filosofian kandidaatti, PhD, kliinisen tutkijan tutkija, jolla on yli 30 vuoden kokemus, mukaan lukien virologian ja immunologian projektit (tutkija) (Iso-Britannia)

Professori Barbara A Crothers, DO, apulaisprofessori, patologia, gynekologinen, rinta- ja sytopatologia (USA)

Tohtori Rita Darby, yleislääkäri (lääkäri) (Wales)

Tohtori Daniel de la Torre Llorente, biologian professori, biotekniikan ja kasvibiologian osasto, agronomian, elintarvike- ja biosysteemitekniikan korkeakoulu (ETSIAAB) Universidad Politécnica de Madrid (tutkija) (Espanja)

Tohtori John Day, MD, perhelääketiede (hallitus sertifioitu vuodesta 1990) (lääkäri) (USA)

Tohtori Hilde De Smet, yleislääkäri (lääkäri) (Belgia)

Tohtori Johan Denis, yleislääkäri (lääkäri) (Belgia)

Steven Depicker, yleislääkäri (lääkäri) (Belgia)

Tohtori Cindy de Villiers, MBChB, yleislääkäri (lääkäri) (Uusi-Seelanti)

Tohtori M.Doburg-van Kleffens, maisteri, tohtori, laboratoriolääketieteen (kliininen kemia) asiantuntija, Stichting Artsen Covid Collectiefista, itsenäisestä hollantilaisesta lääketieteen ammattilaisten kollektiivista (tutkija) (Alankomaat)

Tohtori Geanina Dragnea, synnytyslääkäri-gynekologi (lääkäri) (Romania)

Tohtori Doris Draehne, synnytys- ja naistentautien erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Nyjon Eccles, BSc, MBBS, MRCP, FT, toiminnallisen ja ympäristölääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Karin Eisfeld, molekyylibiologi, vanhempi sääntelyasioiden johtaja uusien lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden hyväksynnässä (tutkija) (Saksa)

Tohtori Blancan oletus Lario Elboj, silmälääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Espanja)

Erikoistutkija tohtori Kjetil H.Elvevold työskenteli vanhempana tutkijana Norjan sopimusjärjestössä (CRO), joka suoritti prekliinisiä kokeita lääketeollisuudelle (tutkija) (Norja)

Tohtori Andreas Emmert, mikrobiologian erikoislääkäri, päälääkäri Østfoldin sairaalasta, Norja (lääkäri) (Norja)

Merit Enckell, siv. Ing, tohtori, riippumaton tutkija, rakenteellinen terveydentilan seuranta ja kehittyvät tekniikat, aiemmin KTH Royal Institute of Technology (Scientist) (Ruotsi)

Tohtori Sonia Andrés Espallardo, psykiatri (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Radimé Farhumand, anestesiaasiantuntija (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Thomas Faulkner, MChiro, DC, toimitusjohtaja ja kiropraktikko (Iso-Britannia)

Susan Flett, psykiatrian, lastenpsykiatrian ja psykoterapian asiantuntija (puoli-eläkkeellä) (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Konstantinos Fountzoulas, lääketieteen tohtori, PGDiP Orth Eng., FEBOT, FRCS (Tr & Orth), konsultti-trauma ja ortopedikirurgi (lääkäri) (Englanti ja Italia)

Tohtori Paul Christian Friedl, silmälääkäri (lääkäri) (Itävalta)

Tohtori Carrie Ganek, MD, aikuisten psykiatria (lääkäri) (USA)

Tohtori Martin E Ganek, lääketieteellinen johtolääkäri (USA)

Tohtori Emanuel E.Garcia, MD (University of Pennsylvania School of Medicine, 1986), psykiatri (lääkäri) (USA)

Tohtori Parisi Giovanni, silmälääketieteen ja urheilulääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Italia)

Tohtori Hartmut Glossmann, emeritusprofessori, lääketieteen tohtori ja farmakologian / kliinisen farmakologian erikoislääkäri, Biokemiallisen farmakologian instituutti, Innsbruck (lääkäri ja tutkija) (Saksa)

Amparo de Luque González, hammaslääkäri (Espanja)

Tohtori Alexandra Efthimiadou Griva, lääkäri, luonnonlääketiedettä yli 40 vuoden ajan (lääkäri) (Kreikka)

Tohtori Maria-Myrto Griva, lääkäri, keskittyen erityisesti luonnonlääketieteeseen (lääkäri) (Kreikka)

Tohtori Kleanthis Grivas, tohtori, neurologi - psykiatri, kirjojen ja artikkeleiden kirjoittaja, totalitaarisen terapeuttisen valtion kirjoittaja (lääkäri) (Kreikka)

Tohtori Céline Guérin, neurotieteiden tohtori, mikrobiologian ja genetiikan maisteri (tutkija-lääkäri) (Ranska)

Tohtori Nicholas James Guntobon, MBBCh, BAO, LRCP, SI, yleislääkäri (lääkäri) (Malesia)

Tohtori Olga Petrovna Guzova, lastenlääkäri, ihotautilääkäri ja dermatopatologi (lääkäri) (Panama)

Tri Hans-Michael Hackenberg, perhelääkäri ja urheilulääketieteen erikoislääkäri (eläkkeellä) (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Roman Häussler, yleislääketiede (Itävalta)

Tohtori Jutta Heinrich-Nols, lääkäri ja kliininen farmakologi (lääkäri ja tutkija) (Saksa)

Julie Henrotte, laatujärjestelmän asiantuntija, yli 12 vuotta GSK Pharmassa (tutkija) (Belgia)

Tohtori Angel Ruiz-Valdepeñas Herreros, lääketieteen kandidaatti, Licenciado en Medicina por la Universidad de Murcia, perhe- ja yhteisölääketieteen erikoislääkäri, "Médicos por la Verdad" (totuuden lääkärit) -yrityksen perustaja maailmanlaajuisesti, lääkäreiden foorumi lisää yli 17 maassa (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Birgit Hörger, yleislääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Mignon Hugues, yleislääkäri (lääkäri) (Belgia)

Tohtori April M.Hurley, MD, perhelääkäri 35 vuotta (lääkäri) (USA)

William Ip, BSc. MIBMS, entinen NHS: n lääketieteellinen tutkija (mikrobiologian erikoislääkäri), yli 30 vuotta (Sicentist) (Iso-Britannia)

Tohtori Ciro Isidoro, luonnontieteiden tohtori ja lääketieteen tohtori, patologian professori, lääketieteen yksikkö, terveystieteiden laitos, Università del Piemonte Orientale, Novara (lääkäri ja tutkija) (Italia)

Tohtori Hervé Janecek, eläinlääkäri (Ranska)

Hannah Januszczyk, psykiatrinen apteekki (Englanti)

Jerzy Jaskowski, lääketieteen tohtori, tohtori, MS, yleiskirurgian, ympäristölääketieteen, fysiikan ja biofysiikan erikoisalat (eläkkeellä) (lääkäri ja tutkija) (Puola)

Tohtori Elisabeth Jenik, yleislääketiede, työterveys ja psykosomaattinen lääketiede (lääkäri) (Itävalta)

Tohtori Alain Joseph, yleislääketieteen asiantuntija (eläkkeellä) (lääkäri) (Ranska)

Tohtori Konstantinos Kakleas, MD, MRCPCH, MSc, PhD, lastenallergiakonsultti, Leicester Royal Infirmary Hospital (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori George Katsonis, homeopaattinen lääkäri (lääkäri) (Kypros)

Tohtori Hootan Kazemi, BDS-hammaskirurgi, maisteri (Distinc.) Kliininen biokemia, BSc (Hons) -fysiologia (yleishammaslääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Richard Kent MB BS, eläkkeellä oleva yleislääkäri (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Ingrid Kiesel, psykiatrian, psykoterapian ja yleislääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Alina Kislich, yleislääkäri, valmistunut Wienin lääketieteellisestä yliopistosta (lääkäri) (Itävalta)

Tohtori Wiltrud Kling, yleislääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Ewa Konik, sydänsiirtokardiologi (lääkäri) (USA)

Tohtori Doris Krien, apulääkäri, Günzburgin piirisairaala (lääkäri) (Saksa)

Brigitte Lacroix, kliininen PKPD- ja PBPK-mallintaja (lääketeollisuus), farmasian tohtori (Pariisin XI yliopisto), farmakometrian tohtori (Uppsalan yliopisto) (tutkija) (Ranska, Ruotsi)

Tohtori Andreas Lang (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Paul Laursen, dosentti, AUT-yliopisto (tutkija) (Uusi-Seelanti ja Kanada)

Tohtori Michael S Lavender, anestesiokonsultti (lääkäri) (Australia)

Tohtori Tess Lawrie, MBBCh, PhD, ohjeellinen metodologi ja todisteiden synteesiasiantuntija, The Evidence Based Medicine Consultancy Ltd: n johtaja, Bath UK. Kunniatutkija kuninkaallisessa sairaalassa, Bath UK (lääkäri ja tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Bronia Lee, MBBCh, MRCGP, eläkkeellä oleva yleislääkäri (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Katrina Lewis, lääketieteen kandidaatti, immunologian ja fysiologisen kemian kandidaatti, triple Board -sertifioitu (USA) anestesiologiassa, kipulääketieteessä ja toiminnallisessa lääketieteessä (lääkäri) (Etelä-Afrikka, USA)

Tohtori Derek Lohan, konsultti radiologi ja johtaja, Helix Radiology (lääkäri) (Irlanti)

Tohtori Ricardo Arriola López, yleislääketiede, (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Adele Lorigan, BSC (Chiro), kiropraktikko (Australia)

Tohtori Antje Lueg, silmälääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Thomas Ly, infektologi ja lastenlääkäri, erikoistunut trooppiseen lääketieteeseen, MedicalQM: n johtaja, lääketieteellisen laadun hallintaa ja potilasturvallisuutta käsittelevä ajatushautomo, tulevan kansainvälisen ihmisen patogeenisten tartuntatautien instituutin "InfectCore" (lääkäri) perustaja ( Saksa ja Thaimaa)

Tohtori Kulvinder S.Manik, MBChB, MA, LLM, MRCGP, GP (lääkäri) (Englanti)

Rosemarie Mayr, psykiatrian ja psykoterapeuttisen lääketieteen sekä lasten ja nuorten psykiatrian erikoislääkäri, ÖÄK-homeopatian tutkinto (eläkkeellä) (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Nathi Mdladla, apulaisprofessori ja ICU: n johtaja, tri George Mukharin akateeminen sairaala ja Sefako Makgathon yliopisto (lääkäri) (Etelä-Afrikka)

Tohtori Janet Menage, MA, MB, ChB, yleislääkäri (eläkkeellä) pätevä psykologinen neuvonantaja (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Niall McCrae, PhD, MSc, RMN, mielenterveystutkija, psykiatrinen sairaanhoitaja (Yhdistynyt kuningaskunta)

Professori Nathalie McDonell, tohtori, tohtori (ihmisgenetiikka), molekyyli- ja solubiologian professori (lääkäri ja tutkija) (Ranska)

Tohtori Ciaran Montague, MVB, MRCVS, Royal College of Veterinary Surgeons -sertifioitu eläinlääkäri, jolla on 25 vuoden yleislääkäri ja eläinlääkäri (eläinlääkäri) (N. Irlanti)

Tohtori Alistair J Montgomery, MB.ChB., MRCGP, DRCOG, NHS: n yleislääkäri (eläkkeellä) (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Sabine de Monvallier, yleislääkäri (lääkäri) (Ranska)

Tohtori Ines Mörbitz, yleislääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Amir Mortasawi, lääkäri ja kirjailija (Saksa)

Tohtori Jens Münch, neurologi, psykoanalyytikko ja psykosomaattisen lääketieteen ja trauman asiantuntija (lääkäri) (Ranska)

Tohtori Graeme Munro-Hall, BDS, hammaslääkäri (eläkkeellä), aloitti glutationin käytön C-vitamiinin kanssa ja myönsi kansainvälisen suulääketieteen ja toksikologian akatemian apurahan vuonna 1996 (hammaslääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Souha Nasreddine, lääkäri, Ob / Gyn, valmistunut Brysselin vapaasta yliopistosta, Belgia, kokonaisvaltainen gynekologia (Libanon)

Tohtori Meryl Nass, MD, BS Biology (MIT), sisätautien erikoislääkäri, keskittyen fibromyalgiaan, krooniseen väsymysoireyhtymään, Persianlahden sodan sairauksiin ja pernarutto rokotevammoihin. Ensimmäinen henkilö, joka osoittaa, että epidemia johtui biotaistelusta. Auttoi johtamaan koalitiota taistelussa pernarutto-rokotemandaateista ja kumoamaan rokotusluvan (Medical Doctor) (USA)

Tohtori Anthousa Nicolaidou, yleislääkäri ja kokonaislääkäri (lääkäri) (Kypros)

Akhmetzhanova Tamara Nikolaevna, terapeutti ja kardiologi, republikaaninen lääketieteellinen geneettinen keskus, Ufa (lääkäri) (Venäjä)

Tohtori Terezia Novotna, yleislääkäri, hätälääkäri ja anestesiologi koulutuksessa (lääkäri) (Itävalta)

Ole CG Olesen, kaksinkertainen erikoislääkäri yleiskirurgiassa sekä ortopedisessa kirurgiassa ja traumassa (lääkäri) (Tanska, Norja, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Carlos Muñoz-Caravaca Ortega, kirurgian tutkija, hätälääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Fatma Özguler, sisätautien, yleislääketieteen ja hätälääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Waltraud Parta-Kehry, biologi ja gynekologian ja lisääntymislääketieteen lääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Arun Kumar Patel, MBBS, MPH, MRCPH, FFPH, lääketieteellinen kansanterveysasiantuntija (eläkkeellä), NHS (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori E.Peters, sisätautien erikoislääkäri, endokrinologia, Stichting Artsen Covid Collectiefista, itsenäisestä hollantilaisesta lääketieteen ammattilaisten kollektiivista (lääkäri) (Alankomaat)

Tohtori Berber Pieksma, yleislääkäri (lääkäri) (Alankomaat)

Tohtori Cristina Pinho, gastroenterologi (lääkäri) (Portugali)

Tohtori Hélène Potrich, yleislääkäri (lääkäri) (Ranska)

Panagiotis Papaspyrou, ortopedian asiantuntija (Saksa)

Tohtori Fabio Quirici, Sveitsin lääkäriliitto (lääkäri) (Sveitsi)

Professori Denis Rancourt, PhD, tutkija, Ontarion kansalaisvapauksien yhdistys, jäsentutkija, PANDA (Pandemics Data & Analysis), eläkkeellä oleva entinen fysiikan professori Ottawan yliopistossa, jolla on asiantuntemusta ympäristö nanopartikkeleista, molekyylitieteestä, molekyylidynamiikasta, tilastollisista analyysimenetelmistä matemaattinen ja epidemiologinen mallinnus (tiedemies) (Kanada) ''

Tohtori Sabine Rauch, yleislääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Rafael Reinoso, perhe- ja yhteisölääketiede (lääkäri) (Espanja)

Tohtori Nicola Reiser, anestesia- ja tehohoitolääkäri, vanhempi lääkäri UMEÅ-yliopiston klinikalla (lääkäri) (Ruotsi)

Claudia Riempp, psykologi ja psykoterapeutti, terveyskasvatuksen asiantuntija (Saksa)

Tohtori Tred J Rissacher, DC, liikalihavuuteen ja diabetekseen erikoistunut kiropraktikko (USA)

Pablo Enrique Palomo Robles, farmaseuttinen kemisti, kansanterveys- ja sosiaaliavustusministeriö (tutkija) (Guatemala)

Rhys Rogers, BSc, fysioterapia, 12 vuoden kokemus fysioterapeutin etulinjassa (Iso-Britannia)

Tohtori Tamara Roycroft, BMBS, BSc (Hons) Nutrition, AIT RCGP, lääkäri, ravitsemusterapeutti ja entinen tutkija / lääketieteellinen tutkija ja lääketeollisuuden tutkija (lääkäri ja tutkija) (Iso-Britannia)

Professori Simon Ruijsenaars, matemaattisen fysiikan professori, matematiikan korkeakoulu, Leedsin yliopisto (tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Claudio Sacilotto, otolaryngologist and Audiologist, entinen professori Udinen yliopistossa ja entinen lääkäri Udinen yliopistollisessa sairaalassa, entinen professori Udinen musiikkikonservatoriossa (lääkäri) (Italia)

Tohtori Sam Saidi, MB, ChB, BSc, FRCOG, PhD, Sydneyn yliopisto (lääkäri ja tutkija) (Australia)

Vanessa Schmidt-Krüger, solubiologi, jolla on yli 20 vuoden kokemus molekyylilääketieteestä, Max Delbrückin molekyylilääketieteen keskus (tutkija) (Saksa)

Tohtori Claudia Schoene, eläinlääkäri, erikoistunut eläinlääketieteelliseen epidemiologiaan ja trooppiseen eläinlääketieteeseen, eläinten terveydenhoitoon ja villieläinten hoitoon, entinen tieteellinen tutkija saksalaisen Friedrich-Loeffler-instituutin epidemiologian instituutissa, liittovaltion eläinterveyden tutkimuslaitoksessa ja tietokeskuksessa Robert-Koch -instituutin biologinen turvallisuus (eläinlääkäri ja tutkija) (Saksa)

Tohtori Eva-Maria Schottdorf, lääketieteen maisteri, lääketieteen maisteri, hätälääkäri, hallituksen hyväksymä asiantuntija sädehoidon onkologiassa (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Ullrich Schubert (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Pamela Shervanick, DO, lääkäri ja osteopaattisen lääketieteen tohtori, erikoistunut psykiatriaan (lääkäri) (USA)

Tohtori Guido Spanoghe, gastroenterologi (lääkäri) (Belgia)

Tohtori Dietmar Spengler, lastenlääkäri ja neonatologi (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Jutta Steinacker-Palden, yleislääkäri (lääkäri) (Itävalta)

Tohtori Paul Steven Spradbery, oikeus- ja tutkimusbiologi, tiede- ja teknologiasäätiö, Lissabon, Intertek Life Sciences, Lontoo (tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Duncan Syme, MBBS, FRACGP, Cardiffin Dip Prac Derm -yliopisto, valmistunut Monashin yliopisto 1987, yleislääkäri (lääkäri) (Australia)

Tohtori Carol Taccetta, lääketieteellinen lääkäri, FCAP (American Patologien kollegion jäsen), lääkäri yli 25 vuoden ajan, erikoistunut lääketurvallisuuteen (lääkäri) (USA)

Tohtori Noel Thomas, MA, MB, ChB, DCH, DObsRCOG, DTM & H, MFHom. Puoliksi eläkkeellä oleva NHS-yleislääkäri ja homeopaatti (lääkäri) (Iso-Britannia)

Tohtori Corinne Tilloy, yleislääkäri, (lääkäri) (Ranska)

Tohtori Gilbert Tominez, yleislääkäri (eläkkeellä) (lääkäri) (Ranska)

Tohtori M.Tóth, psykiatri, Stichting Artsen Covid Collectiefista, itsenäisestä hollantilaisesta lääketieteen ammattilaisten kollektiivista (lääkäri) (Alankomaat)

Tohtori Julio Trindade, epidemiologian maisteri, eläinlääketieteen tohtori, strategian maisteri (eläinlääkäri ja epidemiologi) (Uruguay)

Tohtori Georgy Urushadze, naturopaattinen lääkäri, lastenlääkäri (Pirogovin Venäjän kansallinen lääketieteellinen yliopisto), hätälääkäri, fysioterapeutti, tutkija (Venäjä)

Tohtori Francisco J.Llull Vera, hammaslääketieteen tohtori, valmistunut hammaslääketieteellisestä koulusta (Puerto Ricon yliopisto, Puerto Rico), tartuntatautien jälkeisistä opinnoista (Harvardin yliopisto, MA), hammasimplantologian ja suukirurgian tutkijatohtorista (NYU Dental) Lääketieteellinen koulu, NY), entinen presidentti Puerto Ricon kirurgien hammaslääkäreiden korkeakoulu, eteläalue (hammaslääkäri) (Puerto Rico)

Tohtori H.Visser, sisätautien erikoislääkäri ja infektologi, Stichting Artsen Covid Collectiefista, itsenäisestä hollantilaisesta lääketieteen ammattilaisten kollektiivista (lääkäri) (Alankomaat)

Tohtori Jasmina Vucic-Peev, opiskellut Freiburgissa, Saksa, psykiatrian koulutus Sveitsissä (lääkäri) (Saksa, Sveitsi, Portugali)

Tohtori William H.Warrick III, perhelääkäri (eläkkeellä) (lääkäri) (USA)

Tohtori Jo Waller, Ison-Britannian osavaltiossa rekisteröity lääkäri vuodesta 1990 lähtien (tutkija) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Maja Waibel, melanooman ehkäisyyn erikoistunut ihotautilääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Gerard A Waters, Mb, Bch, BAO, MICGP, yleislääkäri (lääkäri) (Irlanti)

Tohtori Craig M.Wax, DO, perhelääkäri, Potilaan itsenäisyyden riippumattomien lääkäreiden perustaja, terveydenhoitajasi (lääkäri) (USA)

Tohtori Markus Wegscheider, yleislääkäri (Austrla)

Tohtori Ronald Weikl, gynekologi ja yleislääkäri (lääkäri) (Saksa)

Tohtori Helen Westwood MBChB (Hons), MRCGP, DCH, DRCOG, GP (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori R Matison White, MD, 49 vuoden perhelääkäri (lääkäri) (USA)

Tohtori Madhu Wickremaratchi, MBChB, MRCP, akuutti ja yleislääketiede (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Anna Maria Wiedemann, yleislääkäri, yleislääketieteen erikoislääkäri (lääkäri) (Ruotsi ja Saksa)

Tohtori Clive Wilder-Smith, FRCP, AGAF, MD, konsultti Gastroenterologst, tutkimusjohtaja (lääkäri) (Sveitsi)

Thomas Robin Wilks, maisteri, BSc (Hons) FHEA, CPhys, MInstP, yliopiston luonnontieteiden lehtori, matematiikka, matemaattinen mallinnus ja fysiikka, avoin yliopisto (tutkija) (Iso-Britannia)

Tohtori Christopher Wood, MBBS, eläkkeellä oleva yleislääkäri (lääkäri) (Yhdistynyt kuningaskunta)

Tohtori Olga Sergeevna Yakimanskaya, yleislääkäri, poliklinikkalääkäri (lääkäri) (Venäjä)

