Eu-esteelliset eivät edusta kansaa
Sinikka Tyynelä, Jyväskylä 10.10.2010 14:03
http://www.hs.fi/keskustelu/Tarasti+moittii+mediaa%2C+juristeja+ja+oikeuskansleria+vaalirahajupakassa/thread.jspa?threadID=263023&tstart=0&sourceStart=0&start=20
"Edustuksellinen demokratia perustuu sidonnaisuuksiin. Onko kansanedustaja tai kunnanvaltuutettu edes oikeassa tehtävässä, jos hänellä ei ole sidonnaisuuksia? Ketä hän silloin edustaa?" Tarasti kysyy ja vastaa itse: "Ei ketään. Poliitikon tehtävä on edustaa jotain porukkaa eikä olla puolueeton."
Jo vuosikymmeniä sitten puoluelaki selätti Suomen Perustuslain.
Suomi liitettiin vastoin Perustuslain säätämisjärjestystä EU:hun poliittisella tarkoitushakuisuudella.Suomi on nyt laittomassa tilassa:
- edes markan syrjäyttämisestä ei ole eduskunnan päätöstä.
Akuutti Perustuslakituomioistuimen paikka on ammottanut tyhjyyttään vuosikymmeniä.
Lissabonin sopimus selätti 1.12.2009 lopullisesti Suomen Perustuslain.
Nyt Suomi on vajonnut pohjattomaan laittomuuteen.
Suomen maailman paras Perustuslaki on roskiksessa jossakin Lissabonissa,
Perustuslaki on demokraattisesti toimivan maan tärkein laki.
Suomen valtiosäännön mukaan valta kuuluu kansalle.
Kun valta kuuluu EU:n ylikansallisille ja/tai omille puolueyhtiöille tai puolueitten omistamille säätiöille, joita puolueet nyt edustavat, on kyseessä valtioterrorismi kansaa kohtaan !
Ilman perustuslain suojaa kansakunnan tuloerot ovat räjähtäneet käsiin ja esim. lapsiperheiden köyhyys on jo tippunut -70-luvun tasolle. Maassa on miljoona köyhää tai köyhyysrajan alle tippunutta, samalla kun kaikki peruspalvelut ajetaan alas globaalin kapitalismin ehdoilla.
Missä viipyy perustuslakituomioistuin ja oikeusvaltion periaatteet ?
Kuinka kauan "Maan tapa - pukki kaalimaan vartijana" , - valtapuolueiden pörssiseikkailut jatkuvat ilman kansanvaltaista puolueetonta oikeuslaitoksen ja perustuslakituomioistuimen kontrollia ?
Valta kuuluu vieläkin kansalle. Valtuutetut vain ovat tehneet eriskummallisia perustuslaittomia päätöksiä, kuten Lissabonin sopimukseen liittymisen.
VastaaPoistaPerustuslaki on voimassa edelleen. Valtuutettujen päätökset riippuvat hyvin pitkälti valtuutettujen henkilöistä.
Yli 150 valtiopetosta on eriskummallinen episodi, jota vielä jälkipolvet tutkivat ja ihmettelevät. He eivät saa julkisuutta, vielä, tutkijat nimittäin.
Jes Anonyymi !
VastaaPoistaOlet oikeassa : Suomen Perustuslain säätämisjärjestys on sinetöity. Perustuslaki on siis edelleen kumoamaton, vaikka nykyiset kansanedustajat siitä enää viis välittävät.
Siksi 101 kansanedustajaa voi yksinkertaisella enemmistöllä julistaa Suomen kolmannella valtalailla Itsenäiseksi kansakunnaksi, jonka talouden itsemäärämisoikeus varmistaan markalla.