torstai 5. elokuuta 2021

Rokote on bioase

   

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Sakslinin heinäkuussa antaman ratkaisun mukaan THL sekä sosiaali- ja terveysministeriö (STM) toimivat keväällä lainvastaisesti, kun 65–69-vuotiaita pakotettiin monissa kunnissa ottamaan lääkeyhtiö AstraZenecan koronavirusrokotetta, vaikka rokotteen mahdollisista haitoista oli saatu uutta tietoa. 

Hänen mukaansa pandemian aikaisissa toimissa on toistunut kaksi ongelmaa: epäselvyys siitä, onko annettava ohje velvoittava vai suositus, sekä viranomaisten oman toiminnan lainmukaisuudesta huolehtiminen.

Lainmukaisuuden varmistamisen osalta Sakslin katsoo, että jokaisella julkista valtaa käyttävällä toimijalla on velvollisuus huolehtia siitä, että oma toiminta on lainmukaista. Tässä mielessä rokotusasiassa on ollut vastuuta niin ministeriöllä, THL:llä kuin rokotukset toteuttavilla kunnillakin.

Tänään hallituksen koronatoimista tuli uutta tietoa. Koronarokotukset laajennettaisiin koskemaan kaikkia 12-15 vuotiaita ja asetus tulisi voimaan 9.8.2021. riskiryhmiin kuuluvista on jo rokotettu 25-30% ikäryhmästä.

Nähdäkseni STM, THL, Suomen hallitus ja kaikki kunnat ja julkinen terveydenhoito osallistuvat nyt jatkettuun ja rikolliseen ihmiskokeeseen ja joukkotuhontaan.

Ihmiskokeeseen painostaminen varsinkin lapsille testausvaiheessa olevalla geeniterapialla on kaikkein julminta terrorismia. Testausvaiheen geeniterapia on Nürnbergin ja Helsingin sopimusten vastaista. Lisäksi mihin tahansa lääketieteelliseen toimenpiteeseen ehdollistaminen on sekä Oviedon sopimuksen, Unescon bioetiiikan julistuksen vastaista. Suomessa on niitten lisäksi oma kansallinen Lääketieteellisestä tutkimuksesta annettu laki, jossa säädetään Suomessa toteuttavien lääketieteellisten tutkimusten osalta samoista periaatteista. Henkeen ja terveyteen kohdistuvista rikoksista on Suomessa säädetty Suomen rikoslaissa.

STM, THL, Suomen hallitus ja kaikki kunnat,  julkinen terveydenhoito, sekä viranomaiset, jotka nyt osallistuvat jatkettuun ja rikolliseen ihmiskokeeseen ja sen toteuttamiseen, ovat myös henkilökohtaisessa vastuussa, josta esim. virka-asema ja siihen liittyviin velvoitteisiin vetoaminen eivät vapauta. Juuri nämä vastuuseikat ovat korostetusti esillä kansainvälisissä sopimuksissa.

Myöskään valtamedia ei voi välttyä vastuusta rikolliseen toimintaan jatkuvalla rokottamis-probagandalla. Vastuullista ja eettistä journalismia varten on laadittu omat säännökset. Myös valtamedian tulee kunnioittaa kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia ja tunnustaa kaikkien kansalaisten perusoikeudet.

Rajuin petos on paljastunut vasta viime aikoina: -yksikään laboratorio koko maailmassa ole kyennyt eristämään tai tunnistamaan panedemiavirusta kylmäviruksesta. Ts. panediamiavirusta ei ole edes olemassa. Jossakin on kehitetty synteettinen piikkiproteiini. Nyt tämä toksiininen piikkiproteiini rokotteissa aloittaa kehon oman piikkiproteiinituotannon ja uusien entistä tappavampien varianttien luomisen rokotetuissa. Rokote on bioase !

Edessämme on valtava oikeustaistelu rikollisen toiminnan ja vaarallisten rokotteitten lopettamiseksi, ennen kuin kansakunnan ja koko ihmiskunnan henkeen ja terveyteen kohdistettu valtaterrori sitä koplaavan valtamedian tuella yhdessä rokotebisneksen kanssa on lopetettu. 
Samalla on varmistettava, että panedemiahuijauksen kansainväliset toimijat saatetaan vastuuseen massiivisesta rikosesta ihmiskuntaa vastaan.
 

Kiitos Koronarealisteille

Hätäapuna kaikille vanhemmille ennen lasten rokotusten aloittamista he ovat ohjeistaneet koronarokotusten ja koronatestaamisen kieltävän kirjeen kouluille ja muistuttavat siinä laittoman ihmiskokeen juridisista seurauksista kaikille kokeeseen osallistuville henkilökohtaisesti.

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti