perjantai 27. elokuuta 2021

Ovatko prionit covid-19 rokotteiden salainen ase ?

 

Koko ihmiskunnan piikittäminen kokeellisilla geenirokotteilla on harkittua bioterroria hallitusten, YK:n, WHO:n ja kansallisten terveysviranomaisten tuella.

Jo sikapiikissä oli nanoadjuvantti. Mikä ase sisältyy Covid-rokotteisiin ?

Ei tarvitse olla salaliittoteoreetikko, eikä foliopipo ymmärtääkseen, että hillitön ihmiset sairaiksi tekevä rokotekampanja on biologista sodankäyntiä.

Bioaseistetut covid-19-rokotteet voivat olla/ovat geneettisesti muokattuja PRIONS-yhdisteitä, joilla on pitkät itämisajat. Ne on suunniteltu aiheuttamaan tarttuvaa spongiformista enkefalopatiaa (TSE), aiheuttaen siten aivovaurioita, jotka johtavat kuolemaan;  joukkomurhaa, joka ei vaadi kiinteistöjä tuhoavaa ydinsotaa. - Kätevää ?
 
 
 
Prionit - biokemiallisten aseiden vaara rokotteissa

Biotekniikan tuntemus lisää riskiä käyttää biokemiallisia aseita joukkotuhoamiseen.
Kaikilla suurvalloilla on omat biolaboratoriot, joiden puuhastelu on huippusalaista. Herättääkö edes nykyinen pandemia massoja päiväunilta, ennenkuin on liian myöhäistä ?
 
Prionit ovat ennennäkemättömiä tartuntatauteja, jotka aiheuttavat kuolemaan johtavia neurodegeneratiivisia sairauksia uuden mekanismin avulla. Ne ovat tarttuvia hiukkasia, joissa ei ole nukleiinihappoa. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa vuoksi prionit nousevat potentiaaliseksi vaaraksi, koska niitä voidaan käyttää bioaseiden kehittämiseen. Prionit aiheuttavat kuolemaan johtavia tartuntatauteja, eikä tähän mennessä ole olemassa terapeuttista tai ennaltaehkäisevää lähestymistapaa näitä sairauksia vastaan. Lisäksi prionit kestävät ruoanvalmistuskäsittelyjä kuten kuumuutta, ja voivat löytää tiensä ruoansulatusjärjestelmästä hermostoon.

Yhdistelmäprionit ovat tarttuvia joko maaperän hiukkasiin sidottuina tai aerosoleina. Siksi on mahdollista kehittää helosti tappavia prioneja, jota voidaan käyttää vihollisiin. Prionit laboratirioissa ja bioaseitten aiheuttamat sairaudet voivat olla kauhistettavuudessaan kaikkien epäilysten ulkopuolella ? 
http://www.scielo.br/scielo. php? script = sci_arttext & pid = S0101-20612014000300001 & fbclid = IwAR10GXp- Bys05fXZqmuUNqJcIjAQz5Ly8DVfgO CqEp9zBsGS9yXOP7bluqs

Sotilas-teollisuuskompleksi on tutkinut prioneja vuosikymmenien ajan ja on pystynyt valmistamaan niitä laboratoriossa vuodesta 2016, sekä hallitsemaan tarkasti niiden patogeenistä käyttäytymistä. 
 

Tähän väestökatoon valitut prionit otettiin todennäköisesti minkistä, joka on niiden luonnollinen isäntä. Covid-19-rokotteiden aiheuttamasta enkefalopatiapandemiasta voidaan syyttää minkkiä.
 
Valmistautuessaan tähän petokseen järjestelmä on tuottanut Tanskan minkkipopulaatioon määrittämättömän epidemian oletetusti "covid -19 -viruksesta", ja miljoonat näistä eläimistä on tuhottu. 

  
Älä ota mitää covid-rokotetta ! 
Sinua on varoitettu !

Aivojen aiheuttamat kuolemaan johtavat vahingot tarttuvat rokotetusta tartunnan saaneesta henkilöstä rokottamattomaan terveeseen henkilöön. Siksi koko väestöä ei tarvitse rokottaa. Rokotetut levittävät nopeasti aseistetut prionit rokottamattomille kehon nesteiden kautta syljestä yhdyntään.

Järjestelmä on ehkä päättänyt päästä eroon vanhoista ihmisistä asettamalla prioneja rokotteisiin, jotka on erityisesti tarkoitettu annettavaksi väestön ikääntyneelle "haavoittuvimmalle" osalle. Siksi vanhat rokotetaan ensimmäiseksi ja erillään muista.  
Muista aina, että meitä hallitsevat rikolliset pystyvät mihin tahansa. Vanhoille tehdyt aivovauriot ja heidän kuolemansa raportoidaan '' dementian '' tai '' Alzheimerin taudin '' seurauksena, jotta rehelliset tutkijat eivät löytäisi todellista syytä.

Riippumattomia ja rehellisiä tiedemiehiä estetään havaitsemasta covid-19-rokotteiden sisältämiä prioneja, koska rokotteita säilytetään poikkeuksellisen alhaisissa lämpötiloissa -94 astetta, ( Fahrenheit -70). Tällaisia ​​erityisiä pakastimia vaativat lämpötilat antavat hallituksille mahdollisuuden valvoa näiden rokotteiden saatavuutta ja estävät siten ketään tutkimasta niiden ainesosia. 

Joissakin maissa armeija on ottanut haltuunsa näiden rokotteiden kuljetuksen varastoinnin ja jakelun varmistaakseen, ettei kukaan löydä tieteellistä analyysiä niiden todellisen sisällön selvittämiseksi. 

Jotkut maat ovat myös asettaneet sairaalat sotilaalliseen valvontaan maksimaalisen valvonnan varmistamiseksi. 
 

Älä hyväksy Covid-19-testejä  

Myös vanupuikkoja käytetään prionien lisäämiseen aivojen sulkemiseksi, minkä vuoksi on  käyttettävä riittävän pitkiä tikkuja työntämällä ne aina aivojen pohjaan asti; aivot ovat elin, joka on altis prioni -infektioille ja vaurioille. Alla olevan linkin artikkeli kuvaa tekniikkaa, jolla myrkkyjä tai lääkkeitä voidaan vapauttaa hitaasti kehoomme. 
 

Hallituksilla ei ole tietoa, koska niillä ei ole tietoa !
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti