maanantai 16. elokuuta 2021

Inkvisitio Ivermektiinille

Kukapa ei muistaisi Galileo Galileoa, kiikarimiestä, joka uhmasi silloisen katolisen kirkon auktoriteettia väittämällä ettei maa ole maailmankaikkeuden keskus. 1633 Galileo joutui kirkon inkvisitio-oikeuteen ja tuomittiin harhauskoisuudesta. Galileon inkvistion jälkeen paavi kielsi kaikki kirjat ja kirjeet, joiden mukaan aurinko oli maailmankaikkeuden napa.

Vasta vuonna 1992 katolinen kirkko pahoitteli inkvisition päätöstä ja Johannes Paavali II kumosi tuomion. Kesti yli 350 vuotta, ennen kuin kirkko myöntyi tieteen auktoriteettiin.

Tieteen auktoriteetista omistajan auktoriteettiin

 Harhaopit ja salaliittoteoriat on kielletty yhtä jyrkästi myös v 2021. Googlen, Youtuben, Facebookin ja koko BigTech:n valta-asema perustuu totalitaariseen vallankäyttöön ja ehdottomaan autoritaarisuuteen, jota sen omistajaeliitti vaatii. Palkatut fakatantarkastajat suorittavat googlen ennakkosensuurin. Se, joka hallinnoi ja omistaa median hallinnoi ja aivopesee maailman.
Diktatorinen vallankäyttö on entistä julmempaa. Valheesta on tehty uusi normaali.
Tieteen vapaus on kumottu, sananvapaus menetetty ja ihmisoikeudet utopiaa.

Silti totuudelle uskolliset skeptikot ja ” kerettiläiset” elävät tänäkin päivänä ja voivat hyvin. He uskaltavat kyseenalaistaa viralliset valheet, kannattelevat Elämän voimaa, sekä vievät tiedettä eteenpäin. Lopulta totuus voittaa. On selvää, ettei nykyinen globaali plandemia ( = huijaus) kestä 350 vuotta, niin kuin Galileon tuomio.

Tänään Global research julkaisi artikkelin Intian erävoitosta pandemian selättämiseksi halvan Ivermektiinin ansiosta:
" Kaikki keskustelut siitä, miten Ivermektiini voitti COVID-19: n Intiassa, katkeavat. Kun keskustelin Intian tämän vuoden alkupuolella sattuneista ahdingoista, joissa oli 414 000 tapausta päivässä ja yli 4000 kuolemaa päivässä, ja kuinka se haihtui viiden viikon kuluessa Ivermektiinin lisäämisestä, minulta kysytään usein: ”Mutta miksi ei mainita siitä uutisissa? "

Kyllä täsmälleen. Kysy itseltäsi, miksi Intian menestys Delta -varianttia vastaan ​​Ivermektiinillä on NIH: n ja CDC: n niin tarkasti vartioima salaisuus. Toiseksi, kysy itseltäsi, miksi mikään suuri tiedotusväline ei raportoinut tästä tosiasiasta, vaan yritti sen sijaan sekoittaa sinut vääriin tietoihin sanomalla, että Intiassa kuolleet ovat kymmenen kertaa suuremmat kuin viralliset raportit. Katso tämä .

Ehkä NPR yrittää niin kovasti, koska NPR on lähinnä hallituksen suukappale. Yhdysvaltain hallitus on 1600-luvun rokotteillaan ja katolisen kirkon innolla maailmankaikkeuden geosentrinen malli, joka kiistää Galileon. Väittämällä, että Intian luvut ovat epätarkkoja, häiritään Ivermektiinin ylivoimaista menestystä.
Mutta lopulta totuus ratkaisee. Sillä oli merkitystä vuonna 1616 ja sillä on merkitystä vuonna 2021.

Wikipedia ei saa julkaista äskettäin tohtori Andrew Hillin laatimaa meta-analyysiä Ivermektiinistä . Lisäksi ei ole sallittua sanoa mitään www.ivmmeta.com -sivustosta, joka osoittaa 61 tutkimusta, joihin osallistui 23 000 potilasta ja jotka paljastavat jopa 96%: n kuoleman vähenemisen (ennaltaehkäisy) Ivermektiinillä. Katso tämä .

Ivermektiini on tehokas, paljon tehokkaampi kuin rokotteet. Se ei ainoastaan ​​estä kuolemia, vaan myös estää COVID -tartuntoja ja on tehokas myös Delta -varianttia vastaan.

Uudet tapaukset ja kuolemat laskivat massiivisesti Intiassa lähes olemattomaksi Ivermektiinin lisäämisen jälkeen ja osoittivat lääkkeen tehokkuuden. Totuutta ei sallita, koska se vaarantaisi rokotepolitiikan, pelastaisi paljon enemmän ihmishenkiä paljon pienemmillä riskeillä ja halvemmalla. Pandemia voitettaisiin nopeasti.
 


 
Uttar Pradeshin viininpunaisen kaavion loi Juan Chamie, arvostettu Cambridgen data-analyytikko, joka loi tämän kaavion JHU CSSE -tiedoista. Uttar Pradesh on osavaltio Intiassa, jossa on 241 miljoonaa ihmistä. Yhdysvaltojen väkiluku on 331 miljoonaa ihmistä. Siksi Uttar Pradeshia voidaan verrata Yhdysvaltoihin, jossa on kaksi kolmasosaa Intian väestöstä.

Nämä tiedot osoittavat, kuinka Ivermektiini pudotti heidän COVID-19-tapauksensa ja heidän Delta variantti kuolemansa lähes nollaan muutamassa viikossa. Yhdysvaltoihin verrattavissa oleva väestö nousi noin 35 000 tapauksesta ja 350 kuolemasta päivässä lähes nollaan viikkojen kuluessa Ivermektiinin lisäämisestä protokollaansa.

Vertailun vuoksi Yhdysvaltojen alempi kaavio 5. elokuuta Yhdysvalloista loistavilla rokotteilla siunattuina: 127 108 uutta tapausta päivässä ja 574 uutta kuolemaa.

Katsotaanpa 5. elokuuta numeroita Uttar Pradeshista, jossa on 2/3 väestöstä. Ivermektiiniä käyttävä Uttar Pradesh sai yhteensä 26 uutta tapausta ja täsmälleen KOLME kuolemantapausta. Yhdysvalloissa ilman Ivermektiiniä on päivittäin 4889 kertaa enemmän tapauksia ja 191 kertaa enemmän kuolemia kuin Uttar Pradeshissa Ivermektiinin kanssa.

Totuus on globalistien ja valtamedian probagandan ensimmäinen häviäjä.

Ivermektiinin käyttö COVID -tautiin on virallisesti kielletty kliinisen tutkimuksen ulkopuolelle. Riippumattomat tiedeyhteisöjen tuhannet tutkijat, sekä heidän tutkimustuloksensa poltetaan ja hävitetään internetistä bittiavaruuteen petoksen paljastumisen pelossa. 
 
Googlen entistä julmempi sensuuri on modernin inkvisition rovio vielä 2021 ?
- Kuinka kauan ? 
 
 

ps. 
https://www.globalresearch.ca/india-ivermectin-blackout/5753079

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti