torstai 2. syyskuuta 2021

Tunnistatko vihollisen ?

Tänä syksynä Yhdysvallat liittolaisineen lopetti Afganistanin sodan. Samaan aikaan koronapandemia on luonut yhteensovittamattomien intressien maailman, mikä vaivasi myös v. 1917 ensimmäisen maailmansodan runtelemaa Eurooppaa, ja johti myös Venäjän vallankumoukseen.
 
Syklit toistuvat: -magneettisen Lohikäärmeen Tzolkinkierros Maya astrologiassa alkoi 1.9.21 ja vuoroon tulee historian aaltoharmonian kolmastoista eli kosminen positio seuraavat 260 päivää. Samalla edeltävästä aaltoharmoniasta poistuminen täydentää 52-vuotisen syklin ja kääntää huomion seuraavaan luomisen vaiheeseen. Vastaavat energiat olivat läsnä edellisen kerran 1969 ja 1917. 
Vietnamin sodan päätös -73 voimaannutti ja edesauttoi tietoisuuden laajenemista. Make Love not war – hippiliike ja musiikki raikui. -Valoa ja iloa pimeyteen?
 
Valoa vai pimeyttä 2021 ? 
Myös tänään on meneillään maailmanlaajuinen vallankumous. Sitä johtaa näennäisesti jenkkien rokotekenraali Anthony Fauci, jota koko maailma kumartaa. Edessä on digitaaliset keskitysleirit; rokotepassit ja ID-tunnisteet, jos kriittistä massaa ei synny vastustamaan hirmuvaltaa. Rokotepiikkiä käytetään bioaseena, jonka avulla koko maailma alistetaan uuteen komentoon, myös Yhdysvaltojen armeija, joka on tarkoitus pakkorokottaa Bidenin määräyksestä 15.9 mennessä.

- Onko globalistien tarkoitus hävittää kansallisvaltiot yksi toisensa jälkeen ?
- Onko nyt on Yhdysvaltojen vuoro ?
- Koko Eurooppa on jo asettunut totalitaariseen komentoon ? 


Yhdysvaltojen sotilasmenot velaksi - kuka luotottaa ?

Vaikka Yhdysvalloissa on vain n. 5% maailman väestöstä, se vastaa lähes 50% koko maailman sotilasmenoista. Pentagon käyttää enemmän sotaan kuin kaikki 50 valtiota yhteensä terveyteen, koulutukseen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Vuodesta 2001 lähtien Yhdysvaltain hallitus on käyttänyt yli 4,7 biljoonaa dollaria loputtomiin sotiinsa . Ahneiden puolustusurakoitsijoiden, korruptoituneiden poliitikkojen ja epäpätevien hallituksen virkamiesten hyväksymä Yhdysvaltojen laajeneva sotilasvaltakunta vuotaa maan kuiviin yli 32 miljoonan dollarin tuntinopeudella.

Yhdysvaltain hallitus on käyttänyt Irakissa joka viides sekunti enemmän rahaa kuin keskimääräinen amerikkalainen ansaitsee vuodessa. Maailmanlaajuisten sotien ja sotaharjoitusten odotetaan nostavan kokonaislaskua 12 biljoonaa dollaria vuoteen 2053 mennessä.

Pyrkiessään jatkuvaan poliisivaltioon, Yhdysvalloilla on selkä seinää vasten. Rahat on loppu. Sotamenot ovat johtaneet Yhdysvallat konkurssiin. Kupla puhkeaa. 

 

  

On arvioitu, että toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat liittolaisineen on tappanut eri maissa yli 20 miljoonaa ihmistä päättymättömissä sodissa. Viimeisessä drone-iskussa kuoli seitsemän 2-10 -vuotiasta lasta Afganistanissa.

Arvioiden mukaan Yhdysvaltain armeija pudottaa pommin jossakin päin maailmaa 12 minuutin välein . Syyskuun 11. päivän jälkeen Yhdysvaltain hallitus on vaikuttanut suoraan noin 500 000 ihmisen kuolemaan.
 
Yhdysvaltain armeijassa on n. 1,3 miljoonaa miestä ja naista, joista yli 200 000 on ulkomailla lähes kaikissa maailman maissa. 
Miksi ?
Yhdysvaltojen armeijaa ei lähetetä ulkomaille kansakunnan vapauden suojelemiseksi. Armeijoita käytetään öljykenttien vartioimiseen, ulkomaisen infrastruktuurin rakentamiseen ja yrityseliitin taloudellisten etujen suojaamiseen. Yhdysvaltain armeija kuluttaa pelkästään noin 81 miljardia dollaria vuodessa vain suojellakseen öljyvarastoja ympäri maailmaa .

Yhdysvaltojen sotilasimperiumiin kuuluu lähes 800 tukikohtaa jopa 160 maassa , ja niiden kustannukset ovat yli 156 miljardia dollaria vuodessa. Ketä voi kiittää ?

Joe Biden, Donald Trump, Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton ja muut ovat vain pienen globalistieeliitin marionetteja, joita tarvitaan kansakunnan hämäämiseen. Yhdysvallat ei ole koskaan ollut demokratia. Siellä on totalitaristinen yksipuoluejärjestelmä, jota hallitsee 1% maailman varallisuutta ja infraa hallitsevasta eliitistä, Black Rock ja Vanguard.

Ihmiskunnan historian julmin terrori ja geenimanipulaatio joukkotuhoaseeksi luokitellulla rokotteella on paraikaa meneillään. Kohteena on koko ihmiskunta. Väliäkö sillä, että kansantaloudet kaatuvat ja veronmaksajien rahat ohjataan rokotefasisteille?

 Kenen joukoissa seisot - kenen lippua kannat ?

Kenen armeijat ovat valloittaneet maapallon ? 
Kuka tuo heidät kotiin Afganistanin jälkeen Somaliasta, Irakista ja Syyriasta ?
Kuka tuo heidät kotiin Saksasta, Etelä-Koreasta ja Japanista?
Kuka tuo heidät kotiin Saudi-Arabiasta, Jordaniasta ja Omanista?
Kuka tuo heidät kotiin Nigeristä, Tsadista ja Malista?
Kuka tuo heidät kotiin Turkista, Filippiineiltä ja Pohjois-Australiasta ?
Kuka puolustaa Suomea ja kriminalisoi Naton kanssa solmitun isäntämaasopimuksen maanpetoksena ?
 
Tälläkin hetkellä Yhdysvaltojen pommi putoaa 12 min välein !

Jäähyväiset aseille ?

Afganistanin sota oli Yhdysvaltojen pisin, verisin ja kallein. 
Kuka lopettaa maailmanvalvonnan, lopettaa muiden maiden miehittämisen ja aloittaa Rauhan ja palauttaa ihmisoikeudet ?
-Vai suljemmeko edelleen silmät, kumarramme entistä vaarallisemmaksi käyvää biosotaa ja sen rokoteprobagandaa ja lankeamme toinen toisemme syyllistämiseen ja sisällissotiin, sillä aikaa kun todellinen ihmiskunnan vihollinen maalaa uusia geopoliittisia valtalinjoja koko maailman hallitsemiseksi täydellisessä pimennossa valtamedian ja myös oman eduskuntamme tuella.

 

Myös Suomen ja Naton kanssa solmittu isäntämaasopimus ratifioitiin pimeydessä, eduskunnalta salassa. Asekauppa kukoistaa ja Suomessa pimeys sakenee … 
Kuolema kuittaa univelat.

 

 

Lue lisää:

https://www.globalresearch.ca/bring-all-troops-home-stop-policing-globe-put-end-endless-wars/5754534

https://www.globalresearch.ca/does-china-rise-really-threaten-us-just-sociopathic-power-elite-who-want-keep-ruling-world-even-drags-us-ww-iii/5753093

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti