lauantai 15. huhtikuuta 2023

Milloin eduskunnan valtio- ja maanpetokset tutkitaan


Murhat, valtio- ja maanpetokset eivät vanhene koskaan. 
Sain 11.4.2023 Erkki Jalkaselta spostia, jossa hän ilmoitti lähettäneensä oikeuskansleri Pöystille selvityspyynnön koskien Naton kanssa allekirjoitettua liittymisasiakirjaa, joka on aikaansaatu virheellisin ja rikollisin menettelyin. Jalkanen odottaa oikeuskanslerin toimenpiteitä ja aikataulua vaatimistaan selvityksistä, tai/sekä vaihtoehtoisesti perusteluja asian tutkimatta jättämisestä.

Oikeuskanslerille osoitetussa Jalkasen selvitysvaatimuksessa on myös liite ja tiivistelmä Jaana Kavoniuksen lausunnosta Suomen liittämisestä sotilasliitto Natoon 23.11.2022 ja asiaan liittyvistä rikoksista. Koska samana päivänä 11.4 uutisoitiin myös ystävieni Mikko ja Marko Vapan nopeista pidätyksistä mahdollisissa maanpetosrikoksissa, olisi huikeaa, että myös eduskunnan tekemät valtio- ja maanpetokset vihdoin tutkittaisiin yhtä nopealla vauhdilla, ennenkuin Naton monikansalliset sotajoukot raiskaavat koko maan.

Se mikä ei ole oikeus ja kohtuus, ei voi olla lakikaan!?”.

Laittoman EU-liittymispäätöksen, Naton kanssa solmitun isäntämaasopimuksen ja Naton liittymissopimuksen jälkeen Suomessa on vino pino tutkimatta jätettyjä valtio- ja maanpetosrikoksia. Kenen pitäsi olla huolissan?

Liitän tähän viimeisimpään oikeuskanslerille lähetettyyn selvitysvaatimukseen lakimies Jaana Kavoniuksen muistuttamat keskeisimmät rikospykälät:
Natoon liittyminen on perustuslain 1 §:n 1 momentin vastaista. PL 1 § 1 momentti säätää: ”Suomi on TÄYSIVALTAINEN tasavalta”. Termi täysivaltainen sisältää sen, että päätösvaltaa ei voi osaksikaan siirtää ulkomailta ohjatulle armeijalle koskaan, paitsi perustuslakimme kumoamalla ja syyllistymällä moninkertaiseen rikokseen. Natoon ei siis voi liittyä muuttamatta ja kumoamatta nykyistä perustuslakia ja toisaalta myös rikoslakia, joka säätää valtiosäännön kumoamisen ja sen valmistelun mm. törkeäksi valtio- ja maanpetosrikokseksi, jonka valmistelukin on säädetty rikokseksi ja myös itsenäisyyden vaarantamisrikokseksi.  

Nato-hanke säädetään Suomen voimassa olevassa rikoslaissa moninkertaisin normein rangaistavaksi ja se on törkeä rikos eli rikoslaissa rangaistava teko, josta säädetään elinkautisrangaistus. Suomella on voimassa oleva sopimus Venäjän federaation kanssa. Lisäksi on edelleen voimassa Pariisin rauhan sopimus. Kumpikin sopimus yksiselitteisesti kieltää Natoon liittymisen. Natoon liittyminen on rikoslain 12:1§:n säätämä rikos (Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisrikos, joka toteutuu jo vaarantamisena), RL 12:2 §:n mukainen rikos (sotaan yllyttäminen), RL 12:3 ja 4 §:n mukainen rikos (törkeä maanpetos), RL 12:5-6 §:n rikos (törkeä vakoilurikos), turvallisuussalaisuuden paljastaminen (RL 12:7-8 §), luvaton tiedustelutoiminta (RL 12:9 §), puolueettomuusmääräyksen rikkominen (RL 12:10 §), maanpetoksellista yhteydenpitoa (RL 12:11 §), ja RL 13:1-3 §:n säätämä törkeä valtiopetos ja sen valmistelurikos, RL 13:4 §:n mukainen rikos (laiton sotilaallinen toiminta, jonka tekee siis laittomaksi em. sopimusten ja perustuslain tahallinen rikkominen). 
Viitteet: 1. (Suomen) Pariisin rauhansopimus: Finlex 20/1947.
            2. Sopimus ja ja asetus sopimuksen voimaansaattamisesta: Finlex 63/1992. 
 
Ja sitten taas odotellaan. Saako Suomen kansa vihdoin oikeutta?
Selvähän se on ollut jo kaikelle kansalle vuosikymmeniä, että mitä isompi rikos, ei mitään tutkintaa, mutta makkaravarkaat syyniin!?
 

Mikko ja Marko Vapaa, sekä Anne Oikarista epäillään maanpetosrikoksista

Maailmankaikkeus järjesti maan laittomasta tilasta huolestuneille kunnon jymyuutisen?
Valtio-, maanpetokset ja muu törkeä kansallisvarallisuuden hävittäminen painetaan villaisella, mutta pienpuolueitten ”kansanedustajaehdokkaita” syytetään kyllä maanpetoksesta? Niin se maantapa toimii.

Iltapäivälehdet nostivat otsikkoon pienpuolueiden ”eduskuntavaaliehdokkaat” maanpetoksellisesta toiminnasta, samoin YLE:n iltauutiset eilen 14.4.2023. Tänä aamuna Keskisuomalaisessa oli myös iso uutinen maanpetosrikoksista epäillyistä eduskuntavaaliehdokkaista kuvien kanssa. Ehdokkaalla on myös Jyväskylä-taustaa.

Olen kirjoittanut vuosien varrella Keskisuomalaisessa kymmeniä mielipidekirjoituksia ja puheenvuoroja, nykyään omat tilaajan kommentitkin jätetään julkaisematta. Koronapiikkikritiikki oli täysin sensuroitu, samoin Natokritiikki. Sain kuitenkin kommenttini maanpettureista lehteen.

 Oulun käräjäoikeus vangitsi todennäköisin syin epäiltyinä 45-vuotiaat kaksoset Mikko ja Marko Vapaan, sekä 37 vuotiaan Anne Oikarisen turvallisuussalaisuuden paljastamisesta. Kolmikon epäillään ja levittäneen salassa pidettävää aineistoa sosiaalisen median alustoilla. Rikos luokitellaan manpetokseksi. Mikko oli kristallipuolueen ehdokas ja teki kanssani Itsenäisyyspuolueen vaalityötä Keski-Suomen listoilla 2015. Marko oli Valta kuuluu kansalle puolueen ehdokas.Mikko ja Marko ovat huippusuunnistajia ja kiertäneet Suomen maastoja vuosikausia. Jossain vaiheessa nämä toisilleen läheiset veljekset varmaan törmäsivät johonkin luolastoon ja alkoivat kiinnostua tnneleista. Veljekset alkoivat tehdä myös ulkoilma youtubevideoita ja kartoittaa tunneleita. Videoissa oli rento ja leppoisa meininki. Mietiskelin joskus luolamiesten videoiden motiivia, oliko tarkoitus  hämmästyttää, herättää vai kyseenalaistaa sitä mediatodellisuutta, jossa nyt eletään? - Ilman vankkaa medialukutaitoa on enää hyvin vaikea erottaa totuutta valheesta?

No, veljekset ovat nyt telkien takana maanpetoksesta epäilyinä, kun samaan aikaan Suomen maa-, ilma- ja vesialueet on luovutettu viholaisen ja miehittäjän käyttöön. Maata ja sen puolustusvoimia käskyttää Pentagonin ydinaseterrorismi ja myös Suomessa Naton tukikohdat ja sotilaat on suojattu syytesuojalla ja Yhdysvaltain lainsäädännöllä, paitsi, että Pentagonin ei tarvitse noudattaa edes siviililainsäädäntöä ympäristön tuhoamisen, maan saastuttamisen, ilmastopäästöjen ja muitten tuhojen osalta.

Samaan aikaan suomalaiset reservin hyväkuntoisimmat huippu-urheilijatasoiset kansanedustajaehdokkaat maalitetaan maanpettureiksi, EU:n ja Natovastaisiksi ja vangitaan maanpetoksesta!

Voimia ja jaksamista Mikolle, Markolle ja Annelle! 

Näin se Suomi toimii, avoimesti siviilissä toimivia ja omia videoitaan tuottavia veljeksiä syytetään maanpetoksesta ja salaliittoteorioista, samalla kun on selvinnyt, että emämaa Suomessa on jo vuosikymmeniä toiminut salainen valtakorruptio, jonka toimet eivät kestä päinvaloa ja jonka toimia mikään suomalainen oikeusviranomainen ei tutki ja jota valtamedia suojaa.

Miten tästä eteenpäin

Ainakin on jo ihan selvää, että oikeusvaltioperiaatetta vaaliville jakolinja uudessa Natosuomessa on selvä: poliittinen jakolinja ei ole enää oikeiston ja vasemmiston välillä, vaan Naton militarismiin vannovien ja oikeusvaltiota puolustavien välillä.
 
 
 
Kun Suomeen syntyy vahva kansanliike laillisuuden palauttamiseksi, on myös asevelvollisuuslakeja muutettava. Asevelvollisuus on tehtävä vapaaehtoiseksi ja siviilipalvelus on poistettava kokonaan. Samalla kaikki totaalikieltäytyjät pitää vapauttaa vankiloistaan.

Ps.
Juttu UMV:ssä
https://mvlehti.net/2023/04/15/lisaa-pidatyksia-suomen-toisinajattelijat-ankarien-poliisitoimien-kohteena-milloin-eduskunnan-valtio-ja-maanpetokset-tutkitaan/

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti