perjantai 17. marraskuuta 2023

Varmistaako myös kristillisyys sionismin maailmanvalloitusta


Monelta meni huuli pyöreäksi, kun ”Valta kuuluu kansalle” – puolueen pj. Ano Turtiainen ilmoitti vasta vähän aikaa sitten puolueen nimenmuutosaikomuksesta; - ”Valta kuuluu Kristukselle”Löikö Ano kirveensä kiveen ja menetti poliittisen uskottavuutensa, vai tavoitteliko Ano ajan henkeä? 

Kaoottisessa ja entistä sotaisemmassa maailmassa, kun kaikki kansainväliset oikeusvaltioperiaatteet on vaihdettu vahvemman väkivaltaan, sionismi herättää voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan? Mistä on kyse? 

7/10 tapahtumat Gazassa paljastivat globalistien valtapyramidin huipulta tipahtaneen terroristisen sionismin. Alkoivatko nyt 2000 – luvun veriset uskonsodat, kun sääntöperäisen kansainvälisen oikeusjärjestelmän struktuuri on tuhottu?

Ihmiskuntaa on hallittu vuosisatoja ja vuosituhansia toinen toistaan julmemmilla autoritaarisilla järjestelmillä. Kun kirkon auktoriteetti päättyi, turvauduttiin politiikkaan. Kun kommunismi kaatui, syntyi nykyinen globaalikapitalismi, maailmanlaajuinen ylikansallinen vapaakauppa, minkä seurauksena varallisuus on keskittynyt äärimmäisen pienelle eliitille. Nyt muutama prosentti BigMoney- pankkimafiaa omistaa yhtä paljon kuin koko muu maailma yhteensä. Onneksi on jo valoa näkyvissä: - keskellä raainta ja julminta maailmanlaajuista sotatilaa paljastuvat myös nykyisten sotapelien pääarkkitehdit.

Kuka meidät omistaa – kuka hallitsee maailmaa

Nykyisten maailmanlaajuisten kriisien eskaloituminen osoittaa, että on välttämätöntä selvittää rehellisesti myös lähihistoriaa. Ideologiat ja syntyvät ja tuhoutuvat. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Ilman syyn ja seurauksen ymmärtämistä on mahdotonta ottaa oppia entisistä virheistä. Uhkaako sionismi nyt koko maailman vakautta? Kuka vaati Israelin väkivaltaista perustamista, laajentumista ja oman käden oikeutta Yhdysvaltojen tuella?

Hallitsijat sionismin valtapyramidin korkeimmalla tasolla ohjaavat nyt maailmanhistoriaa. Ei tarvitse katsoa kuin dollarin seteliä, jonka huipulla kaikkinäkevä silmä loistaa ja on hallinnut globaalia dollarin reservivaluuttaa näihin päiviin saakka.

Nykyistä maailman finanssijärjestelmää ei voi ymmärtää ilman juutalaistaustaisten Rothschild- pankkiirisuvun hallitsemaa roolia jo Israelin perustamisessa, eikä ilman Yhdysvalloissa 1913 syntyneen yksityisomisteisen pankkijärjestelmän omistuspohjaa. 1913 Yhdysvallat luopui omasta kansallisesta keskuspankista, menetti taloudellisen itsenäisyytensä ja joutui ikuiseen velkavankeuteen yksityiselle, parlamentaarisen kontrollin ulkopuolella olleelle pankkimafialla, jonka seurauksena Yhdysvaltojen ylivelkaantunut kansantalous on ollut jo vuosikymmeniä suoritustilassa ja pankkien komentovallassa. Kaikki nykyiset ja entiset presidentit toimivat vain ”hyväntahtoisten” luotottajiensa ehdoilla.

Se, joka luo ja hallitsee rahaa, hallitsee maailmaa. Yhdysvallat, samoin kuin Yhdysvaltojen militaristinen sotilasdiktatuuri ovat vain armottomia globaalin, imperialistisen pankkiterrorismin työkaluja.

Maailman finanssijärjestelmä

Wall Streetin rahoitusjärjestelmä  ja maailmanlaajuinen pörssipeli tähän päivään saakka on edelleen juutalais-taustaisiin Rothschildeihin liittyvien rahoituslaitosten alisteinen jatke. Kansainvälinen finanssi-imperiumi ja maailman rahan valta sijaitsee tänä päivänä suurelta osin Lontoon Cityssä ja sen maailmanlaajuisissa veroparatiisiverkostossa kaiken parlamentaarisen kontrollin ulottumattomissa. Siksi kukaan ei enää tiedä minne kaikki entiset itsenäisten kansallisvaltioiden kultavarannot sekä Yhdysvalloista, että kaikista muista kansallisvaltioista ovat hävinneet jo vuosikausia sitten. Minne hävisi Suomenkin kultavarannot?

Nykyisen globaalin pankkijärjestelmän petos on sitäkin karmaisevampaa, kun muistetaan, että nykyisellä fiat-setelipainatuksella ei ole enää mitään yhteyttä reaalimaailman kansantalouksien taseisiin, jotka  ovat vain murto-osia tähtitieteellisestä, vuosi vuodelta paisuvasta globaalista pörssikuplasta. Ts. ylikansalliset pankit luovat rahaa tyhjästä kymmenen sekunnin tilisiirrolla, myöntävät sen lainoina ja pankkirosvojen kultakaivos on syntynyt ilman tuotantokustannuksia painokoneiden hinnalla.

Maailman ”tyhjästä luotu raha” on kupla, joka voi puhjeta milloin tahansa. Miksi sitten pitää tätä huijausta enää pystyssä, kun fiat-rahalla ei ole muuta arvoa kuin vessapaperi?  Rahan valta ja koko nykyinen militaristinen maailmanvalta perustuu maailman julmimpaan petokseen, jonka lisäksi koko ihmiskunta on jo orjuutettu joukkotuhoaseiden ja ydinaseiden keskitysleiriin!? Kauanko kansojen ruususen uni jatkuu?

Maailma on rikki. Sitä ei enää korjata entisillä uskomuksilla, Miten tästä eteenpäin? - Voidaanko diplomaattiseen maailmanrauhaan pyrkiä enää mitenkään? 

Kuulummeko jo Jumalan valittun kansaan?

Edellisessä blogissani kirjoitin juutalaisten herra Sebaotista, Jahvesta, sillä  käsitykset juutalaisten paremmuudesta muihin kansoihin verrattuna ovat peräsin Toorasta, sekä vanhasta testamentista. Tooraan perustuen on lupa alistaa ja syrjiä muita ei-juutalaisia, myös kristittyjä. Siitä huolimatta, edes Tooraa tuntematta myös kristillinen sionismi on kasvussa. Israelia tukevat Yhdysvaltojen läntiset liittolaiset antavat varauksettoman tukensa ensisijaisesti Israelin toimille. Uskonnollinen dogmaattisuus sivuuttaa myös lännen liittolaiset omista oikeusvaltioperiaatteistaan. Miksi?

Sionistit edustavat myös nykyistä maailman etuoikeutettua rahavaltaa, jonka globaali valloitusretki on loppusuoralla. Yhdysvallat,  ja sen sotilaalliset komentokeskukset myös Israelissa ovat itseasiassa vain maailmanlaajuisen raha- ja sotakabinetin militaristisia edunvalvojia suur-Israelin luomiseksi. Vaikka hintana olisi kolmas maailmansota, sionistiselta lobbaukselta eivät rahat lopu. Traagista samalla, että nyt myös kristillisellä sionismilla on tärkeä tehtävä Israelin laajentumispyrkimyksissä palestiinalaisten eliminoimiseksi maailmankartalta. Hyvältä näyttää? Myös läntiset sotavoimat ja valtamedia ovat jo sionismin hallinnassa, kuten Elon Musk sen twitterissä  kuvasi:

Eipä siis ihme, miksi Suomessakin sananvapaus on jo mennyt?

Lopuksi avoin kysymys Ano Turtiaiselle?
 -  Varmistaisiko myös "Valta kuuluu Kristukselle"- puolue sionistien terroristisia valtapyrkimyksiä, niin kuin virallinen Suomi Israelin kanssa molemmin puolisissa asekaupoissa?

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti