sunnuntai 1. elokuuta 2021

Kosminen muutos

 

Maailmassa velloo valtavat hyökyaallot, paheneva ristiaallokko ja kriisiytyvä jakautuminen, lukitukset, eriarvoistuminen ja suvaitsemattomuus. Kiintopisteet ja turvalliset rakenteet ovat hajoamassa ja horisonttia on vaikea tavoittaa. Kansakuntia ruoskitaan totalitaariseen marssijärjestykseen ja kompassit on hukassa. 

- Kuin koko valheellinen maailma olisi romahtamispisteessä ?
 
Vaikeina aikoina on vahvistettava henkeä. Kiitän viisasta tytärtä, joka lähetti minulle Hopi-intiaanien White Eagle viestin:

”Tämä hetki, mitä ihmiskunta tällä hetkellä kokee, voidaan nähdä ovena tai aukkona.
Päätät itse, putoatko kuoppaan vai menetkö portaalin läpi. Jos kuuntelet hermostuneesti negatiivisia uutisia taukoamatta ja pelokkaana, putoat kuoppaan. Mutta jos käytät tilaisuuden ja tarkastelet itseäsi, sekä mietit elämää ja kuolemaa uudelleen, pääset portaalin läpi, huolehtimalla itsestäsi ja muista.

Pidä huolta kodistasi ja kehostasi. Ole yhteydessä henkiseen kotiisi, sydämeesi. Kun huolehdit itsestäsi, huolehdit samalla muista. Älä kadota tämän kriisin hengellistä ulottuvuutta, kotkan perspektiiviä, sitä, mikä näkee kokonaisuuden ylhäältä laajemmin. Tässä kriisissä on sosiaalinen vaatimus, mutta myös hengellinen vaatimus. Nämä kaksi kulkevat käsi kädessä.

Ilman sosiaalista ulottuvuutta meistä tulee fanaattisia. Ilman hengellistä ulottuvuutta ajaudumme pessimismiin ja turhaudumme. Ole valmis selviytymään tästä kriisistä. Ota työkalupakkisi ja käytä kaikkia käytettävissäsi olevia työkaluja.

Oppikaa vastarintaa alkuperäiskansojen ja afrikkalaisten kansojen esimerkistä, joita on aina tuhottu ja tuhotaan edelleen. Mutta siitä huolimatta emme ole koskaan lakanneet laulamasta, tanssimasta, sytyttämästä tulta ja iloitsemasta.

Älä tunne syyllisyyttä siitä, että olet onnellinen tänä vaikeana aikana. Surullinen tai vihainen olo ei auta. Vastarinta on vastarintaa ilon kautta. Sinulla on oikeus olla hyvä ja vahva. Eikä siihen ole muuta keinoa kuin ylläpitää kaunista, onnellista ja kirkasta värähtelyä. Sillä ei ole mitään tekemistä vieraantumisen kanssa. Se on vastarintastrategiaa. Tämä on laaja-alaista strategiaa.

Shamanismissa on olemassa rituaali, jota tarvitaan vision tekemiseen. Vietä joka päivä aikaa yksin metsässä, ilman vettä, ruokaa ja suojaa. Kohtaamalla pelkosi ja vaikeutesi, löydät uuden näkökulman maailmaan. Tämä sinulta kysytään: millaisen maailman haluat rakentaa itsellesi.

Toistaiseksi kaikki mitä voit tehdä nyt on: 
-         pitää itsesi tyynenä myrskyssä 
-         rauhoittumista ja rukoilemista joka päivä. 
-         jokaisen päivän pyhittämistä 
-         osoittamista  kestävyyttä taiteen, ilon luottamuksen ja rakkauden avulla.

 alkuperäinen viesti White Eagle, Hopi alkuperäiskansoilta 16.3.2020
 

 Meneillään on kosminen muutos

Länsimaisessa astrologiassa yksi 2000- vuoden ajanjakso ja kulttuurikausi on loppumassa. Olemme siirtymässä Kalojen aikaudesta Vesimiehen aikaan. Siirtymä alkoi v. 2012 ja kestää v. 2032.  On tapahtumassa värähtelytason muutos ja tietoisuuden muutos. Vedojen astrologiassa olemme 300-syklin lopussa ja elämme siirtymäkautta Kaliyoga- ajan lopussa.
 
Menneeseen ei ole enää paluuta. Nykyiset yhteiskunnalliset rakenteet murenevat silmiemme edessä. Myös tulevaisuus on pimeän peitossa.

Elämme nyt täydellisen pimeyden aikakautta, jota kuvataan myös intialaisessa Mahabharatassa. Henkiset kyvyt ovat alimmillaan ja moraalittomuudesta on tehty hyve, kyltymättömästä ahneudesta ylijumala, ja maailman varallisuutta hallitsevasta eliitistä hirmuhallitsija, jolle ei ole vielä haastajia.

”Maailman sielu” on täynnä pimeyttä ja korruptiota ja vain vähän on jäljellä ikiaikaisista hyveistä. Pandemiat, taudit, viha, köyhyys, ahdistus ja luonnonkatastrofit hallitsevat. Parannusta ja helpotusta etsitään itsen ulkopuolelta, huumeista, lääkkeistä ja nyt rokotteista. Olemme pahasti eksyksissä. Meidän on uudestaan etsittävä tie pimeydestä valoon.

Ihmiskunta irrotettiin ”Pyhästä Lähteestä” jo hyvin kauan sitten. Tämä ero ”kaikkiallisesta rakkaudesta” heijastaa myös yhteiskuntiemme ja sivilisaatiomme kehitystä, kun tarkastelemme menneiden vuosituhansien historian kulkua. 
Milloinkaan maailmanlaajuiset jännitteet eivät ole olleet näin kireitä, eikä asevarustelu saanut sellaisia mittasuhteita kuin nyt, kun myös ilmakehä ja pian koko avaruus on militarisoitu. Olemme lopun alussa ja alun lopussa; - kosmisessa ja koko sivilisaation kulminaatiopisteessä.
- Miten tästä eteenpäin ?

Pimeän tunnelin jälkeen edessä on uusi alkaminen, uusi aikakausi. Entinen ajattelu ei enää toimi, vanhat rakenteet murtuvat.
Tietoisuus kehittyy huimaa vauhtia. Kaikki valheet ja petokset paljastuvat. Sitten ne pestään ja puhdistetaan. Pyyteetön rakkaus on maailmaa parantava voima. Oikeudenmukainen jakaminen varmistaa uuden maailmanlaajuisen sosiaalisen ulottuvuuden.

 - Voisitko edes kuvitella ihmiskuntaa, joka elää rauhassa ja sovussa muiden kansakuntien, sekä maaäidin ja sen vuodenaikojen kierron kanssa ?
- Aikojen viisaus, myös astrologia yhdessä muinaisten luonnon kanssa sopusoinnussa elävien luonnonkansojen tiedon ja viisauden kanssa on nyt se lääke, jota tarvitsemme uudistamaan koko kulttuurimme kosmisen kellon viitoittamille uusille värähtelyille.

 

 

 

1 kommentti:

  1. Kiitos. Tähän hetkeen tarvitsin juuri tämän. Olen kiitollinen että löysin tänne.

    VastaaPoista