sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Suomi – Naton narri

 Nato luopui puolustusliitto nimestään vuonna 1999 ja ilmoitti hurskastelevasti olevansa maailmanlaajuinen rauhanturvaaja. Sen jälkeen Nato hyökkäsi mn. Serbiaan, Afganistaniin ja Libyaan. - Hyökkäsikö yksikään  näistä maista Naton jäseniä vastaan? - Ei, mutta Nato johtaa  liput liehuen jäsenmaidensa yhteistä ja sotaisaa ulkopolitiikkaa. Naton sotatalous kaataa koko maailmantalouden. - Kiinnostaako ketään? 

Presidentin paikka Naton huippukokouksessa

Sotahaukaksi muuttuneen presidentti Niinistön mielestä hänen paikkansa ulkopolitiikan johtajana on ilman muuta Naton huippukokouksessa.  Kestääkö Niinistön perustelut lähempää tarkastelua? Eiköhän totuus ole, että mahdollisen Natosopimuksen jälkeen myös presidentti Suomen entisenä puolustusvoimien komentajana on vain mallioppilas, kun todellinen Suomen puolustusvoimien komentokeskus on Pentagon?  

Yhdysvaltojen satelliittina Euroopassa toimivan EU:n ja Naton rinnakkaisen Pentagonin vallankaappaus on onnistunut militarisoimaan ja aseistamaan koko Euroopan ilman ainuttakaan laukausta. Pienillä jäsenmailla ei ole muuta asemaa kuin varmistaa Yhdysvaltojen voimaa ja asetehtailua maksumiehen roolissa. Maailman pahasti sakkaava talous on jo muuttunut sotataloudeksi ja murskaa koko euroalueen. Sekö on tarkoitus?

Elämme valtavaa kulttuurihistoriallisen muutoksen lopun aikoja, läntistä maailmanloppua. Selväähän se, että maailman hallitseminen aseilla ja sotilasliitoilla on tuhoon tuomittua itsetuhokäyttäytymistä, jossa ydinaseiden aikakaudella ei ole voittajia.

Edessä viimeinen taistelu

Angloamerikkalaista ylivaltaa on ylläpidetty Yhdysvaltojen aseiden toimesta jo yli 200 vuotta maan perustamisesta lähtien v. 1776. Vastustajia on kukistettu ja alistettu kapitalistiseen ryöstötalouteen laajenevan imperialismin ehdoilla, samalla kun koko maailman varallisuus on jo keskittynyt muutaman prosentin eliitille. Mutta niinkuin maailmanhistoria opettaa, kulttuurit syntyvät ja kuolevat kukin vuorollaan. Nyt on meidän kulttuurimme vuoro. Mikä meni pieleen? Ei ole ensimmäinen, eikä viimeinen kerta, kun kulttuurinen mureneminen johtuu moraalin rappiosta, voiman ja vallan väärinkäytöstä?

Edessä on viimeinen taistelu elämästä ja kuolemasta. Ydinaseet on hävitettävä! - Silti, kuka tai mikä on vielä globaalikapitalistisen maailmanvallan viimeinen vihollinen?

 Kiina 

Kiina nousi kehitysmaasta mahtavaksi teollisuusimperiumiksi ja on jo haastanut Yhdysvaltojen valta-aseman maailmantalouden veturina. Kiinan vaikutuspiirissä on jo nyt puolet maailmantaloudesta. Entäs tulevaisuudessa? Miten Yhdysvallat on valmistautunut Kiinan päihittämiseen?

Venäjä, Ukraina ja Eurooppa ovat vain esinäyttämö Yhdysvaltojen ja sen kumppaneiden alkavalle talous- ja suursodalle Kiinan kanssa. 

Tälläkin hetkellä kärhämä Euroopassa ja Venäjän pakotteet hyödyttävät vain Yhdysvaltoja. Ts. Yhdysvallat on jo pettänyt omat liittolaisensa ja käy sotaa myös liittolaisiaan vastaan.

 Entäs Suomi?

Samaan aikaan myös syyntakeeton Suomi hinkuaa narrina Natoon?Voisiko sittenkin vielä ihme tapahtua ja maamme pelastua täystuholta?  Selvää, ettei Suomen, eikä minkään muun maan edun mukaista ole Yhdysvaltojen sotarintaman etulinja tuleviin Iranin tai Kiinan vastaisiin ristiretkiin Venäjän lisäksi, sillä Pentagonin komentokeskuksen piirustuspöydällä on jo vuosikausia ollut suunnitelma ennakoivavasta ydiniskusta.

Naton sotilasvalta perustuu ydinaseisiin ja niillä uhkaamiseen. Kolmella jäsenmaalla, Yhdysvalloilla, Isolla-Britannialla ja Ranskalla on ydinaseita. Naton hallinnassa on jo Ison-Britannian ja osittain USA:n ydinaseet, vaikka Ranska on vielä panttaamassa omiaan. Lisäksi Yhdysvallat on sijoittanut viiteen NATO-maahan – Belgiaan, Italiaan, Alankomaihin, Turkkiin ja Saksaan – noin sata vetypommia. Naton ilmavoimavoimien joukkotuhoisaa taistelukykyä on varmisteltu jo vuosikymmeniä sodan syttymiseen, samalla kun Nato on toistuvasti ja nimenomaan kieltäytynyt antamasta takeita siitä, ettei se ole ensimmäinen, joka käyttää ydinaseita. Naton ydinpelote ja kyky ensi-iskuun tekee siitä ydinterroristin, jonka panttivankina on koko ihmiskunta. 

Sitä saa mitä tilaa

Kiihtyvästi eskaloitumassa olevan ydinsodan uhkan rinnalle on vihdoin nostettava jo näköpiirissä häämöttävä maailmanloppu, joka ydinsodan syttyessä olisi äärimmäisen nopea. Äkillistä, laajamittaista ydinsotaa seurauksineen ei edes voi verrata ilmastomuutokseen, sillä ydinsodan jäljiltä ei enää jää mitään. Jokainen selväjärkinen ymmärtää jo, että Nato ydinpeloitteineen on itsemurhaliitto. Onneksi meitä selväjärkisiä on enemmistö.

- Vain hyvin pieni valtaeliitti pelaa enää kylmäveristä venäläistä rulettia, jonka panoksena on koko maapallo. Jääkö maapallostamme pelin jälkeen muuta kuin  kipinöiviä asteroideja ja ydinsaasteen tuhkaa, jos emme nouse puolustamaan rauhaa ja oikeudenmukaisuutta?

Tässä Global Researchin artikkelin neljän minuutin videossa simuloidaan mahdollinen Yhdysvaltojen ja Venäjän ydinsota. / https://www.globalresearch.ca/what-would-nuclear-war-look-like/5794270

Ei herkille: 


 

 

 https://youtu.be/2jy3JU-ORpo

 

Suomi Naton narrina on jo rikkonut v. 1947 solmitun Pariisin rauhansopimuksen, jossa se on sitoutunut olemaan sallimatta ydinaseita alueelleen. Myös  voimassa olevassa ydinenergialaissa on sama määräys. Myös ydinsulkusopimus velvoittaa edelleen Suomea. Mutta hällä väliä?  - Nyt valmistaudutaan jo ydinaseharjoitteluun!?    

Nato lopetettava

Nato ja viisi ydinsulkusopimuksessa tunnustettua ydinvaltaa; Ranska, Yhdysvallat, Kiina, Venäjä ja Iso-Britannia vastustavat vuonna 2017 solmittua ja vuonna 2021 voimaan tullutta TPNW-sopimusta ydinaseiden kiellosta. Suomi ei osallistunut vuoden 2017 neuvotteluihin ja on kieltäytynyt allekirjoittamasta sopimusta, perustellen transatlanttisen yhteistyön vaarantamista.

Kansa kahden tulen välissä 

Suomi on johdettu maanpetoksellisesti ja kansainvälisiä sopimuksia rikkoen hengenvaaralliseen mottiin, sekä Naton, että Venäjän ydinaseiden maalitauluksi, samalla kun presidentti hinkuaa Naton huippukokouksiin!?

Kuilu valtaeliitin ja kansan välillä Suomessa ja koko Euroopassa on jo hirmuinen: - yleinen mielipide kaikissa Naton jäsenmaissa kannattaa ydinaseiden kieltosopimuksen ratifioimista ja  TPNW:hen liittymistä. Myös kansainvälisen oikeuden asiantuntijat ovat toistuvasti tutkineet, että kieltosopimus ei ole ristiriidassa ydinsulkusopimukseen. 

Mitä pitäisi jo kiireesti tehdä?

Kaikkein selkeintä olisi lopettaa Nato välittömästi, samalla kun maat liittyvät TPNW:hen ydinterrorin lopettamiseksi. Jos Suomi panee pään pensaaseen ja moraaliposeraa Naton ydinasekatveita, sekä  siunaa myös maahan Naton ydinasetukikohdat ilman varauksia, niinkuin on oletettavaa, meistä tulee samantien Venäjän ja mahdollisesti  myös Kiinan ydinaseiden maalitaulu.

Myös presidentti-instituutio pitäisi lopettaa

Kun Suomen itsenäisyys, kansanvalta ja kansantalous luovutettiin EU:n ylikansalliselle yhtiövallalle uusliberalismin ryöstösaaliiksi, Suomen perustuslaki mitätöitiin. Kuitenkin presidentti Niinistö haikailee edelleen ja varsinkin nyt presidentin menneitä valtaoikeuksia

Lakimiehenä Niinistön luulisi muistavan erityisen tarkasti Suomen rauhansopimukset ja muut YK:n ratifioidut ja valtioita sitovat sopimukset, mutta kun ei. 

Niinistöllä on enää vaan kova hinku Naton huippukokouseen kiillottamaan Suomen uusia sotasaappaita, jonka hintana on kansakunnan uhraaminen eturintamaan suurvaltojen pelinappulaksi. 


 - Emme tarvitse enää presidenttiä, emme hallitusta tai kansanedustuslaitosta, jos ne eivät palvele rauhaa ja vakautta, vaan ovat jo alistuneet sotilasterroriin ja ydinpelotteeseen, jotka orjuuttavat ja alistavat koko ihmiskunnan joukkotuhoon.

 



 

 


2 kommenttia:

  1. Olet täydellisen oikeassa. Suomessa tarvitaan nyt vallankumous, joka ottaa vallan täydellisesti käsiinsä ja ajaa nykyiset vallanpitäjät vaikka Ukrainaan tykinruuaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti nyt on viimmeinen hetki pelastaa tämä maa erätkää ihmiset te joilla on lapsia miten heille tulee käymään he kuolevat tai vammautuvat iäksi

      Poista