Tohtori Reinhild Zenklusen, patologi ja sytopatologi (lääkäri) (Sveitsi)

Etiikkaa, terveyttä ja ihmisoikeuksia koskevien kollegoiden allekirjoitukset

Reece Francis Allawatt, rekisteröity sairaanhoitaja, psykiatrian ja mielenterveyden erikoisala (USA)

Sue Cook, BSc (Hons) Lic LCCH, neurokehitysasiantuntija (Iso-Britannia)

Joseph Dassas, LLB, LLM, LPC, asianajaja ja asianajaja (Kreikka, Israel, Yhdistynyt kuningaskunta)

Professori Peter Gichure, teologian ja rauhantutkimuksen apulaisprofessori, Itä-Afrikan katolinen yliopisto, jatko-opintojen johtaja, kiinnostunut erityisesti etiikasta (Kenia)

Nuria Iturralde, OTK, MBA, ihmisoikeusasianajaja (Luxemburg)

Tohtori Chris Lavers, BSc Hons (Exon), tohtori, FHEA, M Inst P, C Phys, C Sci, ILTM, RUT, PGCE (LTHE), merentutkimuksen akateeminen ohjelmapäällikkö, aineen asiantuntija (anturit), Dartmouth Center merivoimalle ja strategialle, Plymouthin yliopisto, Britannia Royal Naval College, vieraileva tutkija, Sodankeskuksen luonteen muutos, Pembroke, Oxford (Iso-Britannia)

Tohtori Reinhard Lindner, MBA, ekonomisti (Itävalta)

Shabnam Palesa Mohamed, toimittaja, aktivisti ja välittäjä (Etelä-Afrikka)

John O'Sullivan, Principia Scientific Internationalin, perinteisen tieteellisen menetelmän puolustajana toimivan riippumattoman kansainvälisen tieteellisen elimen toimitusjohtaja, joka on perustettu hyväntekeväisyystarkoituksiin yhteisön edun mukaisena yrityksenä (Yhdistynyt kuningaskunta)

Matthieu Smyth, antropologi, Strasbourgin yliopisto (Ranska)

Tohtori Violeta Sotirova, MPhil, PhD, lehtori englanniksi (Iso-Britannia)

Yhdistyneen kansanrintaman (EPAM) terveyskomitea, riippumaton poliittinen puolue (Kreikka)

........

 Suuret kiitokset kaikille eettisille lääkäreille !
- Kuuleeko valtamedia, THL, tai Hanna Nohynek, joka istuu WHO:n rokotekomiteassa ?

 

 Häpeän Hanna Nohynekin ja THL:n puolesta: 
" hyvään tieteelliseen tapaan kuuluu julkaista havainnoista käytetyt materiaalit, metodit ja tulokset kriittisine diskussioineen tutkimuksen vahvuuksista ja heikkouksista, jotka alistetaan vertaisarvioinnille. 
 
Hanna Nohynekillä, eikä THL:llä ole minkäänlaisia vertaisarvioituja tieteellisiä tutkimuksia rokotusten vaarattomuudesta tai edes vaikuttavuudesta. Päinvastoin rokotteet tuhoavat immuniteetin, samalla kun globalistieliitin rivit järjestyvät pakkorokotuskamppanjoihin ja rokottamattomien jahtaamiseen tai vangitsemisiin, vaikka rokotetut ovat niitä viruslinkoja, jotka edesauttavat entistä tappavampien varienttien syntymistä !
 
Kymmenet ja sadat miljoonat kauhistuneet raskaan sarjan terveysammattilaiset, tutkijat ja tiedemiehet on edelleen bannattu ja 
sensuroitu !?

- Kuinka pitkälle tämä hulluus saa mennä, ennenkuin krittinen massa on riittävän suuri, että rokotepetoksiin syyllistyneet saadaan tuomiolle myös Suomessa ?

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti